Esikoistaan odottavan Rita Niemi-Mannisen alkuraskaus on sujunut hyvin: "Ihanaa, kun elämä yllättää positiivisesti" mtv 11:07 24.10

Porilainen tosi-tv-pariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan.


Jokerit kaatoi Riian Dinamon kotonaan – Sakari Manninen hääri kapellimestarina, katso kooste iltasanomat 20:57 22.10

Sakari Mannisen oman maalin takaa lähtenyt kuljetus sekä hieno oivallus toivat Jokereille kolmannen peräkkäisen voiton.


Jokerit kaatoi Riian Dinamon kotonaan – Sakari Manninen hääri kapellimestarina iltasanomat 20:57 22.10

Sakari Mannisen oman maalin takaa lähtenyt kuljetus sekä hieno oivallus toivat Jokereille kolmannen peräkkäisen voiton.


Tältä näytti ajo Genovan turmasillan yli suomalaisbussin tuulilasin läpi – ”Se oli vähän huteran oloinen” iltasanomat 09:21 15.08

Kari ja Harri Mannisen tuulilasikameran videolle taltioituivat maisemat Morandi-sillalta.


Tuomas Mannisen kolumni: Yrjön poika pussaili väärää logoa, eikä vieläkään nähdä letkajenkkaa – MM-kisoissa huolestuttaa moni asia iltasanomat 07:25 03.07

Gareth Southgate on kuin yläluokkaisen sisäoppilaitoksen rehtori, kirjoittaa Tuomas Manninen.


Jokerit hankki kolme uutta pelaajaa iltalehti 10:42 25.05

Jokerit poimi ensi kauden KHL-nippuunsa Sakari Mannisen, Viktor Löövin ja Eemeli Räsäsen. Mannisen ja Löövin sopimukset ovat yksivuotisia, Räsäsen kaksivuotinen. Manninen, 26, pelasi viime kaudella Ruotsin liigan Örebrossa ja oli joukkueensa paras pistemies (48, 11+17=28), minkä lisäksi hän edusti Suomea olympialaisissa ja MM-kisoissa.


Seuralta vahvistus: Leijona-hyökkääjä Jokereihin – haaviin tarttui myös 19-vuotias suomalaislupaus MTV 10:34 25.05

KHL-seura Helsingin Jokerit on tehnyt pelaajasopimukset hyökkääjä Sakari Mannisen sekä puolustajien Eemeli Räsäsen ja Viktor Löövin kanssa. Mannisen ja Löövin sopimukset ovat vuoden mittaisia, Räsäsen puolestaan kaksivuotinen.


Kova muutos Leijonien ykkösketjuun! Eeli Tolvanen nousee Kasperi Kapasen tilalle iltalehti 11:08 15.05

Leijonat on julkistanut kokoonpanonsa USA-otteluun. Suurin muutos nähdään ykkösketjussa, jossa huipputehoja paukuttanut Eeli Tolvanen nousee Kasperi Kapasen paikalle Mikael Granlundin ja Mikko Rantasen rinnalle. Kapanen putoaa kolmosketjuun Sakari Mannisen ja Pekka Jormakan rinnalle. Myös maalivahti odotetusti vaihtuu, kun Harri Säteri nappaa jälleen torjuntavastuun Ville Hussolta.


Pitäisikö Eeli Tolvanen nostaa ykkösketjuun? Olli Jokisella selkeä näkemys MTV 08:48 14.05

Leijonien valmennusjohto siirsi Eeli Tolvasen sunnuntaina MM-kisojen Saksa-ottelun kolmannessa erässä ykkösketjuun Mikael Granlundin ja Mikko Rantasen viereen Kasperi Kapasen tilalle. C Moren asiantuntija Olli Jokinen ei kuitenkaan tekisi tätä liikettä jatkossa, vaan pitäisi Tolvasen aiemmalla paikallaan kolmannessa hyökkäysvitjassa Pekka Jormakan ja Sakari Mannisen ketjukaverina.


