Pidä suolistosta hyvää huolta – näin saat tärkeitä probiootteja ruoasta stara 22:30 17.04

Ihmisen suolisto on koko hyvinvointia määrittelevä tehdas, jonka mikrobistot vaikuttavat


Viihdelehti Stara.fi stara 22:30 17.04

Ihmisen suolisto on koko hyvinvointia määrittelevä tehdas, jonka mikrobistot vaikuttavat


Lukutaidottoman 10-vuotiaan tapauksesta käynnistetään sisäinen selvitys - Jyväskylän kaupunginjohtaja: ”Joku on epäonnistunut - eihän tällaista saisi tapahtua” iltalehti 21:00 16.04

Kaupunginjohtajan mukaan poliisi on jo tutkinut opetustoimen toimintaa ja todennut, ettei juridisen määritelmän täyttäviä laiminlyöntejä ole tapahtunut. Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto sanoo, että kaupunki aloittaa sisäisen selvityksen 10-vuotiaan lukutaidottoman lapsen tapauksesta. Kotiopetuksessa olleen lapsen vanhemmat olivat laiminlyöneet opetuksen ohella myös muun muassa lapsen terveydenhuoltoa. Vanhemmat tuomittiin lapsen pahoinpitelystä Keski-Suomen käräjäoikeudessa viime viikolla. Tapaus sattui Jyväskylässä.


10 asiaa paljastavat suhteen tulevaisuuden – kuinka käyttäydytte toisianne kohtaan? stara 22:30 12.04

Parisuhdepsykologit tietävät, että suhteessa on useita eri osa-alueita, jotka määrittelevät


Kännykkäpaikannus osoitti täysin väärään suuntaan - sankarikoira Zarin neuvokkaan nenän avulla nainen kuitenkin pelastui iltalehti 10:32 11.04

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo onnistuneensa kahden ihmishengen pelastamisessa. Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa parista erittäin vaativasta pelastustehtävästä, joissa se on onnistunut parin viime viikon aikana. - Poliisipartioiden ammattitaitoisen, ripeän, rohkean ja periksi antamattoman toiminnan ansioista pelastettiin kahden ihmisen henki, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen ylikomisario Maarit Pikkarainen tiedotteessa.


41-vuotias nainen tokaisi karmivat sanat poliisiauton takapenkillä Länsi-Virginiassa – pian löytyi päätön ruumis iltasanomat 21:29 10.04

Paikallisen median mukaan oikeus on määrännyt epäillyn mielentilatutkimukseen, jossa määritellään, kykeneekö hän selviytymään oikeudenkäynnistä.


Patrik Laine paljasti erikoisen tapansa ennen pelejä: ”En tee sitä siksi, että olisin taikauskoinen” iltalehti 20:25 10.04

NHL:n verkkosivuilla julkaistussa jutussa muun muassa Patrik Laine kertoo, mitä hän tekee ennen jokaista otteluaan aina - satoi tai paistoi. Urheilijat ovat usein tunnettuja siitä, että ennen suoritusta on tehtävä tietyt rituaalit tietyssä järjestyksessä, aina taikauskon määritelmän täyttymiseen asti. Useilla jääkiekkoilijoilla on esimerkiksi tapana solmia ensiksi juuri vasemman tai oikean luistimen nauhat. Laineen pukeutumisrituaali on vielä hitusen jännittävämpi.


Kolmannen kerran isäksi tullut Juno vaitonainen parisuhdetilanteestaan: ”Tilanne on määrittelemätön” iltalehti 19:56 10.04

Uransa keskeyttävä räppäri Juno sanoo keskittyvänsä seuraavat vuodet enemmän lapsiinsa. Uusin tulokas syntyi joulukuussa. uutisoi Junon saaneen kolmannen lapsen viime joulukuussa. Juno myöntää onnellisena Iltalehdelle, että tieto pitää paikkansa. - Tyttö tuli, räppäri hymyilee.


