Jari-Matti Latvala yrittää jatkaa palkintoputkea Turkin MM-rallissa: "Kyse on selviytymisestä"

MTV 20:43 11.09

Toyotan suomalaiskonkari Jari-Matti Latvala lähtee luottavaisena torstai-iltana alkavaan Turkin MM-ralliin. Tuurilaisella on allaan kaksi palkintosijoitusta, jotka ovat nostaneet itseluottamusta.


Jari-Matti Latvala kävi läpi ensi kauden sopimuskuvioita: ”Mitään ei ole kuitenkaan kiveen kirjoitettu”

iltasanomat 20:31 11.09

Latvala kiihdyttää Turkin MM-ralliin kahden palkintosijoituksen pönkittämällä itseluottamuksella.


Yle seuraa hetki hetkeltä: Suomalaiskuljettajat haastajina Saksan MM-ralliin – katso ennakkolähetys

yle 19:30 22.08

Saksan MM-ralli alkaa torstaina yhdellä erikoiskokeella. Yle Urheilun ennakkolähetys Saksan osakilpailusta alkaa kello 19.45 TV2:ssa ja Areenassa.


Esapekka Lappi povaa Saksan MM-rallin ratkaisua monsteripätkälle – ”Se on ihan lottoa”

iltasanomat 23:50 21.08

Rallin MM-sarjan suomalaiskuljettajat lähtevät torstaina käynnistyvään Saksan MM-ralliin maltillisin tavoittein.


Maailmanmestari valmistautuu viimeiseen MM-ralliinsa – ajaa ensimmäistä kertaa mukana olevan poikansa tiimitoverina

MTV 14:32 17.08

Vuonna 2003 rallin maailmanmestaruutta juhlinut Petter Solberg aikoo ajaa tämän kauden päätöskisassa Walesissa. Solberg tulee ajamaan oman poikansa Oliverin tiimitoverina. Oliverille Walesin kisa tulee olemaan hänen ensimmäinen MM-rallinsa.


Marko Anttila ilmestyi Jyväskylän MM-ralliin: WRC-toimittaja meni vaikeaksi suomalaisen Mörön rinnalla – ”Nolasin sinut maailmanlaajuisen yleisön edessä”

iltalehti 13:05 04.08

Jääkiekon maailmanmestari Marko Anttila on viihtynyt viikonloppuna Jyväskylän rallihumussa. Leijonien kapteenina kevään kultaisessa MM-turnauksessa toiminut Marko Anttila on Jyväskylän MM-rallissa Toyotan vieraana. Tommi Mäkisen johtamasta tallista löytyy jo valmiiksi oma M. Anttilansa, Jari-Matti Latvalan kartanlukija Miikka Anttila, ja mielenkiintoista kyllä, molemmat Anttilat ovat kotoisin Lempäälästä. – Kun on pieni kaupunki, niin tiedämme toisemme, mutta ei sen isompaa. Nyt tapasimme ensimmäisen kerran oikein kunnolla. Mukava mies ja kova ura. Taitaa olla eniten MM-ralleja kaikista kartanlukijoista. Arvostan kyllä suuresti, Marko Anttila kuvaili kaksikon suhdetta Iltalehdelle.


Kultakapteeni Mörkö-Marko Anttila singahti Suomen MM-ralliin – ”Tämä on kunnia-asia”

iltasanomat 12:53 04.08

Leijonien maailmanmestaruusjoukkueen kapteeni Marko Anttila nautti rallin tunnelmasta Jyväskylässä.


"Kuin kusisi vastatuuleen" – Teemu Suninen avautui kisan alun vauhdistaan

MTV 16:15 02.08

M-Sport Fordin Teemu Suninen lähti Jyväskylän MM-ralliin suurimpana suosikkina suomalaiskuskeista. Jokelalainen oli kuitenkin kaukana kärkivauhdista perjantain avauslenkillä.


Esapekka Lappi hämmästyi Suomen MM-rallin avauspätkillä – "Hän on joku olio, avaruusolio"

MTV 15:04 02.08

Citroenin Esapekka Lappi sai positiivisen startin Suomen MM-ralliin. Suomalaiskuljettaja on kilpailussa neljäntenä kuuden erikoiskokeen jälkeen.


Esapekka Lappi avoimena vaikeasta alkukaudesta: ”En ollut pariin kuukauteen oikein edes nukkunut kunnolla”

iltasanomat 18:44 01.08

Esapekka Lappi haki Suomen MM-ralliin kisavirettä saunan lauteilta. Kesäillassa hän intoutui pureksimaan rallikuljettajan työn iloja ja suruja.


