Maikkarin suosikkiankkurilta shokkipäätös – Aino Huilaja kertoo irtisanoutuneensa: ”Elämällä on pian ihan uusi suunta”

iltalehti 21:24 17.09

MTV3:n uutisankkurina tunnettu Aino Huilaja kertoo Instagram-tilillään irtisanoutuneensa. –?Heiheihei! Otin loparit ja elämällä on pian ihan uusi suunta. Kuvan merzu liittyy tapaukseen. Pysykää kanavalla, Huilaja kirjoittaa Instagram-tilillään. Huilaja on työskennellyt MTV3:n uutisankkurina vuodesta 2014 lähtien ja Maikkarilla yli vuosikymmenen ajan.


Maikkarin "Perhe" saa aikaan kylmät väreet – suomalaistähdet lähtivät mukaan ennennäkemättömään projektiin

mtv 13:20 13.09

MTV3:n juuri julkaistulla mainosvideolla nähdään liuta tuttuja kasvoja.


KymiRingin tuoreeltaan saama kritiikki aiheutti tuohtumusta – "Eihän siellä ole ajettu vielä kisan kisaa!"

MTV 07:24 03.09

KymiRingin saamaa arvostelua käsiteltiin MTV3:n Huomenta Suomen Vilttiketju-osiossa maanantaina. 


Tänään tv:ssä peräti 2 tunnin Maajussille morsian -kimara: Esittelyssä suomalaiset ja ulkomaalaiset sinkut

iltalehti 11:03 19.08

Ensin maajussit etsivät sitä oikeaa Suomessa, sitten maan rajojen ulkopuolella. – Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, Minna kommentoi MTV3:n Facebookissa. Mikä Minnasta – ja Virvasta, Tuulasta ja muista – sitten on mielenkiintoista? Se, että vanhasta kunnon Maajussille morsian -sarjasta käynnistyy nyt kansainvälinen versio. Siinä kumppania etsitään Suomen rajojen ulkopuolelta.


Uskoisiko tätä edes? Kauniit ja rohkeat hakkaa suosiossa Selviytyjät ja Amazing Racen

iltalehti 06:57 14.08

Entiset veriviholliset solmivat tänään rauhan Kauniissa ja rohkeissa. Kauniiden ja rohkeiden katsojamäärät kyseenalaistetaan aina silloin tällöin. Joidenkin on vaikea uskoa, että Kaunareilla riittää yhä faneja myös Suomessa. Niin kuitenkin on. Suomalaisten tv:n katselua mittaavan Finnpanelin tuoreimman tilaston mukaan amerikkalainen saippuasarja oli viime viikolla MTV3:n 13. suosituin. Se oli kanavan toiseksi katsotuin ulkomainen sarja Emmerdalen jälkeen. Taakse jäivät niin Selviytyjät kuin Amazing Racenkin. Kauniiden ja rohkeiden fanit ovat kunnostautuneet myös sosiaalisessa mediassa, jossa keskustellaan aktiivisesti sarjan käänteistä. Kauniit ja Rohkeat Suomi -sivustolla on puitu muun muassa Quinnin uskottavuutta. Onko hän hyvis vai pahis?


AlfaTV ohitti Subin: ”Kulkenut rohkeasti vastavirtaan”

stara 21:20 08.08

AlfaTV oli heinäkuussa Suomen viidenneksi katsotuin televisiokanava Yleisradion kanavien, MTV3:n


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:20 08.08

AlfaTV oli heinäkuussa Suomen viidenneksi katsotuin televisiokanava Yleisradion kanavien, MTV3:n


Muistatko 90-luvun suosikkijuontaja Ira Hammermannin? Nousi kuoroesityksestä tv-tähdeksi – katosi lähes 20 vuodeksi kotiäidiksi

iltalehti 05:05 25.07

Juontaja Ira Hammermann löydettiin tv-juontajaksi kuorosta. Hän palasi tv-töihin viime syksynä Ylen Toivomus-sarjassa. Hazamir-kuoron musiikkirevyy muutti nuoren kasvatustieteiden opiskelija Ira Hammermannin elämän. Oman Hannah-tyttärensä esiintymistä katsomaan tullut medialegenda Pertsa Reponen kiinnitti huomiota lavalla laulavan ja juontavan Hammermannin esiintymisintoon ja tuli juttusille. Pian Hammermann olikin jo MTV3:n koekuvauksissa viihdepäällikkö Päiviö Pyysalon tentattavana. Ensimmäisen kerran hänet nähtiin tv-ruudussa vuonna 1992, kun hän juonsi MTV3:lle kahden tunnin suoraa lähetystä Pori Jazzin Cotton Clubilta. Sen jälkeen puhelin alkoi soida, ja opinnot sekä opettajan työt saivat jäädä tauolle.


