Pääkirjoitus: Kirpoaako Putinin ote venäläisten mediaepäluulon myötä?

iltasanomat 21:00 22.09

Venäläiset eivät enää tunnista omaa arkeaan maansa televisiosta, jonka propaganda keskittyy kertomaan kauhutarinoita ulkomaiden elämästä.


Suomalaiskaunottaret häikäisevät Pin-Up -mallikisassa - upeat kuvat: äänestä suosikkiasi

iltalehti 21:47 21.09

Pin-Up Finland -kilpailu järjestetään nyt yhdeksättä kertaa. Iltalehden lukijat päättävät kuka kaunottarista saa Median Valinta -pokaalin finaalissa. Pin-Up Finland on Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäinen Pin-up-mallikisa. Kilpailussa etsitään mallia, jolla on valmiudet toimia kansainvälisenä pin-up-mallina. Voittajaa odottaa kuvaukset ulkomailla ja pääsy kansainvälisen pin-up-lehden kansikuvadaamiksi. Tänä vuonna mittelöt kirkkaimman kruunun saajasta kisataan 28.-29.9. Lahden Messukeskuksessa järjestettävässä Autot ja Viihde –autonäyttelyssä.


Turvapaikanhakijoita tulee Suomeen yhä vähemmän – hakemusten määrä voi jäädä tänä vuonna vuosikymmenen pienimmäksi

yle 06:00 21.09

Migristä arvioidaan, että hakemusten väheneminen johtuu Euroopan maiden tiukemmasta sisärajavalvonnasta.


Venezuela kehottaa Yhdysvaltoja palauttamaan maiden väliset diplomaattisuhteet

iltasanomat 04:25 19.09

Presidentti Maduron hallinto aloitti neuvottelut opposition kanssa, mutta oppositiojohtaja Guaidon koalitio jätettiin ulkopuolelle.


Tutkijat: Köyhien maiden on kasvatettava hiilijalanjälkeään, jotta nälkä voidaan voittaa

yle 03:26 17.09

Perustuu uuteen malliin, jolla arvioidaan ympäristö- ja vesijalanjälkeä yksilön ja kokonaisten maiden tasolla.


Tutkijat: Köyhien maiden on kasvatettava hiilijalanjälkeään, jotta nälkä voidaan voittaa

iltasanomat 03:14 17.09

Aliravitsemuksesta eroon pääseminen vaatii tutkijoiden mukaan hiilijalanjäljen kasvattamista.


EU kovisteli Unkaria Suomen johdolla – "Ilman oikeusvaltion kunnioittamista ei ole EU:ta"

yle 21:07 16.09

Unkari vastasi ensimmäistä kertaa muiden unionin jäsenmaiden oikeusvaltiokritiikkiin.


Iranin ja Saudi-Arabian sapelinkalistelu kiihtyy drooni-iskujen myötä, mutta tutkijat eivät usko maiden täysmittaiseen sotaan

yle 15:52 16.09

Iskut osoittavat valtavan sotilasbudjetin omaavan Saudi-Arabian haavoittuvuuden.


Tähen Toivomus vei Kavioliiga-pisteet ja Pohjoismaiden mestaruuden Turussa

yle 22:12 14.09

Kavioliigan ensimmäinen kausi jatkui Turussa Metsämäen raviradalla molempien rotujen osakilpailuilla.


Ravikuningas on nyt myös Pohjoismaiden mestari – ”Ajattelin, että hävitään sitten vaikka saappaat jalassa”

iltasanomat 20:52 14.09

Pelätty norjalainen Odd Herakles haastoi Tähen Toivomuksen tiukasti, mutta ehti vain kupeelle.


Huippumaiden turnauksen peruuttaminen sai Ruotsin jääkiekkonaiset raivostumaan – ”Herranjumala mitä he tekevät, idiootit”

iltasanomat 22:03 13.09

Ruotsin jääkiekkoliitto perui marraskuuksi suunnitellun neljän maan turnauksen, ja päätös sai naismaajoukkueen raivon partaalle.


