Timo Soini lataa vaihtoehdot MT:ssä: Eurovaalit ”Soinilla” tai ”pillit pussiin” uusisuomi 11:08 11.01

Suomen ulkoministeri Timo Soini (sin) povaa ”eurojytkyä” toukokuun tulevissa eurovaaleissa. Maaseudun Tulevaisuudessa julkaistussa kolumnissaan Soini pohtii myös, lähteekö hän itse ehdolle eurovaaleihin vai lopettaako hän politiikan kokonaan.


Orpo ja Sipilä iskivät MT-vaalitentissä – Sanna Marin: ”Edes Suomen johtavat ilmastotieteilijät eivät ole kyenneet vastausta antamaan” uusisuomi 13:51 09.01

Suurimman oppositiopuolueen sdp:n kantaa metsähakkuisiin tivattiin tänään Maaseudun tulevaisuuden ja MTK:n vaalitentissä.


MTK:n ilmastotentti: Vain Haavisto ja Andersson kannattivat kansallista lentoveroa – ”Toteuttaisi saastuttaja maksaa -periaatetta” iltasanomat 12:34 09.01

Maaseudun Tulevaisuuden ja MTK:n vaalitentin osallistujat vakuuttivat pitävänsä ilmastonmuutosta yhtenä eduskuntavaalien tärkeimmistä aiheista.


Miksi kaupunkilaisten pitää maksaa maaseudun sähkökatkojen ehkäiseminen? iltasanomat 06:30 04.01

Äreät vanhat äijät eli Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat vuoden ensimmäisessä podcastissaan muun muassa Aapeli-myrskystä, maailmankaupasta ja matkailusta.


MT: Osa maatiloista joutuu rahapulassa turvautumaan pikavippeihin: ”Näitä tilanteita tulee tällä hetkellä viikoittain vastaan” iltasanomat 05:00 19.12

Maaseudun Tulevaisuuden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan osa tiloista on turvautunut kovakorkoisiin lainoihin, koska pankit eivät enää myönnä niille vakuudellista lainaa.


Näkökulma: Pekka Haavisto sortui alkeelliseen temppuun – kalahti omaan nilkkaan uusisuomi 10:46 14.12

Vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto on nostattanut tänään keskustelua ja saanut laajaa mediahuomiota kommenteillaan Maaseudun Tulevaisuudessa.


Uutiset