Raskaus yllätti Anna-Maija Tuokon kesken elokuvan kuvausten - toinen lapsi syntyi keväällä: ”Tämä on ihanaa aikaa”

iltalehti 16:39 16.09

Näyttelijän toinen lapsi syntyi loppukeväästä. Mika Kaurismäen tuorein elokuva Mestari Cheng kertoo monikulttuurisuudesta. Näyttelijä Anna-Maija Tuokolle rooli antoi mahdollisuuden toteuttaa itseään. Ohjaaja antoi hänen mukaansa näyttelijöille tilaa tulkita roolia. – Se oli poikkeuksellista, Anna-Maija Tuokko kertoo Iltalehdelle.


Ulla Taalasmaan roolista tutulta Maija-Liisa Peuhulta yllätysveto: "Pitää nauttia elämästä!"

mtv 08:05 15.09

Maija-Liisa Peuhu päätyi käsikirjoittamaan oman sarjan sattumalta.


Me Naiset: Anna-Maija Tuokko teki paljastuksen synnytyksestään: "Kokonaan ilman kivunlievitystä"

mtv 10:37 12.09

Anna-Maija Tuokko ja Kari Heiskanen saavat toisen lapsen.


Me Naiset: Anna-Maija Tuokko synnytti toisen lapsensa ilman kivunlievitystä: ”Upea, voimauttava kokemus”

iltalehti 08:52 12.09

Näyttelijä kertoo onnistuneensa synnytyksessä doulan avustuksella. Näyttelijä Anna-Maija Tuokko, 38, on saanut toisen tyttären kesällä ohjaaja Kari Heiskasen, 64, kanssa. Tuokko kuvailee Me Naiset -lehdessä synnytystä upeaksi kokemukseksi, jota hän ei unohda koskaan. Tuokon esikoinen syntyi sektiolla ja kuopus luonnollisesti alatiesynnytyksellä ilman kivunlievitystä. Anna-Maija valmistautui synnytykseen käymällä joogakoulun synnytysvalmennuksen, ja apuna synnytyksessä toimi doula Jenna Hellstén.


Muistatko vielä ysärin kovan rockbändin? Tarharyhmä teki näyttävän paluun Vain elämää -ohjelmassa

iltalehti 21:01 06.09

Maija Vilkkumaa yllätti Vain elämää -ohjelmassa kutsumalla lavalle lapsuuskaverinsa. Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietettiin Antti Tuiskun päivää. Maija Vilkkumaa oli valinnut Tuiskun repertuaarista tulkittavakseen Tragedia-kappaleen. Hämmästys pöydän ääressä oli suuri, kun Vilkkumaa kutsui kanssaan lavalle takavuosien Tarharyhmä-yhtyeen, johon hän itsekin kuului.


Vain elämää -tähdet järkyttyvät Antti Tuiskun kokemasta parisuhdeväkivallasta: puoliso uhkasi tappaa, ajoi autolla takaa ja vainosi

iltalehti 19:31 05.09

Espanjasta Suomeen palannut Antti Tuisku isännöi ensimmäistä päivää Vain elämää -leirillä Satulinnassa. Tunnelma illallispöydässä vaihtelee herkästä hilpeään. Kymmenes Vain elämää -kausi alkaa Nelosella perjantaina. Pöydän ääreen istahtavat Lauri Tähkä, Erin Anttila, Paula Vesala, Kimmo Laiho eli Elastinen, Ville Galle, Samu Haber, Maija Vilkkumaa ja Antti Tuisku, jonka lauluja artistit tulkitsevat ensimmäisenä päivänä. Urheilullisen Tuiskun aamu alkaa reippaasti rullahiihtolenkillä sillä aikaa, kun muut artistit heräilevät hitaasti uuteen päivään.


Aivoinfarktin saanut Salkkarit-tähti Maija-Liisa Peuhu kulkee yhä kävelykepin kanssa: ”Pelko on jäänyt”

iltasanomat 07:00 30.08

Näyttelijä Maija-Liisa Peuhu kävelee yhä kepin kanssa, mutta lähtee uuteen Salkkarit-syksyyn tarmoa täynnä.


