Maistuivatko eväät, F1-katsoja? Talli esitteli autostaan löytynyttä roskaa, joka pilasi kuskin kisan totaalisesti

MTV 10:05 23.09

Haasin Kevin Magnussen oli Singaporen GP:n aikana kiinni jopa pistesijoissa. Tanskalainen joutui lopulta pettymään ja taipui kisan sijalle 17. Magnussen on kerrannut kisan kulkua Twitter-tilillään.


Kummallinen löytö etusiivestä pudotti Kevin Magnussenin pisteiltä Singaporen F1-kisassa

iltasanomat 08:34 23.09

Kevin Magnussenin vauhdin hidastumiselle löytyi yllättävä syy.


F1-pomolta kysyttiin kohukuskinsa heikkouksista – mies iski hulvattoman murjaisun: "Mistä alottaisin!"

MTV 08:02 21.09

Haas on päättänyt jatkaa ensi F1-kaudella kuskikaksikolla Romain Grosjean – Kevin Magnussen. Kohuduon esitykset radalla ovat nostattaneet monen lajin seuraajan niskavilloja pystyyn, ja Haasin tallipäällikkö Günther Steiner joutui nyt vastaamaan kysymykseen Grosjeanin vahvuuksista ja heikkouksista.


Älytön vaaratilanne Singaporessa – F1-kuski työnsi toisen kuljettajan päin seinää: ”Mitä helvettiä?”

MTV 16:41 20.09

Singaporen GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa nähtiin hurja vaaratilanne, kun Racingin Pointin Sergio Perez lähti työntämään Haasin Kevin Magnussenia päin seinää.


Älytön vaaratilanne Singaporessa – F1-kuski työnsi toisen kuljettajan seinään: ”Mitä helvettiä?”

MTV 16:41 20.09

Singaporen GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa nähtiin hurja vaaratilanne, kun Racingin Pointin Sergio Perez lähti työntämään Haasin Kevin Magnussenia seinään päin.


Kimi Räikkösen tallikaveriksi pääsy viimeinen sauma? F1-kuski vihjailee: ”Mahdollisuudet ovat olemassa”

MTV 22:19 19.09

Torstai tarjosi useita F1-kuljettajapäätöksiä. Haas vahvisti pitävänsä nykyisen kokoonpanonsa, mikä tiesi sitä, että Romain Grosjean ja Kevin Magnussen toimivat tallin kuljettajina myös ensi kaudella. Näin ollen saksalaiskuski Nico Hülkenberg ei päädy sinne, minne häntä on viety kiivaasti eri huhuissa.


F1-talli jätti yllättäen nimekkään kuskin rannalle – nyt syy selvisi

MTV 18:22 19.09

F1:ssä torstai oli useiden kuljettajauutisten päivä. Haas tiedotti pysyvänsä ennallaan, kun se päätti jatkaa ensi kauteen nykyisellä kuljettajaparillaan Kevin Magnussenilla ja Romain Grosjeanilla. 


Näkökulma: F1-varikon hankalin kuski – miksi tiimi on valmis mieluummin jatkamaan masokismiaan kuin vaihtamaan kokeneeseen ajomieheen?

MTV 12:02 19.09

Haas-tallin ilmoitus Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin jatkamisesta amerikkalaistiimin kisakuljettajina nostaa ilmoille muutaman kysymyksen, joista yksi kohdistuu vaihtoehtona olleen Nico Hülkenbergin persoonaan. Kuinka hankala tapaus saksalainen voi olla, jos hän ei tässäkään tilanteessa kelpaa korvaajaksi?


Romain Grosjeanille jatkosopimus - palkataanko kuljettajapalapelissä sivuraiteelle joutunut konkari Kimi Räikkösen tallikaveriksi?

iltalehti 11:49 19.09

Romain Grosjean jatkaa Haasilla. Ranskalaiskuljettajan yksivuotisen jatkosopimuksen myötä Haasin kuljettajapari pysyy entisellään kaudella 2020. Grosjeanille ja Kevin Magnussen ovat ajaneet amerikkalaistallissa vuodesta 2017 lähtien.


Yllättävä käänne F1-kuskimarkkinoilla – arvostettu moottoriurheilumedia: Saako Kimi Räikkönen kokeneen tallitoverin?

yle 11:08 19.09

Haas päätti pitää kuitenkin molemmat kuskinsa Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin.


