Italiassa vihreää valoa: Serie A jatkuu kesäkuussa

iltasanomat 22:07 28.05

Sarja on ollut tauolla maaliskuun alusta asti.


Ministeri vahvistaa: Serie A pyörähtää käyntiin juhannuksena

MTV 21:45 28.05

Jalkapallon Italian pääsarja Serie A jatkuu juhannuspäivänä 20. kesäkuuta. Koronapandemian takia ennen maaliskuun puoliväliä tauonneen sarjan jatkumisesta ilmoitti torstaina Italian urheiluministeri Vincenzo Spadafora.


Keskikesän NHL naurattaa suomalaiskonkaria: ”Pelaajilla hassu olo”

iltalehti 20:39 27.05

Kymmenen kautta Pohjois-Amerikassa pelanneen suomalaismaalivahdin mukaan pelaajat ovat ihmeissään NHL:n mahdollisesta jatkumisesta kesällä. NHL yrittää jatkaa kautta 2019–20 siirtymällä maaliskuun puolivälissä keskeytetystä runkosarjasta suoraan 24 joukkueen pudotuspeleihin. Harjoitusleirit alkaisivat aikaisintaan heinäkuun alkupuolella, joten parhaassakin tapauksessa pelaamaan voidaan päästä elokuun alussa. –?Pelaajat valmistautuvat normaaliin kauteen olemalla jäällä yli kaksi kuukautta, nyt edessä olisi lyhyt valmistautumisjakso. Jos se on 2–3 viikkoa niin kovaa on homma. Varsinkin vanhemmilla pelaajilla voi olla vaikeuksia päästä vauhtiin. Nivusvammoja voi myös tulla paljon, kymmenen kautta 2002–12 NHL:ssä ja AHL:ssä torjunut Antero Niittymäki totesi.


Laulaja Heidi Kyrö pitää tiukkaa kuria tyttärelleen kotikoulussa: ”Olen sen verran skarppi äiti”

iltalehti 07:29 26.05

Heidi Kyrö kertoo, että hänellä on opetushommissa pitkä pinna. Vielä maaliskuun alkupuolella laulaja Heidi Kyröllä oli edessään kiireinen keikkakevät ja -kesä. Poikkeusolojen myötä muusikkotyöt vaihtuivat kuitenkin 10-vuotiaan tyttären kotiopettajuuteen. Kyröillä on pidetty tiukasti kiinni arkirytmistä, vaikka opetus tapahtuu kotoa käsin.


Isot lihakset sulivat dramaattisesti – korona teki rajua jälkeä 6 viikossa: ”En tunnistanut itseäni”

iltalehti 22:46 25.05

Koronaviruksen saaneen Mike Schultzin paino tippui 23 kiloa kuudessa viikossa. Bodaamista harrastava Mike Schultz, 43, sai koronaviruksen maaliskuun alussa. Kuun puolivälissä miehellä nousi lähes 40 asteen kuume. Samalla alkoivat myös hengitysvaikeudet. Schultz vietiin sairaalaan, jossa hän makasi yhteensä kuusi viikkoa. Ajasta 4,5 viikkoa meni hengityslaitteessa. Miehen paino tippui 23 kiloa, kun muskelit sulivat dramaattisesti pakkolevossa.


Piensijoittajat omistavat nyt ennätysmäärän pörssiosakkeita – Osakkeista ja sijoitusrahastoista sulanut koronan takia kymmeniä miljardeja euroja

yle 17:04 22.05

Pörssikurssit ovat elpyneet maaliskuun pahimmasta koronaromahduksesta, mutta ovat vielä Helsingin pörssissä muutaman vuoden takaisella tasolla. Piensijoittajien osakeinnostus jatkuu silti.


Uhri vietiin metsään ja jätettiin vähissä vaatteissa kylmään – poliisi pysäytti sattumalta epäiltyjen auton

iltasanomat 14:22 22.05

Poliisi on tutkinut maaliskuun lopussa tapahtunutta törkeää ryöstöä ja törkeää vapaudenriistoa.


