Jokerit kolmen ottelun voittoputkessa Metallurgia vastaan

jatkoaika.com 08:00 15.02

Helsingin Jokerit päättää kolmen ottelun viikkonsa lauantain kotipelissä Metallurg Magnitogorskia vastaan.


Jesse Joensuu selvisi sakoilla huitaisusta

jatkoaika.com 19:27 31.01

Helsingin Jokereiden laitahyökkääjä Jesse Joensuu lensi torstaisessa pelissä Metallurg Magnitogorskia vastaan suihkuun kolmannen erän alussa huitomisesta.


Jokerit-hyökkääjän ottelu päättyi suihkukomennukseen – tähtipuolustaja sivusi seuraennätystä

MTV 18:27 30.01

Suomalaishyökkääjä Jesse Joensuun ottelu Metallurg Magnitogorskia vastaan päättyi ennen aikojaan ulosajon vuoksi. Jokerit voitti ottelun lopulta jatkoajalla 4-3.


Jokereilla loppukirin paikka – helsinkiläisille tarjolla hyvä kerroin

iltalehti 12:28 30.01

Illan pelivalinta on KHL:n Magnitogorsk–Jokerit-ottelu. Jokerit aloittaa tänään Magnitogorskia vastaan vajaan viikon mittaisen minivieraskiertueensa. KHL:n runkosarjaa on Jokereiden osalta jäljellä kymmenen kierrosta, ja joukkue taistelee edelleen divisioonansa voitosta ja pudotuspelien pitkälle menevästä kotiedusta. Tämä tarkoittaa täyttä motivaatiota ja panosta myös näihin matkapeleihin.


Jatkaako Janis Kalnins Jokereiden maalilla? - "Antti Niemen pelatessa en löisi rahojani helsinkiläisten puolesta"

iltalehti 10:20 11.09

Keskiviikon mielenkiintoisin KHL-ottelu on Severstalin ja Jokereiden kohtaaminen. Severstalin ja Jokereiden kohtaaminen on etukäteen melkoisen kääntämätön kortti, sillä molemmat joukkueet ovat kauden alkuun esittäneet varsin ailahtelevia otteita. Severstal aloitti sarjan mainioilla vierasotteluilla kovia Avtomobilistia, Magnitogorskia ja Omskia vastaan keräten noista peleistä kolme pistettä hyvillä esityksillä. Viimeksi joukkue oli kotonaan sitten taas täysin vailla mahdollisuuksia TsSKA Moskovaa vastaan. Periaatteessa TsSKA-esitys oli joukkueen "normaali". Hyviin alkuotteluihin kuuluu kuitenkin ainakin hieman reagoida nostamalla ajatusta Severstalin potentiaalista. Jokereiden kehityskäyrä on täysin päinvastainen. Kahden hutipelin jälkeen (ok, kovia vastustajia vastaan) Jokerit oli Riian Dinamoa vastaan kliinisen hyvä voittamalla 7-2. Kun tehotkin jakautuivat monelle pelaajalle, kuuluu Jokereita edelleen pitää samalla hyvällä tasolla kuin ennen kauttakin. Maalivahtikysymysmerkin kauden ensimmäiset pelit ovat Jokereiden ylle heittäneet. Janis Kalnins pelasi viimeksi Riikaa vastaan hyvin, mutta ykkösmaalivahdin statuksella oleva Antti Niemi ei kahdessa ensimmäisessä pelissä näyttänyt tälle tasolle riittävältä.


Hot topics