F1-tiimin ajopaikat jaettu: keskinäinen nahistelu ei vienyt töitä kummaltakaan kuskilta

MTV 10:36 19.09

Kuljettajiensa keskinäisestä nahistelusta F1-kauden aikana kärsinyt Haas-talli on päättänyt kaikesta huolimatta jatkaa ensi kauteen Kevin Magnussenin ja Romain Grosjeanin voimin.


F1-kuski latasi: Valtteri Bottaksella kävi valtava tuuri - ”Sai paikkansa Mercedeksellä vain, koska Rosberg lopetti viime hetkellä”

iltalehti 16:11 17.09

Kevin Magnussen pitää sattuman osuutta suurena F1-kuljettajien urapoluissa. Haasin tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen sanoi saksalaiselle Auto, Motor und Sport -lehdelle, että sattumalla on suuri rooli F1-maailmassa. Magnussen on formula ykkösissä edustanut McLarenia, Renault’ta ja Haasia ja pohti lehden haastattelussa, että keskikastin tallien edustaminen on henkisesti raskasta, koska ennen kisaa tietää, että voittaminen on mahdotonta.


Kilpakumppanilta kovaa puhetta Valtteri Bottaksen F1-urasta – ”Muuten hän ei olisi ehkä koskaan voittanut yhtään kisaa”

iltasanomat 14:13 17.09

Kevin Magnussenin mielestä monet muutkin kuljettajat olisivat pystyneet Mercedeksen F1-autolla samanlaisiin suorituksiin kuin Valtteri Bottas.


F1-maailmanmestari latasi Lewis Hamiltonin ja Charles Leclercin välisestä kohutilanteesta: "Hän teki Magnussenit"

MTV 19:12 11.09

Vuoden 1997 F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve sanoo, että Charles Leclercin saama rangaistus Italian GP:ssä oli oikeutettu. Hän toteaa, että Leclerc käyttäytyi kuin toinen F1-kuski Kevin Magnussen. 


Myrskyvaroitus! Keihäässä nähtiin hirmutuloksia MM-kisojen kynnyksellä – saksalaismestari kiskaisi yli 90 metrin

iltalehti 21:48 10.09

Hallitseva maailmanmestari Johannes Vetter on vireessä juuri MM-kisojen kynnyksellä. Vuoden 2017 maailmanmestari Johannes Vetter heitti Minskissä Euroopan ja Yhdysvaltojen joukkuekilpailussa kauden parhaansa, 90,03. Vetter heitti 90 metriä rikki kisan kolmannella heitollaan. Saksalaisen muut heitot kantoivat 88,03, 87,68, 84,83 ja 88,31. Paljon kauemmaksi ei jäänyt Viron Magnus Kirt, jonka paras kaari ylsi lukemiin 88,91. Kirt ja Vetter olivat kisan ylivoimaisesti parhaat heittäjät. Kolmanneksi sijoittunut Edis Matusevi?ius heitti 83,54.


Tapparan Otso Rantakari siirtyy loppuvuodeksi Davosiin

yle 15:30 07.09

Rantakari paikkaa loukkaantunutta Magnus Nygreniä.


Rivoja solvauksia taustalla, mutta F1-riitapukarit voivat silti päätyä yhteen: "Törmäilemme toisiimme nytkin"

MTV 12:25 30.08

Jatkuvasti sisäisiä ristiriitoja sovittelevan Haas-tallin Günther Steiner ei näe Kevin Magnussenin ja Nico Hülkenbergin yhteistä historiaa estäväksi tekijäksi ensi kauden F1-tallipaikkoja jaettaessa.


Magnus Kirt kiskaisi hurjalla viimeisellä heitolla voittoon – kisan alku kaikkea muuta kuin hyvä: "Jos niin käy, niin sitä alkaa yleensä pelkäämään"

MTV 10:51 30.08

Viron Magnus Kirt kiskaisi yleisurheilun Timanttiliigan Zürichin keihäskisan voittoon komealla 89,13 metrin kaarella. Voittotaistelu meni lopulta senttipeliksi, sillä toiseksi sijoittui Taiwanin Chao-Tsuyn Cheng 89,05 metrisellä heitolla.


"Kyseessä on harkitsi kovaa kieltäytyi kuumottavan Miedon Pariisiin ja perustettu Thomas raportoivat voimakkaasta

Hot topics