Ronaldinholta ensimmäinen viesti sosiaalisessa mediassa pidätyksensä jälkeen – brassin huulille nousi leveä hymy

MTV 12:41 22.05

Brasilialainen jalkapallolegenda Ronaldinho on jakanut ensimmäisen julkaisunsa sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hänet pidätettiin Paraguayssa maaliskuun alussa.


BBC: Manchester Unitedille kymmenien miljoonien tappiot koronaviruksesta

MTV 07:17 22.05

Jalkapallon Englannin valioliigajättiläinen Manchester United kärsi kolmannella kausineljänneksellään maaliskuun loppuun saakka runsaan 31 miljoonan euron tappiot koronapandemian takia, kertoo BBC.


Tautienehkäisy­viraston johtaja: Euroopan merkittävä korona­käänne tapahtui maaliskuun alussa, toinen aalto todennäköinen – IS seuraa

iltasanomat 12:53 21.05

IS seuraa koronavirusepidemian kehittymistä hetki hetkeltä. Seurannan löydät artikkelin lopusta.


Perparim Hetemaj kertoo koronaviruspandemiasta pikkukaupungissa: ”Maa pistettiin kiinni kokonaan”

iltalehti 13:56 20.05

Perparim Hetemaj’n edustama Benevento johtaa Serie B:tä kahdenkymmenen pisteen erolla seuraavaan. Kukaan ei tiedä, milloin sarja jatkuu. Benevento pelasi viimeksi maaliskuun kahdeksantena päivänä. –?Tämä viivästyy koko ajan. On rasittavaa, kun ollaan näin pitkällä, eikä vieläkään ole päätetty, Perparim Hetemaj sanoo.


Suomalaisten ”viimeiset normaalit kuvat” näyttävät: juhlia, tosiystäviä, kaukomatkoja, tavallista talvea... Näin ihanaa elämä oli vielä pari kuukautta sitten

iltasanomat 07:56 20.05

Korona vei Suomen poikkeustilaan maaliskuun puolivälissä. Miten erilaista elämä olikaan ennen sitä – siis vain pari kuukautta sitten!


NHL-kauden jatkuminen on entistä todennäköisempää: "Minulle on kerrottu, että testaaminen on mahdollista ja siihen on tarpeeksi ihmisiä"

jatkoaika.com 00:42 19.05

NHL-kausi 2019–2020 on ollut maaliskuun 12. päivän jälkeen seisahduksissa. Viime päivinä Pohjois-Amerikasta on alkanut kuulua erilaista tietoa kauden jatkumisen suunnittelusta. Juuri nyt näyttää siltä, että heinä-elokuussa pelataan jälleen maailman parasta jääkiekkosarjaa.


Mikä on puhelimesi viimeinen ”normaalin elämän” kuva ajalta ennen koronaa?

iltasanomat 11:10 18.05

Korona vei Suomen poikkeustilaan maaliskuun puolivälissä. Miten erilaista elämä olikaan ennen sitä – siis vain pari kuukautta sitten!


Autourheilu palasi koronatauolta – "Voitimme ja oli kuolemanhiljaista"

yle 07:14 18.05

Nascar järjesti ensimmäisen kilpailunsa sitten maaliskuun alun.


Valkoinen talo syytti tautikeskus CDC:tä koronatestauksen ongelmista

iltasanomat 04:55 18.05

Yhdysvalloissa kirjattiin toinen alle tuhannen koronakuoleman päivä sitten maaliskuun.


Tanskalaiselle jalkapalloilijalle 60 000 euron sakot – syy: vähät välitti koronamääräyksistä

MTV 21:11 17.05

Celta Vigon tanskalaishyökkääjä Pione Sisto on narahtanut koronavirusmääräysten rankasta rikkomisesta. Sisto rikkoi Espanjan liikkumisrajoituksia, kun hän lähti maaliskuun lopulla Tanskaan ja palasi takaisin Galiciaan 6. toukokuuta.


Hot topics