Naisten hiihtomaajoukkueen uusi valmennuskaksikko on avannut kevään solmut ja myllännyt harjoittelun: "Kun on ollut tyytymättömyyttä, on helpompi ajatella uudella tavalla"

yle 08:23 17.10

Ville Oksanen ja Ilkka Jarva ovat tuoneet naisten hiihtomaajoukkueen leiriharjoitteluun tehoa ja kilpailua.


Kaukolämpölaitoksen polttoainevarastossa tulipalo Konnevedellä – ei vaikuta lämmönjakeluun

iltasanomat 08:05 17.10

Konneveden kunnan kaukolämpölaitoksessa on ollut torstaina aamulla tulipalo, kertoo Keski-Suomen pelastuslaitos.


Päivän ravivihje: Toto65, Lahti 17.10.

iltalehti 07:49 17.10

Kaksi varmaa Jokimaalle. Lahden Jokimaan torstairavien Toto65-vihje rakennetaan kahden pankin varaan. Avauskohteen An-Andree kilpailee upeassa iskussa ja ansaitsisi jo pian voitonkin. Viimeksi ruuna juoksi kovan ajan, vaikkei ihan kärkikolmikkoon sijoittunutkaan. Turussa ja Kouvolassa sen sijaan irtosivat napakat kirit. Toinen varma on kolmoskohteen El Gumpert, joka debytoi Suomessa. Nelivuotias ruuna on voittanut kuusi kilpailua yhdeksästä ja starttaa nyt oikein sopivassa sarjassa. Toto65-vihjerivi:


Huuhkaja-fanien EM-kisaliput saattavat olla kiven alla – Palloliitto toppuuttelee innokkaimpia: "Ei kannata vielä varata hotelleja"

yle 07:39 17.10

Suomen Palloliiton puheenjohtaja pelkää, ettei mahdollisia Huuhkajien EM-kisalippuja riitä kaikille.


Trump saattoi möläyttää ydinaseiden olinpaikan: ”Olemme varmoja siitä, että ne ovat turvassa”

iltasanomat 07:31 17.10

Yhdysvallat ei ole koskaan aikaisemmin vahvistanut, että sillä on ydinaseita säilössä Euroopassa.


Steven Spielbergin tuottama Why We Hate -sarja pureutuu vihan historiaan – Miten voisimme hillitä raivoa?

iltasanomat 07:31 17.10

Viha rikkoo ja tuhoaa lähisuhteita ja kokonaisia kansakuntia. Mistä viha kumpuaa? Uutuussarja etsii syitä historiasta ja keinoja hillitä raivoa.


Karmiva perhetragedia: oma poika tappoi Tarzan-tähden vaimon

iltalehti 07:11 17.10

Tarzan-tähti Ron Ely, 81, joutui kohtaamaan suuren surun, kun oma poika puukotti hänen vaimonsa kuoliaaksi. Tarzan-näyttelijä Ron Ely, 81, menetti tiistaina vaimonsa Valerie Lundeenin, 62, karmivassa perhetragediassa. Ron Elyn poika Cameron Ely, 30, puukotti äitinsä kuoliaaksi heidän Santa Barbaran kotonaan. Paikalle hälytetyt poliisit ampuivat lopulta Cameron Elyn paikan päällä. TMZ:n mukaan poliisit avasivat tulen, kun äitinsä puukottanut Cameron käyttäytyi uhkaavasti.


Näin se Jäämieskin sulaa – Kimi Räikkönen heltyi hellyttävän yllätyksen jälkeen

MTV 07:10 17.10

Alfa Romeon Kimi Räikkönen piipahti Japanin GP:n jälkeen Thaimaassa yhteistyökumppaninsa Singhan järjestämässä Singha Kart Cup -tapahtumassa.