Suomen johto pitää - videotaulu kertoo kumpi on nopeampi, Sebastian Aho vai Connor McDavid iltalehti 22:47 12.05

Suomi johtaa Kanadaa kahden erän jälkeen numeroin 3-1. Erikoisuutena Jyske Bank Boxen -areenan valotaululla esitellään nykytekniikalla mitattuja pelaajien luistelunopeuksia. Siinä maailman parhaaksi pelaajaksi tituleerattu Kanadan raketti Connor McDavid jätti Suomen loistavan luistelijan Sebastian Ahon niukasti mutta odotetusti hopealle. McDavidin huippunopeudeksi mitattiin 36,3 km/h ja Ahon 34,2 km/h. Itse pelissä Leijonat on kuitenkin ollut parempi. Toisessa erässä McDavid oli lähellä maalintekoa Sakari Mannisen jäähyn aikana, mutta puolustaja Miro Heiskanen ehti torjua mailan varrella kanadalaisen laukauksen kohti jo tyhjänä ammottanutta Suomen maalia. Manninen otti erässä kaksi kakkosta.


Lauri Marjamäki paljasti - Eeli Tolvasen tulo muuttaa Suomen molempia ylivoimakoostumuksia iltalehti 13:59 12.05

- Hyvä haaste meille. Energiat ovat tapissa. Tämä odotus keskiviikosta tuntuu tosi pitkältä, Lauri Marjamäki ennakoi illan Kanada- ottelua. Leijonien kolmosketju menee uusiksi. Tuore vahvistus Eeli Tolvanen saa siitä pelipaikan Sakari Mannisen ja Pekka Jormakan rinnalta. Ykkös-, kakkos- ja nelosketjujen esityksiin Marjamäki on ollut tyytyväinen.


Lauri Marjamäeltä perustelut Eeli Tolvasen ketjuvalinnalle – molempiin ylivoimiin muutoksia MTV 13:37 12.05

Eeli Tolvanen pelaa Kanadaa vastaan kolmosketjussa Sakari Mannisen ja Pekka Jormakan kanssa.


Tässä ovat Leijonien kokoonpanot Kanada-otteluun: Eeli Tolvanen heitetään heti kovaan paikkaan! iltalehti 13:13 12.05

Leijonat istuttaa Eeli Tolvasen kolmosketjuun Sakari Mannisen ja Pekka Jormakan rinnalle. NHL-vahvike Tolvanen saapuu Tanskaan tänään ja täydentää Leijonien miehistön kenttäpelaajien osalta. Tolvasen tulon myötä Olli Palola putoaa 13. hyökkääjäksi. Tanska-pelissä kolmosessa nähty Antti Suomela on kokonaan poissa kokoonpanosta. Maalilla aloittaa Harri Säteri. Leijonat ja Tanska iskevät yhteen kello 21.15 Suomen aikaa. Leijonat tänään


Eeli Tolvanen sijoitettiin kolmoskenttään! Leijonat julkaisi kenttänsä Kanada-peliin MTV 13:10 12.05

Eeli Tolvanen pelaa ensimmäisen ottelunsa lauantai-iltana Kanadaa vastaan. Hänet on sijoitettu Sakari Mannisen ja Pekka Jormakan kolmosketjuun.


Leijona-pelaajalta huvittavaa venkoilua aloitusympyrässä – paljastaa joukkueen syvemmän ongelman MTV 06:50 09.05

Leijonien Sakari Mannisen joutuminen aloittajaksi jääkiekon MM-kisojen Norja-ottelussa on yksi esimerkki maajoukkuetta vaivaavasta puutteesta: luontaisia keskushyökkääjiä ei juurikaan ole.


Heikin lentomatka sai dramaattisen käänteen: Matkustajakone teki hätälaskun Berliiniin – "Toiselta puolelta ei kuulunut ollenkaan ääntä" MTV 19:08 07.05

Kuopiolaisen Heikki Mannisen ja hänen kavereidensa lomalta paluu keskeytyi yllättäen lentokoneen hätälaskuun Saksan Berliiniin.


Tuomas Mannisen kolumni: Teemu Selänne ja KeuPa – suurin osa pelaajista on jälkeenpäin pelkkää biomassaa iltasanomat 19:09 20.04

Sain Teemusta elämänpinnan eli eliksen 16.10. 1988, kirjoittaa Tuomas Manninen.


Tuomas Mannisen kolumni: Jääkiekkotoimittajat ovat nirppanokkia, jotka karsastavat Mestistä iltasanomat 06:45 09.04

Mestis on hieno tarina, johon on joka kausi kirjoitettu uusia, tunteikkaita lukuja, kirjoittaa Tuomas Manninen.


Kamara pyrkii naula upposi kokonaan päättyi kaupan ovelle rauhassa huipulle

Uutiset