Antti Tuisku tekee paljastuksen Vain elämää -kulisseista: Humalassa kuvauksissa

iltalehti 06:00 30.08

Antti Tuisku oli mukana Vain elämää -sarjassa jo vuonna 2015 esitetyllä neloskaudella. Antti Tuisku oli mukana jo vuonna 2015, kun Satulinna tarjosi puitteet neljännen kauden Vain elämää -jaksoille. Tänään käynnistyy suositun viihdeohjelman kymmenes tuotantokausi, jota Antti juhlistaa muiden ennenkin mukana nähtyjen artistien kanssa. He ovat Paula Vesala, Elastinen, Maija Vilkkumaa, Erin, VilleGalle, Lauri Tähkä ja Samu Haber. Aloitusjaksossa muistellaan menneitä, kuullaan aiempien kausien hittejä ja jaetaan kuvauskokemuksia. Yhden anekdootin kertoo Antti. Hän paljastaa, että erään kuvauspäivän päätyttyä miestä väkevämpi maistui aivan erityisen hyvin.


Tällainen olisi Vain elämää -tähtien unelmajoukkue – artistit toivoisivat ohjelmaan eniten J. Karjalaista ja Elli Haloota

iltasanomat 10:31 29.08

Vain elämää -ohjelman kymmenennellä kaudella on mukana komea artistikatras, kun Satulinnaan palaavat Samu Haber, VilleGalle, Vesala, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Antti Tuisku.


Vain elämää: Maija Vilkkumaa tekee sen taas – hengenlähtö lähellä!

iltalehti 22:52 28.08

Viimeksi Maija Vilkkumaa törttöili Vain elämää -aktiviteetissa vesisuksilla, nyt auton ratissa. Maija Vilkkumaa oli vähällä hukkua osallistuessaan Vain elämää -ohjelman neljännelle kaudelle vuonna 2015. Aktiviteettinumerona oli vesihiihtoa. Vilkkumaata ohjeistettiin pitämään kiinni, vaikka joutuisikin veden alle.


Vain elämää -tähdet paljastavat: Näin sarja muutti elämämme - ”Pelasti urani”

iltalehti 09:57 28.08

Vain elämää -sarja jätti jälkensä Lauri Tähkän, Paula Vesalan, Elastisen ja Samu Haberin elämään. Kestosuokin asemaan noussut Vain elämää jatkuu tällä viikolla jo 10. tuotantokauden jaksoin. Juhlimassa nähdään aiemmilta kausilta tuttuja tähtiä: Paula Vesala, Antti Tuisku, Elastinen, Erin, VilleGalle, Lauri Tähkä, Samu Haber ja Maija Vilkkumaa. Vielä perjantain avausjaksossa ei vietetä kenenkään päivää, vaan siinä muistellaan menneitä. Samalla käydään läpi, kuinka Vain elämää muutti mukana olleiden elämän. Yksi kiitollisimmista on Lauri Tähkä.


PMMP ja Nylon Beat tekevät paluun Vain elämää -ohjelmassa!

iltalehti 12:41 27.08

Vain elämää palaa syksyllä ruutuun 10. kaudellaan. Mukana on ainakin kaksi vierailevaa tähteä. Vain elämää -juhlakauden kunniaksi uudella kaudella mukana on kahdeksan, jo aikaisemmin ohjelmaan osallistunutta artistia: Samu Haber, VilleGalle, Vesala, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Antti Tuisku. Nelosen tiistaina järjestämässä kauden pressitilaisuudessa katsottiin ennakkomaistiaisia tulevasta kaudesta videokoosteen muodossa.