Raiskaus ei ollut Somalimaassa rikos - asia muuttui nyt iltalehti 21:55 09.04

Raiskaajat eivät enää selviä rahalla tai pakkoavioliitolla, vaan häkki voi heilahtaa 20 vuodeksi. Somalimaa on hyväksynyt historiallisen seksuaalista väkivaltaa käsittelevän lakipaketin. Näkyvin ja merkittävin muutos on raiskauksen lisääminen rikoslakiin. Tätä ennen kyseistä rikosta ei tunnettu. Somalimaassa sai siis raiskata käytännössä ilman rangaistusta liki kolme vuosikymmentä. Rikoslaissa oli määritelty erilaisia seksuaalirikoksia, mutta niiden määritelmät olivat niin kapeita, ettei niistä ollut hyötyä. Tekijät selvisivät sovittelulla eli joko rahalla tai mahdollisesti viemällä uhrinsa vihille. Käytännössä uhri pakotettiin naimisiin "perheen kunnian" säilyttämiseksi.


7 merkkiä siitä, että pomolla on suosikki iltalehti 09:40 08.04

Suosikkijärjestelmä elää edelleen monilla työpaikoilla. Työpaikan suhteet ovat monimutkaisia. Niiden tekijöiden, jotka määrittelevät, kuinka paljon me pidämme jostakin ja kuinka paljon arvostamme hänen kykyjään, on suuri. - On inhimillistä, että me - vaikka kuinka hienovaraisesti ja parhaiden aikomustemme vastaisesti - suosimme joitakin ihmisiä, sanoo Michael Kerr, kansainvälinen puhuja ja kirjailija.


Transsukupuolinen Jamie korjasi sukupuolensa 35-vuotiaana Suomessa: "Terveydenhuollon vakuuttaminen oli väsyttävää" MTV 06:23 08.04

Kun Jamie MacDonald syntyi Kanadassa, hänen syntymätodistuksessaan luki tyttö. Nyt, 40 vuotta myöhemmin, hän elää Suomessa ja on mies. Transsukupuolinen MacDonald korjautti yhteiskunnan määrittelemän sukupuolensa vastaamaan todellista sukupuoli-identiteettiään täytettyään 35 vuotta.


Venäjä vaatii Britannialta anteeksipyyntöä syytteistä vakoojan myrkytystapauksessa - Putin: Venäjä haluaa osallistua tutkintaan iltalehti 23:51 03.04

Tutkijat eivät ole pystyneet jäljittämään hyökkäyksessä käytetyn hermomyrkyn varmaa alkuperää. Venäjän presidentti Vladimir Putin totesi tiistaina, että Venäjä haluaa perinpohjaisen tutkinnan entisen kaksoisagentti Sergei Skripalin myrkytystapauksessa, ja että Venäjä haluaa osallistua tutkintaan. Asiasta kertoo muun muassa. Turkissa vieraileva Putin painotti sitä, etteivät brittitutkijat ole pystyneet määrittämään Skripalin surmaamiseksi käytetyn hermomyrkyn tarkkaa alkuperää. Britannian armeijan tutkimuskeskus kertoi aiemmin tiistaina, ettei sen alkuperästä ole varmuutta.


Kiina: Avaruuslaboratorio on syöksynyt ilmakehään Tyynenmeren yllä iltalehti 04:25 02.04

Tiangong-1 on pääosin tuhoutunut. Kiinan käytöstä poistettu avaruuslaboratorio on pudonnut Maan ilmakehään ja pääosin tuhoutunut. Noin kello neljä aamuyöllä Suomen aikaa tulleen tiedon mukaan rakennelma syöksyi kiertoradaltaan ilmakehään tarkemmin määrittelemättömällä alueella eteläisen Tyynenmeren yllä. Tiangong-1 painoi noin kahdeksan tonnia, pieni osa romusta jäi tuhoutumatta ilmakehässä ja päätyi mereen.


