Mariah Carey on yhä tyrmäävä kurvitar – hakee vertaistaan nuoremmista stara 10:00 23.09

Popdiivana tunnettu laulaja Mariah Carey on tehnyt pitkän uran musiikin


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 23.09

Popdiivana tunnettu laulaja Mariah Carey on tehnyt pitkän uran musiikin


Mariah Carey myi eksän antaman kihlasormuksen - tienannut erosta jo useita miljoonia iltalehti 15:49 29.05

Poplaulaja on Page Sixin mukaan myynyt miljardööri James Packerilta saamansa kihlasormuksen. Laulaja Mariah Careyn suhde australialaismiljardööri James Packerin kanssa päättyi eroon syksyllä 2016. Careyn albumeja on myyty yli 200 miljoonaa kappaletta, joten poptähdellä ei ole itselläänkään pikkurahasta puutetta. Eron jälkeen liikemies lahjoitti kuitenkin Careylle lehtitietojen mukaan noin 4,5-9 miljoonaa euroa osana erosovittelua. Nyt Carey on jälleen tienannut erosta. Hän nimittäin myi Packerilta saamansa kihlasormuksen kahden miljoonan euron hintaan. Ökysormuksen arvoksi on arvioitu jopa noin 9 miljoonaa euroa.


Mariah Carey laihtui hurjasti laihdutusleikkauksella - näistä kuvista näet muodonmuutoksen iltalehti 14:31 28.04

Laulajadiiva Mariah Carey, 48, on kokenut muodonmuutoksen alle vuodessa. Kultakurkku Mariah Careyn, 48, paino on vaihdellut vuosien varrella. Laulajakaunotar kävi viime vuoden syyskuussa laihdutusleikkauksessa. Page Six -sivuston mukaan Careylle tehtiin gastroplastia-operaatio, jossa mahalaukun ympärille asetetaan panta, joka pienentää mahalaukun tilavuutta. Leikkauksesta seuraa kylläisyyden tunne, ja siitä seuraa usein laihtumista. Carey lähti operaatioon, koska kyllästyi kuulemaan negatiivista palautetta lihomisestaan.


Mariah Carey kiistää ex-managerin ahdisteluväitteet: ”Törkeitä huhuja” iltalehti 18:09 20.04

Ex-manageri on väittänyt laulajan kekkuloineen alasti ja tehneen ”seksuaalisia asioita”. Laulaja, tuottaja Mariah Carey, 48, on joutunut ahdistelusyytteiden kohteeksi. Hänen entinen managerinsa Stella Stolper väittää, että Carey on ollut useita kertoja hänen edessään ilman vaatteita ja tehnyt "seksuaalisia asioita".


Mariah Carey haastettiin oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta – alastomana käyskennellyt poptähti piinasi manageriaan: ”Aina alasti” iltasanomat 12:30 17.04

Laulaja Mariah Carey on joutunut ahdistelukohun keskelle hänen entisen managerina Stella Stolperin syyttäessä poptähteä seksuaalisesta ahdistelusta.


Ex-managerilta yksityiskohtaisia väitteitä Mariah Careyn seksuaalisesta ahdistelusta: ”Hän oli aina alasti” iltalehti 10:05 17.04

Entinen manageri väittää Mariah Careyn ahdistelleen hän seksuaalisesti. Mariah Careyn entinen manageri Stella Stolper väittää Mariah Careyn ahdistelleen häntä seksuaalisesti. Stolperin mukaan ahdistelussa on kyse siitä, että Carey oli useita kertoja hänen edessään ilman vaatteita.


Ex-manageri haastoi Mariah Careyn käräjille: vaatii huimia summia rahaa rikkomuksista iltalehti 17:30 16.04

Asiasta uutisoivan TMZ:n mukaan entinen manageri vaatii suurta summaa laulajatähdeltä. Amerikkalainen viihdesivusto kirjoittaa laulaja Mariah Careyn joutuvan oikeuden eteen. Careyn on haastanut käräjille tämän entinen manageri Stella Stolper, joka syyttää tähteä muun muassa sopimusrikkomuksesta, työsuhderikkomuksista ja Yhdysvaltain kansalaisoikeuksia koskevan lain rikkomisesta. Stolperin kerrotaan pelastaneen ja suojelleen Mariahia monilta kriiseiltä työsuhteensa aikana. TMZ:n lähteet sanovat, että haasteissa Stolper vaatii myös rahallisia saatavia laulajatähdeltä.


Mariah Careyn koskettava avautuminen – kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä stara 18:00 15.04

Popdiivana tunnettu laulaja Mariah Carey on tehnyt hyvin pitkän ja


Mariah Carey salasi mielenterveys­ongelmansa vuosia – avautuu viimein diagnoosistaan: ”Kiistin asian ja eristäydyin” iltasanomat 21:17 11.04

Poptähti Mariah Carey paljasti vuosien jälkeen sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.


Pitkään varjeltu salaisuus Mariah Careyn mielenterveysongelmista julki - sai diagnoosin hermoromahduksen jälkeen iltalehti 18:22 11.04

Laulaja Mariah Carey kertoo kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Laulaja Mariah Carey, 48, kertoo People-lehden haastattelussa vuosien piinasta ja salailusta. Hän varjeli pitkään salaisuutta mielenterveysongelmistaan julkisuudelta. Nyt tähti on kuitenkin saanut tarpeeksi rohkeutta kertoakseen kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Carey kertoo, että hänen sairautensa diagnosoitiin ensi kerran vuonna 2001, kun hän sai hermoromahduksen ja joutui sairaalaan.


Nainen meikkasi vuosia vitiligo-läiskänsä piiloon - päätti sitten paljastaa ”todelliset kasvonsa” meikin alta iltalehti 16:29 03.04

Yhdysvaltalainen Mariah Perkins, 21, meikkasi vuosia vitiligonsa piiloon. Sitten hän kyllästyi jatkuvaan stressaamiseen ihosta. Vitiligo, eli valkopälvi on iholla esiintyvä autoimmuunitauti, jossa iholle kehittyy oireettomia valkoisia läiskiä. Tunnetuin vitiligon sairastaja oli edesmennyt poptähti Michael Jackson. Monet vitiligosta kärsivät yrittävät peittää iholla olevia valkoisia laikkuja meikillä. Näin on tehnyt myös yhdysvaltalainen kriminologian opiskelija Mariah Perkins, 21, joka on käyttänyt vuosien aikana tuhansia euroja meikkeihin. Vitiligosta ei koidu kipuja, mutta vaaleat läikät iholla saattavat levitä vuosien mittaan. Perkinsin vaaleat laikut levisivät ja hän häpesi ihossaan olevia valkoisia laikkuja niin paljon, että nukkui yliopistossa aloitettuaan meikit kasvoillaan.


Mariah Carey osallistui Kids’ Choice Awards -gaalaan – tekstiilikaksosia riittämiin! stara 21:30 02.04

Pitkän uran tehnyt popdiiva Mariah Carey oli naimisissa näyttelijä Nick


liittouman ilmaiskuissa Spike vaalien jälkeen ja

Uutiset