Kaikki vaativat Saksaa elvyttämään, vaikkei sitä mainita nimeltä – Olli Rehn: Suomella ei ole varaa elvyttää ainakaan velaksi

yle 16:49 13.09

EKP:n toimet purevat, mutta jäsenmaidenkin apua tarvitaan, sanoo Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn Ylelle.


Miten talous valjastetaan ilmastotoimiin ja miltä EKP:n koronlasku maistuu: EU-maiden kirstunvartijat koolla tänään ja huomenna Helsingissä

yle 05:55 13.09

Helsinkiin kokoontuu EU:n talouspäättäjien kerma, mutta minkäänlaisia päätöksiä ei ole luvassa.


Isättömänä kasvaneen Kauko Röyhkän koskettava kirjapaljastus - kirjoitti isälleen kirjeen rahapulassa, sai hyytävän vastauksen: ”Emme avusta roskaväkeä”

iltalehti 06:30 11.09

Kauko Röyhkä paljastaa Marjatan poika -muistelmateoksessaan (Docendo), kuinka kasvoi ilman isää. –?Hyvää päivää, olen uusi rock-idolinne Kauko Röyhkä. Eletetään kesää 1980. Jukka-Pekka Välimaa -niminen mies on noussut kotikaupunkinsa Oulun Kuusrockin lavalle. Samalla festivaalilla esiintyy myös muuan Iron Maiden -yhtye.


Näkökulma: Armenia hiekoitti Suomen latua vuonna 2006 - nyt maa on noussut Huuhkajien pahimmaksi vastustajaksi EM-karsinnoissa

iltalehti 20:53 09.09

Koskaan aiemmin Suomi ei ole ollut näin hyvissä asemissa, mutta Armenialla on henki päällä, kirjoittaa Pekka Aalto. Suomen valmennus nosti kädet pystyyn jo ennen Italia-peliä. Siitä kieli turvautuminen viiden pelaajan alakertaan, vaikkei se tuonut tulosta maiden ensimmäisessä ottelussa Udinessa. Tampereella nähtiin sunnuntaina Italian yksipuolinen näytös, sillä Huuhkajien pallollinen peli tyrehtyi lähes kokonaan.


Alankomaiden kuningas kasvatti kesäparran - ulkonäkö muuttui täysin

iltalehti 08:20 08.09

Hollannin kuningas Willem-Alexander on kaikessa hiljaisuudessa kasvattanut punaisen parran. Alankomaiden kuningas Willem-Alexander juhlisti maansa vapauttamisen 75-juhlavuoden alkamista parrakkaana. Tilaisuuteen saapui myös iso joukko kansainvälisiä vieraita. Iloinen kuningas oli kutsunut paikalle myös sotaveteraaneja, jotka auttoivat Alankomaiden vapauttamisessa toisessa maailmansodassa. Terneuzenissa pidetyssä tilaisuudessa jaettiin mitaleita, pidettiin puheita ja muisteltiin menneitä. Kuningas Willem-Alexander käynnisti juhlavuoden soittamalla paikalle tuotua kelloa. Kyseinen kello on vuodelta 1944 ja sen äänen oli tarkoitus kertoa liittoutuneille, että reitti Antwerpeniin oli auki.


Bruce Dickinson keskeytti Iron Maidenin keikan kun turvamiehet hakkasivat fania – poliiseilla täysin eri näkemys tilanteesta

iltasanomat 22:39 07.09

Torstain keikka Washingtonissa sai ikäviä piirteitä.


Pilkkopimeällä Malmin hautausmaalla alkaa tarkkaan aikataulutettu koreografia joka aamu kello 7.15: Laine-Tossavaisten perheessä lähes kaikki ovat kuoleman ammattilaisia

iltasanomat 09:30 06.09

Malmin hautausmaa on hautausmäärillä mitattuna Pohjoismaiden suurin hautausmaa. Vuosittain noin 2?000 vainajan viimeinen leposija on Malmilla.


Ilveksen pelastaja kidutuksesta

Hot topics