Prinsessa Madeleinen 79-vuotias anoppi edusti sähäkässä kirkkaanpunaisessa asussa – liikkuu seurapiireissä kuin kotonaan

iltalehti 11:38 15.08

Chris O’Neillin seurapiirikaunottarena tunnettu äiti Eva O’Neill edusti musiikkijuhlilla Itävallassa. Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa sekä kuningatar Silvia vierailivat Itävallassa musiikkifestivaaleilla. Amadeus Weekend järjestetään Salzburgissa vuosittain. Samassa tapahtumassa kuvattiin myös prinsessa Madaleinen puolison Chris O’Neillin äiti sekä kaksi miehen siskopuolta. Eva O’Neill edusti tapahtumassa yhdessä tyttäriensä Tatjanan ja Nataschan kanssa. Eva on ollut useita vuosia mukana järjestämässä musiikkifestivaalia.


Prinssi Nicolas täytti 4 vuotta - suloiset synttärikuvat pikkuprinssistä

iltalehti 13:32 18.06

Prinsessa Madeleinen keskimmäinen lapsi, prinssi Nicolas, on kesän lapsi. Prinsessa Madeleine julkaisi lauantaina sosiaalisessa mediassa kaksi uutta kuvaa pojastaan prinssi Nicolasista. Pikkuprinssi vietti lauantaina nelivuotissynttäreitään. – Hauskaa syntymäpäivää suloinen Nicolas! Täytät tänään neljä vuotta, Madeleine kirjoitti kuvien oheen.


Prinsessa Madeleine käänsi päitä Tukholmassa - korvakorut kruunasivat kokoustyylin

iltalehti 12:26 18.06

Ruotsin prinsessa Madeleine, 37, on parhaillaan Tukholmassa töiden merkeissä. Ruotsin prinsessa Madeleinen kesä on alkanut töiden merkeissä. Maanantaina prinsessa osallistui My Special Day -hyväntekeväisyysjärjestön kokoukseen Tukholmassa. Prinsessa on järjestön suojelija. Järjestö auttaa ja tukee vakavasti sairastuneita lapsia ja heidän perheitään. Prinsessalla oli kokouksessa farkut, matalat kengät ja sininen jakku. Suuret korvakorut toivat asuun glamouria.


Kuninkaallinen perhe osallistuu joka vuosi arvostettuun musiikkigaalaan - mutta missä prinsessa Madeleine oli nyt?

iltalehti 22:11 11.06

Madeleinen puoliso jätti gaalan väliin jo viime vuonna. Vuosittain Ruotsissa järjestettävässä musiikkialan Polarpriset-gaalassa huomio kiinnittyi jälleen kuninkaallisten näyttäviin ja värikkäisiin asuihin. Kruununprinsessa Victoria edusti upeassa vaaleanpunaisessa keijukaismekossa, ja prinsessa Sofian yllä nähtiin myös kesäinen kukkamekko. Huomiota sai myös tutun vieraan poissaolo. Prinsessa Madeleine ei saapunut punaiselle matolle Tukholmaan muun kuningasperheen mukana. Viime vuonna hän saapui tapahtumaan yhdessä veljensä prinssi Carl Philipin ja tämän puolison Sofian kanssa. Madeleinen puoliso Chris O’Neill jätti tuolloin tapahtuman väliin, eikä häntä nähty tälläkään kertaa.


Madeleinen puoliso Chris O’Neill perui yllättäen osallistumisensa kansallispäivän juhlallisuuksiin

iltalehti 15:15 06.06

Suunnitelmista poiketen Chris O’Neill jäi lastensa kanssa kotiin Yhdysvaltoihin. Madeleinen puolison Chris O’Neillin piti osallistua kansallispäivän juhlallisuuksiin muiden kuningasperheeseen kuuluvien tavoin, mutta suunnitelmiin tuli viime hetkellä muutos. –Prinsessa Madeleine matkusti Ruotsiin lapsensa Adriennen kanssa, mutta Leonore ja Nicholas jäivät Yhdysvaltoihin isänsä kanssa. Lapsilla on ollut kuumetta ja korvatulehdus, joten lentäminen ei ole heille hyväksi. He tulevat Ruotsiin tervehdyttyään, hovin tiedottaja Ulrika Näsholm sanoo Expressenille.


Ruotsalaiset ihmeissään: miksi prinsessa Madeleinen julkisuutta vihaava puoliso Chris ei osallistu kansallispäivän juhliin? Hovilta tyhjentävä selitys

iltasanomat 14:27 06.06

Prinsessa Madeleine edustaa Ruotsin kansallispäivänä ilman aviomiestään Chris O’Neillia.


Prinsessa Madeleine saapui yllätysvisiitille Ruotsiin – edusti säihkyvänä kirjajulkkareissaan

iltalehti 07:54 05.06

Prinsessa Madeleinen esikoiskirjan julkistustilaisuutta vietettiin tiistaina. Ruotsin prinsessa Madeleine, 36, on nykyisin myös lastenkirjailija, sillä hänen ensimmäinen teoksensa julkaistiin eilen tiistaina. Kirjan on kuvittanut Stina Lövkvist. Prinsessa on kirjoittanut kirjan yhdessä Karini Gustafson-Teixeiran kanssa.


Antti Rinteen hallituksessa on levinnyt Eurooppaan – avioliiton ulkopuolista

Hot topics