Miehellä yli tuhat tatuointia – yli 95 prosenttia kehosta musteen peitossa stara 21:00 18.08

Brasilian Rio de Janeirossa asuva Marcelo ”B-boy” De Souza Ribeiro


Viihdelehti Stara.fi stara 21:00 18.08

Brasilian Rio de Janeirossa asuva Marcelo ”B-boy” De Souza Ribeiro


Bossa novan isä João Gilberto on kuollut 88-vuotiaana iltalehti 03:50 07.07

Vaikuttava laulaja, kitaristi ja säveltäjä João Gilberto kuoli kotonaan Rio de Janeirossa sairastelujakson päätteeksi. Vaikuttava brasilialainen Grammy-palkittu muusikko João Gilberto on kuollut. Hänet muistetaan erityisesti bossa nova -tyylisuunnan yhtenä keskeisenä kehittäjänä, josta tuli suosittu ympäri maailman 1960-luvulla. Gilberto oli kuollessaan 88-vuotias. Viimeisinä elinvuosinaan Gilberto vältteli esiintymistä julkisuudessa. Laulaja, kitaristi ja säveltäjä kuoli kotonaan Rio de Janeirossa sairastelujakson päätteeksi, tiedottaa hänen poikansa Marcelo Gilberto.


Pelit Ranskan avoimissa jatkuvat, Henri Kontiselta tärkeä muistutus: "Aina haaste" MTV 15:32 31.05

Henri Kontinen ja John Peers etenivät vaivatta tenniksen Ranskan avoimen mestaruusturnauksen nelinpelin kolmannelle kierrokselle kukistamalla Brasilian Marcelo Demolinerin ja Intian Divij Sharan erin 6–3, 6–4. Ottelu kesti vain tunnin, mutta Kontinen ei ottelun jälkeen halunnut kuulla puheita helposta pelistä.


Henri Kontinen ja John Peers vakuuttavasti kolmannelle kierrokselle Ranskan avoimissa iltalehti 13:49 31.05

Henri Kontinen ja hänen australialainen parinsa selvittivät tiensä jatkoon nelinpelissä. Tennisässä Henri Kontinen ja hänen parinsa John Peers naulasivat itsensä jatkoon tunnissa brasilialais-intialaista paria Marcelo Demoliner–Divij Shara vastaan. Kontinen ja Peers etenivät Ranskan avointen kolmannelle kierrokselle suoraan kahdessa erässä lukemin 6–3, 6–4.


Henri Kontinen ja John Peers vaivatta kolmannelle kierrokselle Ranskan avoimissa MTV 13:40 31.05

Henri Kontinen ja John Peers etenivät tenniksen Ranskan avoimen mestaruusturnauksen nelinpelin kolmannelle kierrokselle kukistamalla Brasilian Marcelo Demolinerin ja Intian Divij Sharan erin 6–3, 6–4. Ottelu kesti tunnin.


Marcelo Bielsan taktiikat tekemätön paikka Frank Lampardille - Leeds matkalla Valioliigan nousukarsintafinaaliin? iltalehti 12:32 15.05

Englannin Mestaruussarjan toinen nousukarsintavälieräpari saa tänään päätöksensä, kun Leeds isännöi Derbyä. Leeds pääsee toiseen osaan 1-0-johtoasemasta. Näissä peleissä ei tunneta vierasmaalisääntöä. Leedsin ja Derbyn nousukarsintavälierän avausosassa Derbyssä kentällä oli käytännössä vain yksi joukkue - Leeds. Derby sai kotipelissään luotua maaliodottamaa vain 0,2 maalin arvosta (ei yhtään laukausta maalia kohti). Leedsin kohuttua ja kehuttua manageria Marcelo Bielsaa on lähtökohtaisesti pidetty hyökkäävän ja runsasmaalisen pelin edustajana, mutta osaa mies luoda pelitavallaan myös hyvän puolustuskonseptin. Avauspeli olikin Bielsan taktinen näyttö ja näytös Derbyn melko tuoreelle managerille Frank Lampardille. Derby jäi etenkin hyökkäyspelinsä osalta lähtökuoppiinsa.


K-Supermarketin kassatyttöä kasvoihin Jyväskylässä – kiitää jopa 310 menopelillä Valtteri MM-jääkiekolle jälleen päihdetahra mukana puolustusvoimien helikopteri oli hallussaan Siilinjärven ”Kilpailijoiden

Uutiset