Tätä niksiä ei kannata kaikkien yrittäjien kokeilla – ”Patja-Mack” yrittää paikata tappioita 3,5 miljoonan vedonlyönnillä!

iltasanomat 13:58 03.10

Houstonissa luotetaan vahvasti paikallisen Astrosin mestaruuteen.


Kausiennakko: Supertähti MacKinnon johtaa ja leveyteen on hyökkäyksessä satsattu ? Mikko Rantasen jatko on avain Avalanchen menestykseen

jatkoaika.com 16:00 29.09

Colorado Avalanchessa vaihtuvuus oli kesän aikana hurjaa. Suomalaisittain kesä on mennyt vastikään naulattua Mikko Rantasen sopimusta odotellessa, mutta viime kevään yllättäjä on täynnä mielenkiintoisia nimiä. Avalanche taisteleekin keväällä jälleen ennakkosuosikkeja vastaan.


NHL:n top 5 -keskushyökkääjät: Ylivertaisen McDavidin kärkisijaa ei horjuta mikään

jatkoaika.com 14:00 29.09

Kolme kärkipelaajaa listalla ovat ylitse muiden, ja heidän jälkeensä on pieni väli seuraaviin. Connor McDavid on NHL:n paras keskushyökkääjä, jota lähimmäksi yltävät vain Sidney Crosby ja Nathan MacKinnon.


Therese Johaugille rajua kriitikkiä yleisurheilun hirmusuorituksen jälkeen – saattaa saada arvostetun palkinnon: "Hän ei välittänyt dopingsäädöksistä"

MTV 17:52 09.08

Therese Johaug saattaa voittaa Norjan hienoimman urheilupalkinnon yleisurheilumestaruuden jälkeen. Urheilujuristi Robin Mackenzie-Robinson on sitä mieltä, että dopingmenneisyyden pitäisi estää jo Johaugin mahdollinen ehdokkuus.


Skandaali paisuu! Kohukuvat MM-kisojen palkintojenjaosta leviävät ympäri maailmaa – näyttävä protesti johti tappouhkauksiin: ”En haluaisi sellaista edes pahimmalle vihamiehelleni”

iltalehti 17:49 23.07

Mack Horton kohautti uinnin MM-kisoissa näyttävällä protestilla. Miesten 400 metrin vapaauinti päättyi Sun Yangin voittoon. Palkintojenjaossa toiseksi tullut Mack Horton ei suostunut nousemaan palkintopallille yhdessä kiinalaisen kanssa, koska tämän dopingtutkinta on yhä käynnissä. Yangin väitetään tuhonneen omat dopingnäytteensä. Yang ei pitänyt kilpakumppaninsa protestista.


MM-kultamitalistin dopingprotestillaan suututtanut uimari ei pelkää rangaistusta – tykitti kovaa tekstiä: "Miksi meidän pitäisi kunnioittaa häntä?"

yle 16:35 23.07

Brittiuimari Duncan Scott jatkaa australialaisuimari Mack Hortonin tiellä MM-uinneissa ja osoitti voimakkaasti mieltään kiinalaisen Sun Yangin kisaamisesta.


Taas raju dopingprotesti MM-kisoissa! Sama kiinalainen voitti jälleen kultaa, nyt kohutempun toisti uusi mies

iltasanomat 15:39 23.07

MM-pronssia voittanut Britannian Duncan Scott jatkoi Australian Mack Hortonin aloittamaa protestointia.


Suomen joukkueenjohtaja puolustaa MM-kisoissa protestoinutta australialaisuimaria: "On aika sääli, että hän joutui uhraamaan oman tähtihetkensä"

yle 12:18 23.07

MM-hopeaa 400 metrin vapaauinnista ottanut Mack Horton sai varoituksen Kansainväliseltä Uimaliitolta protestistaan.


MM-hopeamitalisti protestoi näyttävästi, sai nyt tempustaan varoituksen – oman maan liitto ymmärsi käytöksen

MTV 11:20 23.07

Kansainvälinen uimaliitto Fina antoi varoituksen australialaisuimari Mack Hortonille, jonka käytös Kiinan Gwangjussa järjestettävien pitkän radan MM-kilpailujen sunnuntaisessa palkintoseremoniassa herätti kummastusta. Miesten 400 metrin vapaauinnin hopeamitalin kauhonut Horton ei noussut valokuvausta varten korkeimmalle palkintokorokkeelle yhdessä kultamitalisti Sun Yangin ja pronssimies Gabriele Dettin kanssa.