Hanna Sumari paljasti totuuden Suomen kaunein koti -ohjelman teosta - somessa kiitellään: ”Tämä tieto lisäsi kyllä ohjelman uskottavuutta”

iltalehti 09:18 03.07

Toimittaja ja juontaja Hanna Sumari jatkaa uudella Suomen kaunein koti -kaudella, jota kuvataan tänä kesänä. Hanna Sumari on julkaissut Instagramissa otoksen MTV3:n Suomen kaunein koti -ohjelman kulisseista. Kuvassa Sumaria puetaan kuvausvaatteisiin tienposkessa. Sumari paljastaakin somessa, että pysähdykset teiden varsilla ovat tulleet hyvinkin tutuiksi kyseistä ohjelmaa tehdessä. – Näin me tehdään se homma - mikrofonit laitetaan valmiiksi parin kilsan päässä kohteesta, ettei me nähdä mitään paikasta etukäteen. Laitan myös kuvausvaatteet vasta silloin päälleni, ettei ne rypisty kurttukasoiksi. Ja se tapahtuu aina jossain tienposkessa. Onni ettei kukaan ohiajava o vetänyt ojaan, ku meikä on alusvaatteisillaan, Sumari kirjoittaa.


Juontaja Shirly Karvinen, 26, rakastui sokkotreffeillä 10 vuotta vanhempaan mieheen: "Totta kai ikäero näkyy joissain asioissa"

iltalehti 08:23 02.06

Ex-missi Shirly Karvinen kohtasi viime kesänä ystävänsä järjestämillä treffeillä miehen, jonka kanssa varovaisuus ja suojamuurit karisivat nopeasti. Shirly Karvinen elää ensi syksynä viikkokausia hälytysvalmiudessa. Juontopesti MTV3:n Love Island Suomi -ohjelmansa kakkoskaudella merkitsee sitä, että kaunotar sukkuloi Suomen ja Espanjan väliä. – Ohjelma tulee niin suorana, tilanne elää ja katsojat pääsevät vaikuttamaan. Siksi juontokeikat kuvauspaikalle tulevat niin lyhyellä varoitusajalla. Viime kaudella sain tietää jopa vasta edellisiltana, että huomenna pitää olla paikan päällä.


Juontaja Shirly Karvinen, 25, rakastui sokkotreffeillä 10 vuotta vanhempaan mieheen: "Totta kai ikäero näkyy joissain asioissa"

iltalehti 08:23 02.06

Ex-missi Shirly Karvinen kohtasi viime kesänä ystävänsä järjestämillä treffeillä miehen, jonka kanssa varovaisuus ja suojamuurit karisivat nopeasti. Shirly Karvinen elää ensi syksynä viikkokausia hälytysvalmiudessa. Juontopesti MTV3:n Love Island Suomi -ohjelmansa kakkoskaudella merkitsee sitä, että kaunotar sukkuloi Suomen ja Espanjan väliä. – Ohjelma tulee niin suorana, tilanne elää ja katsojat pääsevät vaikuttamaan. Siksi juontokeikat kuvauspaikalle tulevat niin lyhyellä varoitusajalla. Viime kaudella sain tietää jopa vasta edellisiltana, että huomenna pitää olla paikan päällä.


Mysteerimiehen kanssa asuva Shirly Karvinen paljastaa, millainen avovaimo on: ”Mahan kautta sydänkin lämpiää”

iltalehti 00:32 31.05

Ex-missi ja juontaja hemmottelee miestään kiinalaisella ruoalla. Love Island -ohjelman juontaja Shirly Karvinen kertoo Iltalehden haastattelussa, millainen avopuoliso hän on. Vuoden 2016 Miss Suomi muutti miesystävänsä kanssa saman katon alle aiemmin tänä vuonna. Hän ei ole tuonut mysteerimiestään julkisuuteen, sillä mies on yksityishenkilö. – Itse ajattelen tietysti, että olen hyvä avovaimo. Saatan silloin tällöin unohtaa meikkejä vähän sinne tänne, mutta uskon, että minun kanssani arki sujuu ihan hyvin. Koetan tehdä osuuteni ja tsempata, ja osaan kokkailla hyvää kiinalaista ruokaa. Mahan kautta sydänkin lämpiää, hän kertoo MTV3:n syyspressissä.