Tässä tulevat uudet Vain elämää -tähdet - seuraa suoraa lähetystä IL-TV:stä

iltalehti 11:02 27.08

IL-TV esittää pressitilaisuuden alun suorana. Luvassa on kurkistus tulevan kauden tapahtumiin ja tunnelmiin. Supersuosittu Vain elämää paukahtaa tänä syksynä ruutuihin kymmenennellä kaudellaan. Juhlakauden kunniaksi mukana on kahdeksan, jo aikaisemmin ohjelmaan osallistunutta artistia: Samu Haber, VilleGalle, Vesala, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Antti Tuisku.


Roba jatkuu tänään odotetuin uusin jaksoin: Tätä on luvassa!

iltalehti 06:29 26.08

Kotimainen poliisidraama on palkittu kahdesti Kultaisella Venlalla. Vajaat kolme vuotta on kulunut siitä, kun Arto, Elina, Maikki, Pekka ja kumppanit ratkoivat viimeksi rikoksia. Suomalaisessa Roba-draamasarjassa tänään tehtävä aikahyppy on sitäkin pidempi. Fiktiiviset roolihahmot ovat ehtineet vanheta nelisen vuotta, kun odotettu neljäs tuotantokausi nyt alkaa. Neljässä vuodessa meno on vain koventunut entisestä. Poliisihallituksessa ollaan aiempaakin kunnianhimoisempia ja siellä odotetaan kovia tuloksia. Suomesta halutaan nyt koko EU:n alueen turvallisin ja tasavertaisin maa. Ristiriita syntyy siinä, että matti ja maija meikäläiset kokevat enemmän turvattomuutta kuin koskaan aiemmin. Keskivertokansalaista pelottavat laiton maahanmuutto, ääriliikkeet ja jengiytyminen. Nuorten syrjäytymisestäkin kannetaan huolta, myös Elina, jonka ihon alle osa tapauksista pääsee.


Antti Tuisku palaa tauolta estradille Vain elämää -ohjelman juhlakaudella – saa ensimmäisen artistipäivän

iltalehti 11:07 23.08

Antti Tuisku on ollut keikkatauolla edelliskesästä asti. Vain elämää -ohjelman odotettu kymmenes kausi starttaa ensi viikolla. Juhlakauden kunniaksi Satulinnaan kokoontuu peräti kahdeksan jo aikaisemmin ohjelmassa nähtyä artistia. Mukana ovat Antti Tuisku, Samu Haber, Erin, Maija Vilkkumaa, Elastinen, Vesala, Lauri Tähkä sekä VilleGalle.


Maija Huttunen sukeltaa päivät historiallisten aarteiden perässä ja pyörittää lopun aikaa kyläpanimoa – "Näin oman näköistä elämää ei voi suunnitella"

yle 16:40 18.08

Merigeologin aika on tänä kesänä kulunut Näsijärven pinnan alla 1800-luvulla upotetun hinaajan äärellä. Kotikonnuilla Vesilahdessa syntyy olutta Laukon kartanolle.


Näyttelijä Anna-Maija Tuokko jakoi suloisen lapsuuskuvan vuosien takaa – kouluasu kuin suoraan 80-luvulta

iltalehti 21:11 12.08

Näyttelijä Anna-Maija Tuokko muisteli Instagramissa omaa koulunaloitustaan. Näyttelijä Anna-Maija Tuokko palaa koulunaloitusmuistoihin söpöllä kuvallaan, jonka hän julkaisi Instagramissa. Kuvassa Tuokolla on yllään paita, jossa on koiran kuva, vaaleanlila tuulitakki ja kivipestyt farkut.


Sampo Terho eroaa vaimostaan

iltasanomat 16:42 12.08

Ex-ministeri Sampo Terho ja hänen vaimonsa Maija Sihvonen eroavat.


Maija Vilkkumaalla ja Lauri Tähkällä yllättävä yhteys – ovat syntyneet tismalleen samana päivänä

mtv 15:08 05.08

Maija Vilkkumaa ja Lauri Tähkä esiintyivät molemmat IskelmäKesä-tapahtumassa.


Atlantin divisioonan hurja

Hot topics