Kadunvaltausta suunnitelleet jäivät kiinni presidenttisaattueiden reitiltä MTV 17:58 16.07

Helsingin poliisi on ottanut iltapäivällä kiinni kadunvaltausta suunnitelleen joukon Mannerheimintiellä Kiasman ja Postitalon lähellä. Kiinniotettuja oli poliisin mukaan noin 20.


HS: Autosaattue ajoi täysiä kohti suojatietä, joka oli täynnä väkeä, myös lapsia – ryntäsivät pois tieltä MTV 17:52 16.07

Helsingin Sanomat kertoo, että maanantaina Helsingin Mannerheimintiellä tapahtui vaaratilanne, kun poliisi ohjasi useita kymmeniä jalankulkijoita suojatielle, jonka jälkeen autosaattue ajoi täysillä näitä kohti.


Parisenkymmentä ihmistä kiinniotettu Helsingissä: Joukkio suunnitteli kadunvaltausta MTV 16:54 16.07

Kadunvaltausta suunnitellut joukkio otettiin kiinni Mannerheimintiellä Helsingin keskustassa, kertoo Helsingin poliisi Twitterissä.


Parisenkymmentä henkilöä kiinniotettu Helsingissä: Joukkio suunnitteli kadunvaltausta MTV 16:54 16.07

Kadunvaltausta suunnitellut joukkio otettiin kiinni Mannerheimintiellä Helsingin keskustassa, kertoo Helsingin poliisi Twitterissä.


Tuhannet odottivat Mannerheimintiellä presidenttien saapumista – osa turisteista ei tiennyt huipputapaamisesta ja jäi mottiin iltasanomat 13:53 16.07

Presidenttien tapaamisen myöhästyminen piti liikenteen paikallaan.


Donald Trump liikkuu näyttävästi – 30 auton kolonna saattoi Kalastajatorpalle: Suuntaa aamulla Mäntyniemeen uusisuomi 07:25 16.07

Helsingissä Mannerheimintien valot vilkkuvat sunnuntai-iltana keltaista. Kello on vain seitsemän illalla, mutta on hiukan aavemainen olo. Pääkaupungin pääväylällä on aivan liian hiljaista.


Donald Trumpin ja Vladimir Putinin tapaaminen sekoittaa Helsingin liikenteen: ”Suosittelen lämpimästi välttämään autoilua” uusisuomi 11:57 14.07

Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien tapaaminen vaikuttaa merkittävästi liikenteeseen Helsingissä ja Vantaalla maanantaina 16. heinäkuuta 2018. Huomattavimpia vaikutukset ovat Presidentinlinnan ympäristössä ja Mannerheimintiellä.


Trump ja Putin voivat tyhjentää koko Mannerheimintien busseista ja raitiovaunuista – häiriönhallintahuone täysvalmiudessa iltasanomat 19:31 09.07

Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin huippukokouksen takia Mannerheimintie voidaan joutua tyhjentämään kokonaan sekä busseista että raitiovaunuista, kertoo Helsingin Seudun Liikenteen HSL:n päällikköpäivystäjä Petri Saari.


HS: Anneli Auerin avustajalle varoitus – jätti kertomatta todistajan talousrikostuomiosta MTV 18:33 27.06

Asianajaja Juha Manner on saanut varoituksen toiminnastaan päämiehensä Anneli Auerin vahingonkorvauskäräjillä, kertoo Helsingin Sanomat.


Muuttuko Helsinki aavekaupungiksi juhannuksena? Katso suoraa lähetystä Mannerheimintiestä iltasanomat 08:00 22.06

Muuttuuko Helsingin keskusta aavekaupungiksi juhannusaattona? Seuraa suoraa lähetystä kello 08:00 - 22:00.


Helena Petäistön kolumni: Trump liikuttaa mannerlaattoja vaarallisella tavalla – liikkuuko Eurooppa? MTV 11:00 16.06

Elämme uskomattomia aikoja! Kukapa ikinä olisi uskonut, että läntinen maailma todella hajoaa silmiemme edessä? Presidentti Donald Trumpin poistuminen G7-maiden huippukokouksesta ennen sen loppua ja vaivalloisesti aikaansaadun yhteisen julkilausuman peruminen twitterissä saivat Kiinan ja Venäjän kehräämään tyytyväisinä, kirjoittaa MTV Uutisten entinen kirjeenvaihtaja Helena Petäistö. 


