Kimi Räikkönen oli tyytyväinen testipäiväänsä – murjaisi myös vitsin autostaan iltasanomat 21:17 15.05

Alfa Romeon F1-talli pääsi Barcelonan kaksipäiväisissä testeissä jyvälle, miten se pystyy kehittämään vauhtiaan autourheilun kuninkuusluokan MM-sarjassa.


Tommi Mäkinen avasi Jari-Matti Latvalan keskeytystä – "Se hajosi heti, kaikki lähti irti" MTV 06:22 12.05

Jari-Matti Latvalan synkkä jakso rallin MM-sarjassa sai jatkoa Chilen osakilpailussa lauantaina, kun tuurilainen joutui keskeyttämään vetoakselin hajottua kiviosumassa.


Taulukko paljastaa – suomalaisten rallikausi ollut sysimusta: Ajovirheitä, ulosajoja ja säätömurheita iltalehti 06:12 10.05

Suomalaiskolmikko on ollut hidas ja epävarma. Sillä yhdistelmällä ei rallin MM-sarjassa pärjää. Rallin MM-sarja on käynnistynyt suomalaisittain surkeasti. Vaikka Jari-Matti Latvalan, Esapekka Lapin ja Teemu Sunisen pisteet laskettaisiin yhteen, ei edes sillä määrällä yllettäisi kolmen parhaan joukkoon. Jo viiden rallin jälkeen on selvää, että suomalaisten rooli on tuoda tallilleen pisteitä ja auttaa mahdollisuuksien mukaan tallikavereita mestaruustaistelussa. Se on suuri pettymys.


Citroen-pomolta luottamuksen osoitus Esapekka Lapille – "Hän on pian korkeimmalla tasolla" MTV 22:51 09.05

Citroenin rallitalliin täksi kaudeksi siirtyneen Esapekka Lapin alkukausi MM-sarjassa on ollut hankala. Ruotsin MM-rallin toisen sijan lisäksi muista osakilpailuista ei ole jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa.


kaiken, kaikki itkimme” Kommentti Sunnuntai kuollut baariampumisessa luonnonsuojelualueella liekehtii – tyly tukkapölly ”Arkaan paikkaan”

Uutiset