Tuottamuksellisesta rahanpesusta epäilyllä Sofia Belórfilla järkyttävä pudotus tuloissa - vain neljännes aiemmasta

iltalehti 08:21 04.11

Fitnessvalmennuksia myyvän Sofia Belórfin ansiotulot olivat vielä vuonna 2017 yli 100 000 euroa. Vuonna 2018 hän tienasi alle 30 000 euroa. Yksi Suomen seuratuimmista julkkiskaunottarista, hulppeaa elämäntyyliään somessa esittelevä Sofia Belórf, 29, työskentelee liikunta-alalla. Hän myy nettivalmennuksia ja suunnittelee kunto-ohjelmia ja ruokaopastusta. Luksuselämää Espanjan Marbellassa elänyt Belórf ja tämän liikemies-avopuoliso Niko Ranta-aho otettiin heinäkuun 18. päivä kiinni ja vangittiin todennäköisin syin rikoksista epäiltyinä. Belórfia epäillään tuottamuksellisesta rahanpesusta ja Ranta-ahoa törkeästä huumausaine- ja dopingrikoksesta. Kumpikin on kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.


Karita Tykän ainoa poika on jo 9-vuotias - harvinainen äiti-poika-yhteiskuva: ”Tuntuu että hetki sitten hän oli ihan pieni”

iltalehti 11:24 31.10

Karita Tykkä onnittelee 9-vuotiasta ainokaistaan syntymäpäivän johdosta. Vuoden 1997 Miss Suomi, malli, juontaja ja henkinen valmentaja Karita Tykkä, 43, on julkaissut someen kauniin yhteiskuvan Luca-poikansa kanssa. Ruskettunut äiti ja vaaleahipiäisempi poika poseeraavat kuvassa Espanjan Marbellassa. Kuvatekstistä käy ilmi, että Lucalla on ollut keskiviikkona syntymäpäivä.


Märtha Louise ja shamaani-rakas: uusi askel suhteessa

iltalehti 01:29 29.08

Norjan prinsessan miesystävä Durek Verrett on tutustuttanut rakkaansa perheeseensä. Norjan prinsessa Märtha Louisen, 47, rakkaus shamaani Durek Verrettiin, 44, tuli julki toukokuussa. Parin suhde kohahdutti Norjassa. Verrett on puoliksi norjalainen, mutta Yhdysvalloissa asunut shamaani ja parantaja. Kaksikko on pitänyt tiiviisti yhtä seurustelusuhteen paljastamisen jälkeen. Kesään on kuulunut paljon matkustelua. Kaksikko on hengaillut esimerkiksi Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow’n kanssa, ja vieraillut myös näyttelijä Antonio Banderasin kotona Espanjan Marbellassa.


Julkkiskaunottaret Flow-tunnelmissa – Tiesitkö, mitkä asiat yhdistävät Sara Sieppiä, Sabina Särkkää, Diandraa ja Tiktakin Petraa?

iltalehti 18:22 09.08

Nelikko vietti tyttöjen iltaa ennen Flow-festareille suuntaamista. Flow-festivaali alkaa tänään perjantaina Helsingissä. Festareiden virallisilla etkoilla Nikolai II -laivalla juhli myös iloinen ystäväporukka: Diandra, Sara Sieppi, Sabina Särkkä ja Petra Gargano. Kolmea heistä yhdistävät häät: Sabina menee naimisiin syyskuussa ja sekä Sara että Diandra olivat mukana polttareissa. Kaksiosaiset pippalot alkoivat Espanjan Marbellassa ja jatkuivat Helsingissä. Morsio onnistuttiin yllättämään täysin.


Tällaista oli Sofia Belórfin elämä rikkaiden kansoittamassa Marbellassa – IS vieraili fitness-kaunottaren kotikaupungissa Espanjassa

iltasanomat 12:08 27.07

Espanjan Marbellassa rikkaat asuvat muurien ympäröimissä huviloissa ja ajavat kalliilla autoilla.


Sofia Belórf kiistää kaiken - puolustusasianajaja: ”Hän on kotirouvana ottanut vastaan mieheltään elatusta, niin kuin kunnon nainen mieheltä ottaa”

iltalehti 11:47 19.07

Sofia Bélorf kiistää syyllistyneensä törkeään rahanpesuun, kertoo puolustusasianajaja Paul Perovuo. Fitness-kaunotar Sofia Belórf, 29, ja hänen avomiehensä Niko Ranta-aho on pidätetty. Belórfia epäillään törkeästä rahanpesusta. Ranta-ahoa poliisi epäilee törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Suullinen vangitsemisilmoitus on asiasta jo tehty ja Helsingin poliisi vaatii Belórfin ja Ranta-ahon vangitsemista. Helsingin käräjäoikeus päättää asiasta tänään perjantaina pidettävässä vangitsemisistunnossa. Belórf on elänyt varakkaan Ranta-Ahon kanssa yltäkylläistä elämää Espanjan Marbellassa.