Herätys: Kodittomiksi päätyy yhä nuorempia, valtava kauppakeskus avataan Helsingissä, kimuranttia brexit-sopua hierotaan heti aamulla

yle 06:31 17.10

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Uusi sarja tuo julkisuuteen taas Jammu-sedän, Vilja Eerikan kuoleman ja Abderrahman Bouananen

iltalehti 06:11 17.10

Rikoksen anatomiassa käsitellään myös muun muassa Kauhajoen kouluampumista ja Heinojen murhaa. Näyttelijä Antti Reini jatkaa tosipohjaisten anatomia-sarjojen tekemistä, kun Katastrofin anatomian jälkeen tänään käynnistyy Rikoksen anatomia. Esityskanava on vaihtunut Nelosesta TV5:een, mutta runko on ennallaan. Reinin johdolla käydään läpi koko kansaa koskettaneita ja meihin jälkensä jättäneitä tapauksia. Nyt käsittelyssä ovat aiempaa selvemmin vain rikokset ja hirmuteot, kuten tekijät kertovat. Niihin kuuluvat pienen Vilja Eerikan kuolema, Jammu-setä, Vihdin poliisimurha, Kauhajoen kouluampuminen, Imatran kolmoissurma, Lönnrotinkadun yliajo, Töölön kidnappaus, Heinojen murhat sekä Kampin autopommi.


Sara, 28, on viettänyt yli viisi vuotta rappukäytävissä ja kodittomien suojissa: "En ymmärrä vieläkään, miten siihen pisteeseen joutuu"

yle 05:43 17.10

Vaikka asunnottomien määrä on Suomessa vähentynyt, päätyy kadulle yhä nuorempia.


First Dates -työryhmäkin tuulettaa: Näin alkaa Santun ja Minnin maaginen romanssi

iltalehti 05:33 17.10

Katsoja tietää alusta asti saman kuin tekijätkin: nyt on rakkautta ilmassa. Ei mahda mitään. Santtua ja Minniä seuratessa päässä alkaa soida välittömästi Markku Aron Rakkautta vain -kappale. Nyt rakkautta vain ei tuo lämmin tuuli jostain, vaan First Dates Suomen Jorma Uotinen, kun hän ohjaa Minnin, 36, baaritiskille. Siellä Santtu, 40, jo odotteleekin jännittyneenä sokkotreffikumppaniaan. Ensivilkaisu ja huulille nouseva hermostunut hymy sen kertovat: Santtu todella pitää näkemästään, ja tunne on selvästi molemminpuolinen.


Pojasta mieheksi – katso upeat kuvat Kimi Räikkösen elämän varrelta lapsuudesta nelikymppiseksi

iltasanomat 05:31 17.10

Kimi Räikkönen on tänään 40-vuotias.


USA:n edustajainhuone tuomitsi Trumpin päätöksen vetää joukot Pohjois-Syyriasta – Nancy Pelosi: Trump sai ”hermoromahduksen”

iltasanomat 03:40 17.10

Demokraattijohtajat poistuivat tapaamisesta kesken kaiken. Syyksi he kertoivat Trumpin loukkaavan käytöksen.


Tutkimus: Keisarileikkaus lisää lasten astmariskiä – muut vaikutukset terveyteen luultua vähäisempiä

yle 03:00 17.10

Yhteyttä ei löytynyt keisarileikkauksen ja siihen usein liitettyjen allergioiden ja ykköstyypin diabeteksen välillä.


Horoskooppi

iltalehti 02:33 17.10

OINAS 21.3.–19.4. Täydellisyyden tavoittelu syö valtavasti energiaa ja hauskuutta elämästäsi. Jos totuttelet sietämään epätäydellisyyttä ja keskeneräisyyttä, elämästäsi tulee rennompaa. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin väärinkäsitys selviää viimein ja avaa jumissa olleen pattitilanteen. Helpotuksen myötä saat käyttöösi runsain mitoin uutta energiaa. Ystävien seura on antoisaa.


Trump lähetti varoituskirjeen Erdoganille samana päivänä, kun Turkki hyökkäsi Syyriaan: ”Älä ole kova jätkä. Älä ole idiootti”

iltasanomat 02:09 17.10

”Historia suhtautuu sinuun ikuisesti paholaisena, mikäli hyviä asioita ei tapahdu”, Trump kirjoitti Erdoganille.


Valkoinen talo julkaisi presidentti Trumpin kirjeen Turkin Erdoganille: "Älä ole kova jätkä. Älä ole hölmö!"

yle 01:06 17.10

Trump lähetti kirjeen kolme päivää päätöksestään vetää yhdysvaltalaisjoukot Pohjois-Syyriasta. Keskiviikkona edustajainhuone tuomitsi virallisesti ratkaisun.


8-vuotiaan pojan toiveen antoi Frisk Askerille järvenrannalta Kainuusta – Turkki hyökkäsi Syyriaan Venäläislehti julkisti

Hot topics