Helena Petäistön kolumni: Trump liikkuttaa mannerlaattoja vaarallisella tavalla – liikkuuko Eurooppa? MTV 11:00 16.06

Elämme uskomattomia aikoja! Kukapa ikinä olisi uskonut, että läntinen maailma todella hajoaa silmiemme edessä? Presidentti Donald Trumpin poistuminen G7-maiden huippukokouksesta ennen sen loppua ja vaivalloisesti aikaansaadun yhteisen julkilausuman peruminen twitterissä saivat Kiinan ja Venäjän kehräämään tyytyväisinä, kirjoittaa MTV Uutisten entinen kirjeenvaihtaja Helena Petäistö. 


Upea näky! Rita Ora nautti Amsterdamista täysin rinnoin stara 08:00 03.06

Poptähti Rita Ora kiertää parhaillaan Manner-Eurooppaa Girls-kiertueen merkeissä. Esiintymisen ohella


Viihdelehti Stara.fi stara 08:00 03.06

Poptähti Rita Ora kiertää parhaillaan Manner-Eurooppaa Girls-kiertueen merkeissä. Esiintymisen ohella


Poliisi ampui kaksi valkohäntäpeuraa – eksyivät yöllä Finlandia-talon liepeille MTV 12:16 30.05

Poliisi sai neljän aikaan aamulla tiedon, että Helsingin Töölönlahden ja Mannerheimintien välisellä alueella liikkui kaksi valkohäntäpeuraa.


Poliisi lopetti kaksi Finlandia-talon tuntumassa liikkunutta valko­häntä­peuraa Helsingissä iltasanomat 11:50 30.05

Poliisi sai keskiviikkona aamuneljän jälkeen tiedon, että Töölönlahden ja Mannerheimintien välisellä alueella liikkuu kaksi valkohäntäpeuraa.


Suomalaisnuorille jaettava seksiopas raivostutti brittikonservatiivit - valkoinen nainen ja musta mies sekä homopari kiihkeissä asennoissa: ”Tämänkö vuoksi Mannerheim taisteli” iltalehti 20:38 29.05

Monia suomalaisia sosiaalisen median käyttäjiä Traditional Britain Groupin päivitykseen ilmestyneet pöyristyneet kommentit taas huvittivat. Hivpointin nuorille suunnattu seksuaalikasvatusesite on herättänyt Britanniassa keskustelua. Toisin kuin konservatiivijärjestö väittää, alakoululaisten sijaan esite on suunnattu yläkoululaisille. Hivpointin mukaan esitteen tarkoitus on ehkäistä seksitauteja ja kertoa suhteiden ja seksitapojen moninaisuudesta. "Suomalaisen alakoulun seksuaalikoulutuksen kirja", britannialainen äärikonservatiivijärjestö Traditional Britain Group kirjoittaa sosiaalisessa mediassa jakotekstiksi kuvalle, joka on napattu suomalaisen Hivpointin nuorisotyön Just wear itin Seksiä on monenlaista -esitteestä.


Trump ja Japanin pääministeri Abe: Pohjois-Korean on luovuttava ydinase- ja ohjusohjelmistaan iltalehti 05:09 29.05

Trump keskusteli Shinzo Aben kanssa puhelimitse Pohjois-Korean tilanteesta. Toteutuuko Trumpin ja Kim Jong-unin tapaaminen sittenkin? CNN-raportti. Sekä Yhdysvallat että Japani pitävät välttämättömänä, että Pohjois-Korea luopuu ydinaseista sekä lakkaa kehittämästä mannertenvälisiä ohjuksia.


Tuomo Ruutu mukaan Pikkuleijonien valmennusryhmään – Jukka Jalosen apuvalmentajiksi Manner ja Pennanen iltasanomat 12:01 24.05

Yli 700 NHL-ottelun konkari nimettiin alle Pikkuleijonien valmennusryhmään.


golfhistoriaa Francesco Molinari ihmiselle jatkoi pyörimistä kesäteatterissa savukiehkura

Uutiset