Sofia Belòrfin ja Niko-rakkaan pidätys nousi uutiseksi Espanjassa - paikallinen lehti tituleeraa Sofiaa bikinimalli-tyttöystäväksi

iltalehti 09:44 19.07

Espanjassa ilmestyvä englanninkielinen The Olive Press -lehti on noteerannut pariskunnan pidätyksen. Sofia Belòrf ja hänen avomiehensä Niko Ranta-aho pidätettiin tällä viikolla Helsingissä epäiltyinä törkeistä huume- ja talousrikoksista. Ranta-ahoa epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Belòrfia epäillään törkeästä rahanpesusta. Aiheesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Helsingin käräjäoikeus käsittelee poliisin vangitsemisvaatimuksia tänään perjantaina. Belórf ja Ranta-aho ovat kertoneet julkisesti asuvansa leveästi Espanjan Marbellassa.


Tällaista ökyelämää Sofia Belórf ja liikemies-Niko ovat viettäneet Marbellassa: koti rikkaiden alueelta, hulppeita hotelleja, kalliita lahjoja

iltalehti 13:03 18.07

Sofia Belórfin arki Espanjan Marbellassa on ollut kuluneen vuoden ajan hulppeaa. Fitness-kaunotar Sofia Belórf, 29, ja hänen avomiehensä Niko Ranta-aho on pidätetty. Iltalehdelle vahvistettiin Helsingin käräjäoikeudesta, että Belórfia epäillään törkeästä rahanpesusta. Nikoa poliisi epäilee törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Suullinen vangitsemisilmoitus on asiasta jo tehty. Asiasta kertoi ensin Seiska. Belórf on elänyt varakkaan kultansa kanssa yltäkylläisyyden täyttämää elämää Espanjan Marbellassa.


Eva Longoria uimapuvussa Marbellassa – pepputemppu paljastui kuvasta

stara 08:40 13.07

Pari vuotta sitten José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja


Tältä näyttää Sabina Särkän polttareissa - Sara Sieppi ja muut ystävät hemmottelevat morsianta herkuilla ja luksusrantaklubilla

iltalehti 13:42 11.07

Vuoden 2012 Miss Suomen perintöprinsessa Sabina Särkkä menee kesän lopussa naimisiin. Särkän polttarit ovat alkaneet Marbellassa. Sabina Särkkä juhlii parhaillaan polttareitaan Nikki Beachilla Marbellassa. Särkkä on julkaissut kuvia polttaritunnelmista Instagramissa. Myös Särkän hyvä ystävä Sara Sieppi on julkaissut kuvia polttarihulinoista. Polttarit alkoivat jo tiistaina. Tuoreessa kuvassaan Sabina Särkkä riemuitsee polttareistaan. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut:


Tältä näyttää Sabina Särkän polttareissa - palmuja, uimapukuja ja vain muutama osallistuja

iltalehti 13:42 11.07

Vuoden 2012 Miss Suomen perintöprinsessa Sabina Särkkä menee kesän lopussa naimisiin. Särkän polttarit ovat alkaneet Marbellassa. Sabina Särkkä juhlii parhaillaan polttareitaan Nikki Beachilla Marbellassa. Särkkä on julkaissut kuvia polttaritunnelmista Instagramissa. Myös Särkän hyvä ystävä Sara Sieppi on julkaissut kuvia polttarihulinoista. Polttarit alkoivat jo tiistaina. Tuoreessa kuvassaan Sabina Särkkä riemuitsee polttareistaan. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut:


Sabina Särkkä ja Sara Sieppi juhlivat hulppealla rantaklubilla Marbellassa – polttareitaan viettävä Sabina säteili uimapuvussa: ”Tuleva morsian!”

iltasanomat 11:06 11.07

Missikaunottaret juhlivat Nikki Beach -rantaklubilla.


Syyshäät tulossa! Sabina Särkkä aloitti polttarijuhlinnan Marbellassa – ylellisellä lomamatkalla mukana suomalaiset missikaunottaret

iltasanomat 08:00 10.07

Sabina Särkkä on parhaillaan Marbellassa, jossa missikaunotar juhlii polttareitaan.


Sabina Särkän polttarit käynnistyivät Marbellassa – juhlii allasbileissä kaunottarien kanssa

iltalehti 22:29 09.07

Sabina Särkän ja Ossi Kivimäen häät pidetään syyskuussa Kreikan saaristossa Vuoden 2013 Miss Suomen ensimmäisen perintöprinsessan Sabina Särkän polttarit ovat alkaneet. Missikaunotar juhlii Marbellassa ystäviensä, kuten Sara Siepin kanssa. Särkkä jakoi Instagramissa materiaalia polttareistaan. Instagramin Stories-osiossa julkaistuissa videoissa Sabina astuu ensin auton kyytiin matkalaukut kourassaan. Seuraavalla videolla hän tepasteleekin jo Marbellan auringossa ystäviensä kanssa kanssa valkoisessa mekossa.


alkaa! Suora eurolla, kävi jo marssi stadionille alkaa! norjalainen rajavartija pääsi ottelua stadionilla Tuominen iski vastaan – ”Järkyttävää

Hot topics