Kiina: Avaruuslaboratorio on syöksynyt ilmekehään Tyynenmeren yllä iltalehti 04:25 02.04

Tiangong-1 on pääosin tuhoutunut. Kiinan käytöstä poistettu avaruuslaboratorio on pudonnut Maan ilmakehään ja pääosin tuhoutunut. Noin kello neljä aamuyöllä Suomen aikaa tulleen tiedon mukaan rakennelma syöksyi kiertoradaltaan ilmakehään tarkemmin määrittelemättömällä alueella eteläisen Tyynenmeren yllä. Tiangong-1 painoi noin kahdeksan tonnia, pieni osa romusta jäi tuhoutumatta ilmakehässä ja päätyi mereen.


Plus-malli Ashley Graham: ”Selluliitti ei määrittele onnellisuutta!” stara 19:30 01.04

Supermalli Ashley Graham on noussut koko maailman maineeseen kurvikkaan vartalonsa


Piispa Laajasalon luottokorttiskandaali aiheutti piikin kirkosta eroamiseen iltalehti 14:27 01.04

Kirkon tutkimuskeskuksen tutkija Maarit Hytönen näkee, että rahankäyttöön liittyvät epäselvyydet voivat vaikuttaa kirkon uskottavuuteen ja suosioon, vaikka kyse olisi yksittäistapauksesta. Helsingin piispa Teemu Laajasalon rahankäyttöön liittyvät epäselvyydet ovat aiheuttaneet pienen eropiikin , kertoo sivuston toinen perustaja Petri Karisma. Tapaus liittyy Laajasalon toimiin vuosina 2013-2017, jolloin hän oli Helsingin Kallion kirkkoherra.


Tänään tv:ssä: Arkkipiispa Kari Mäkinen perustelee kirkon lähimmäisenrakkautta - esimerkkeinä hirmuteoistaan tunnetut Turun puukottaja ja Breivik iltalehti 09:05 31.03

Arkkipiispa Kari Mäkinen saapuu Maarit Tastulan haastateltavaksi Flinkkilä & Tastula -ohjelmaan. Keskusteluohjelmassa pureudutaan aluksi Mäkisen nuoruuden siviilipalvelusaikoihin. Hän suoritti palveluksensa Kellokosken mielisairaalassa suljetulla osastolla. Potilaiden kohtalot saivat nuoren miehen havahtumaan siihen, että terveen ja sairaan ihmisen raja on hyvin häilyvä ja ihan yhtä hyvin hänkin voisi päätyä samaan tilaan potilaiden kanssa. Ajatus oli Mäkiselle tavallaan vapauttava ja myöhemmin hän vakuuttui siitä, että vaikka miten syvälle hauras ja rikkinäinen ihminen putoaisi, Jumala ottaisi aina kopin. Ohjelmassa on paljon puhetta pahuudesta. Tastula taustoittaa Mäkisen molempien isoisien taistelleen eri puolella Suomen sisällissodassa. Kirkko asettui tuolloin vahvasti valkoisten puolelle.


Kuka vei pupun pääsiäisen alla? Luppakorvainen Kamui-kani katosi epäselvissä olosuhteissa iltalehti 20:06 30.03

Kääpiöluppakanin Subaru-veli ja tyttökani Meiko kaipaavat toveriaan, joka on ollut teillä tietämättömillä jo monta päivää. Tiistaina valkeni järkyttävä todellisuus. Porilainen Maarit Aaltonen oli käynyt edellisenä päivänä pihamaansa aitauksella ja nähnyt sen sisällä vain kaksi kääpioluppakania, Subarunja Meikon. Tuolloin hän ajatteli, että niiden toveri Kamui olisi piiloutunut aitauksen kesäkoppiin.


- ”Epätoivoiset edistystä Harkimon poppoo juoksutti itse Vladimir Kokoomuksesta eronnut Harkimo maakuntien äiti” Nytistä ei pipariksi - legendaarinen puheenjohtaja kommentoi Harkimon Sipilän tekstarimoka Lähetti tuskastui Ruotsissa uusille päättäjille” ”Näemme isovanhempia liian ”Oikeusmurha”

Uutiset