Jorma Uotinen, 68, avautuu rakkauselämästään: ”Olen elänyt tässä 20 vuotta jo munkkina”

iltalehti 17:31 30.05

Tanssija-koreografi on mukana First Dates Suomi -uutuusohjelmassa, mutta ei voisi itse kuvitellakaan osallistuvansa sokkotreffeille. Tanssija-koreografi Jorma Uotinen, 68, tähdittää MTV3:n syksyn uutuusohjelmaa First Dates Suomi. Kansainväliseen formaattiin perustuvassa ohjelmassa sinkut saapuvat etsimään rakkautta First Dates -ravintolassa järjestetyille sokkotreffeille. Tanssii tähtien kanssa -tuomari on hovimestarin ja seremoniamestarin roolissa. – Oli äärimmäisen kiinnostavaa, millaiset ihmiset lähtevät avoimesti kansakunnan edessä ensitreffeille. Ikäjakautuma on suuri, ihmisiä on monenlaisista ammateista ja erilaisista taustoista. Suosio kertoo, että ihmisillä on ikävä toisen luo. Rakkautta ollaan etsimässä, jotkut kadonnutta, jotkut muuta, hän kertoo MTV3:n syyspressissä.


Leijonien finaalilla järjetön katsojamäärä tv:ssä – Suomen kaikkien aikojen katsotuin kiekko-ottelu!

iltalehti 17:32 27.05

MM-finaalia katsoi yli kolme miljoonaa suomalaista. Leijonien ottelut pitävät seitsemää kärkisijaa Suomen vuoden katsotuimpien televisio-ohjelmien listalla. Sunnuntaina pelattu jääkiekon MM-finaali on Suomen kaikkien aikojen katsotuin jääkiekko-ottelu, MTV tiedottaa. Ottelun keskikatsojamäärä oli yhteensä 2,54 miljoonaa MTV3:n ja C Moren kanavilla sekä C Moren suoratoistopalvelussa.


Leijonien kansanjuhlat mylläävät MTV3:n illan ohjelmiston uusiksi – Seitsemän uutiset esitetään poikkeuksellisesti kahdeksalta: "Haluamme näyttää kultajuhlat alusta loppuun kansalle"

MTV 15:57 27.05

MTV3:n illan Seitsemän uutiset esitetään tänään poikkeuksellisesti kello 20 Helsingissä järjestettävän Leijonien kansanjuhlan vuoksi. 


Tässäkö uusi kesähitti? Antero Mertarannan letkautuksesta tehtiin hulvaton ralli – ”Löikö mörkö sisään!”

MTV 18:17 25.05

Torstaisessa Suomen ja Ruotsin puolivälieräottelussa koettiin dramaattisia hetkiä, kun Leijonat nousi kolmannen erän loppuhetkillä tasoihin. Kampailussa C Moren ja MTV3:n selostaja Antero Mertaranta oli luvalla sanoen liekeissä – useaan otteeseen. Letkautukset tuottivat myös melkoisia teoksia sosiaalisen median puolella.


Urpo Martikainen muistelee Anna-Kaisa Hermusta: Sielujen sympatiaa ja napakkaa sananvaihtoa tupakoinnista

iltalehti 11:40 15.05

Uutisankkuri tutustui Hermuseen jo 1970-luvulla. Uutisankkuri Urpo Martikainen muistaa Anna-Kaisa Hermusen jo 1970-luvulta, kun Hermunen aloitti Ylen Lappeenrannan aluetoimituksessa. Martikainen oli MTV3:n kymppiuutisissa, kun Hermunen aloitti talossa taloustoimittajana. – Hän oli topakka taloustoimittaja, räiskyvä ja temperamenttinen luonne. Hän ei voinut olla näkymättä ja kuulumatta. Hän oli hyvin ulospäin suuntautunut ja käytti sosiaalisia taitojaan hyväksi talousasioissa. Taloustietämys ei ollut niinkään hänen vahvuuteensa, mutta hän oli nopea paneutumaan asioihin ja loi lyömättömät verkostot talouselämän merkittävimpiin ihmisiin, Martikainen kertoo.


Pirkko Arstila ja Anna-Kaisa Hermunen saivat samaan aikaan potkut MTV3:lta: ”Hänelle se tilanne oli paljon vaikeampi”

iltalehti 08:02 15.05

Arstila kannusti Hermusta aloittamaan oman talk show -ohjelman. Toimittaja, uutisankkuri Pirkko Arstila ehti työskennellä 16 vuotta yhdessä toimittaja Anna-Kaisa Hermusen kanssa. Hermunen kuoli maanantaina sairastettuaan pitkään. Työtoveruus alkoi vuonna 1985, kun Hermunen aloitti MTV3:n taloustoimittajana. Arstila oli tuolloin uutisankkurina. – Muistan hyvin hänen taloustoimittaja-aikansa. Hän oli myös kuin tehty televisioon ja hän osasi kuvan käytön oikein hyvin, Arstila kertoo Iltalehdelle.


Banksin Hirvensalmella – syyksi Mietoa tuli pannukakku vapautus peruttiin –

Hot topics