Teemu Suninen lähtee Jyväskylän MM-ralliin sarjan parhaana suomalaisena: "Vähän uutta filosofiaa"

iltalehti 16:53 31.07

Teemu Suninen on parhaana suomalaisena rallin MM-sarjan viides, ja hänellä on alla uran paras tulos, Sardinian rallin kakkossija. Teemu Sunisen lähtökohta Neste Ralliin on mainio. – Ei viime kisan tulos millään tapaa sitä muuta, Suninen, 25, rauhoittelee.


Teemu Suninen paljasti käyneensä oman tallinsa "salaisissa testeissä": “Managerin on helpompi sopia seuraavista kausista, kun pitää kaasun pohjassa"

yle 20:30 30.07

Parhaana suomalaisena Jyväskylän MM-ralliin lähtevä Teemu Suninen sanoo, että hänellä ei ole tietoa tulevaisuudestaan rallin MM-sarjassa.


Kalle Rovanperä valmistautui vauhdikkaasti MM-kotiralliin – tässä näyte nuorukaisen taidoista

MTV 19:23 30.07

18-vuotias Kalle Rovanperä on valmistautunut tulevana viikonloppuna ajettavaan Suomen MM-ralliin. 


MM-ralliin yhden kisan ajaksi palaamassa ollut Paddon ajoi rajusti ulos testeissä – auto kärsi niin pahat vauriot, että Jyväskylän kisa jää väliin

yle 16:44 29.07

M-Sport Fordin Hayden Paddon ei pysty ajamaan kilpaa Jyväskylässä.


Rallilegenda Hannu Mikkola korjasi autoa Afrikassa leijona lähistöllä - mutta karmeinta meno oli Portugalissa: ”Aivan hullua”

iltalehti 20:58 28.07

Hannu Mikkola voitti Jyväskylän Suurajot ennätykselliset seitsemän kertaa ja Ison-Britannian RAC-rallin neljästi, mutta hänet muistetaan myös pitkien erikoisrallien mestarina. Mikkola voitti keväällä 1970 Lontoo–Mexico-rallin, jonka mittakaava oli nykyajan MM-ralliin verrattuna jotain aivan käsittämätöntä. Kilpailu kesti viisi viikkoa, ja reitin kokonaispituus oli 26 000 kilometriä, josta pikataipaleita lähes 16 000 kilometriä. Pisimmät erikoiskokeet olivat noin tuhannen kilometrin mittaisia.


Tekikö Esapekka Lappi väärän ratkaisun? Kausi ollut yhtä vuoristorataa: "Olen tavallaan hakannut päätä seinään"

MTV 16:15 23.07

Esapekka Lapin rallikausi on sujunut sen verran heikosti, ettei suomalaiskuljettaja aseta itselleen minkäänlaista tulostavoitetta ensi viikolla ajettavaan Suomen MM-ralliin.


Esapekka Lapin kausi on ollut täyttä vuoristorataa – pohdiskelee tekikö väärän ratkaisun: "Olen tavallaan hakannut päätä seinään"

MTV 16:15 23.07

Esapekka Lapin rallikausi on sujunut sen verran heikosti, ettei suomalaiskuljettaja aseta itselleen minkäänlaista tulostavoitetta ensi viikolla ajettavaan Suomen MM-ralliin.


Esapekka Lapin kausi on ollut täyttä vuoristorataa: "Olen tavallaan hakannut päätä seinään"

MTV 16:15 23.07

Esapekka Lapin rallikausi on sujunut sen verran heikosti, ettei suomalaiskuljettaja aseta itselleen minkäänlaista tulostavoitetta ensi viikolla ajettavaan Suomen MM-ralliin.


Oliko lähtö Tommi Mäkisen rallitallista virhe? Esapekka Lappi tuomitsi alkukautensa uudessa tallissa surkeaksi - ”Se päätös on tehty”

iltalehti 14:24 23.07

Esapekka Lapin rallikausi on sujunut sen verran heikosti, ettei suomalaiskuljettaja aseta itselleen minkäänlaista tulostavoitetta ensi viikolla ajettavaan Suomen MM-ralliin. Esapekka Lappi on MM-sarjassa vasta yhdeksäntenä, kun kaudesta on takana hieman yli puolet. Lappi siirtyi viime kauden jälkeen Toyotalta Citroënin tiimiin, jonka WRC-auto ei ole kunnolla sopinut pieksämäkeläisen käteen. Kauden toisessa osakilpailussa Ruotsissa Lappi ajoi hienosti toiseksi, mutta muissa kisoissa hän on ollut kaukana kärjestä. Lappi ei anna itselleen edes tyydyttävää arvosanaa kauden avauspuoliskosta.


Hankasalmen välillä huutelut liigaa, jossa olisin

Hot topics