MM-hopeamitalistin dopingprotestista varoitus – oman maan liitto täysin päinvastaisella linjalla

iltasanomat 11:05 23.07

Mack Horton sai varoituksen Finalta.


Kansainvälinen Uimaliitto varoitti palkintoseremoniassa protestoinutta australialaisuimaria: "Kunnioitamme sananvapautta, mutta sen tulee tapahtua oikeassa kontekstissa"

yle 16:51 22.07

MM-hopeaa 400 metrin vapaauinnissa napannut Mack Horton protestoi oman dopingnäytteensä rikkomisesta syytetyn Sun Yangin voittoa.


MM-hopeamitalistin protestin jälkimainingit menivät todella rumiksi: kiinalaisfanit ovat uhanneet Hortonin ja hänen perheenjäsentensä henkeä sosiaalisessa mediassa

yle 13:46 22.07

Australialaisuimari Mack Horton on joutunut myrskynsilmään protestistaan kiinalaisvoittaja Sun Yangia vastaan. Kiinalaisfanit ovat haukkuneet Hortonin pystyyn sosiaalisessa mediassa.


MM-hopeamitalistin protestin jälkimainingit menivät todella rumaksi: kiinalaisfanit ovat uhanneet Hortonin ja hänen perheenjäsentensä henkeä sosiaalisessa mediassa

yle 13:46 22.07

Australialaisuimari Mack Horton on joutunut myrskynsilmään protestistaan kiinalaisvoittaja Sun Yangia vastaan. Kiinalaisfanit ovat haukkuneet Hortonin pystyyn sosiaalisessa mediassa.


MM-hopeamitalisti teki kovan dopingprotestin kesken palkintojenjaon – nyt ME-uimari paljasti, mitä kisakylässä tapahtui samaan aikaan

iltasanomat 11:32 22.07

Sun Yangiin suhtaudutaan epäillen. Olympiavoittaja Lilly King paljasti, että kisakylässä raikuivat aplodit, kun Mack Horton protestoi Sunin MM-kultaa palkintojenjaossa.


The Guardian: Muut uimarit nousivat antamaan aplodit Hortonille, joka protestoi dopingkohussa rypevän MM-kultamitalistin voittoa – "Se oli upeaa"

yle 10:17 22.07

MM-hopeamitalisti Mack Horton sai hurjat suosionosoitukset palkintojenjaon jälkeen, kertoo The Guardian.


Kilpakumppanin raju dopingprotesti sotki MM-voittajan juhlan palkintoseremoniassa – ”Minua voi loukata, mutta...”

iltasanomat 20:11 21.07

Dopingkohun keskellä 400 metrin vapaauinnin maailmanmestaruuden voittanut Sun Yang kertoi oman mielipiteensä Mack Hortonin protestista.


Doping-kohussa ryvettynyt kiinalaisuimari venyi jälleen MM-kultaan – kilpakumppanilta tyly protesti

MTV 16:53 21.07

Suuren doping-kohun keskellä vellova kiinalaisuimari Sun Yang vei MM-kultaa miesten 400 metrin vapaauinnissa. Toiseksi sijoittunut Australian Mack Horton protestoi rajusti kohutun uimarin suoritusta palkintokorokkeella.


Kuva kertoo kaiken hopeamitalistin tunteista – MM-kisoissa nähtiin raju dopingprotesti

iltasanomat 15:51 21.07

Australialainen Mack Horton ei jättänyt epäselväksi, mitä hän ajattelee 400 metrin vapaauinnin MM-kultaa voittaneesta Kiinan Sun Yangista.


Dopingkohun keskellä oleva kiinalaisuimari voitti MM-kultaa – hopeamitalisti protestoi rajusti ja kommentoi Yle Urheilulle: "Katsotaan, kuka tuon kultamitalin lopulta saa"

yle 15:08 21.07

Australian Mack Horton ei onnitellut doping-kohun keskellä olevaa MM-kultamitalisti Sun Yangia.


Dopingkohun keskellä ollut kiinalaisuimari voitti MM-kultaa – hopeamitalisti protestoi rajusti ja kommentoi Yle Urheilulle: "Katsotaan, kuka tuon kultamitalin lopulta saa"

yle 15:08 21.07

Australian Mack Horton ei onnitellut doping-kohun keskellä olevaa MM-kultamitalisti Sun Yangia.


Ammattinyrkkeilijä julkaisi päivityksen suomalaissyntyinen mies

Hot topics