Älytön trilleri: Ruotsin sensaatiomainen MM-kulta piloille viime hetkillä

iltalehti 22:40 01.10

Sam Kendricks juhli toista perättäistä MM-kultaansa. Dohan MM-kisojen miesten seiväshypyn finaali noudatteli ennakkoon ajateltua käsikirjoitusta. Ainoastaan Ruotsin Armand Duplantis, Puolan Piotr Lisek ja Yhdysvaltojen Sam Kendricks ylittivät loppukilpailussa riman korkeudesta 5,80 ja pääsivät mittelemään maailmanmestaruudesta.


Maailmanmestari hämmensi kohuvideolla: "Maksakaa meille, ämmät"

MTV 13:54 11.07

Yhdysvallat juhlisti MM-kultaansa New Yorkissa järjestetyllä paraatilla ja yleisötapahtumalla. Juhlatuiskeessa nähtiin myös hämmentävä episodi, kun maajoukkuetähti Allie Long söi osan maan jalkapalloliitolle osoitetusta haastehakemuksesta. 


Mikä nimmarijono! Turkulaiset pääsivät jonottamaan urakalla MM-sankareidensa luokse – katso kuvista, miten Kaapo Kakko otettiin vastaan kotikaupungissaan

iltalehti 21:18 12.06

Kaapo Kakko ja Mikko Lehtonen pääsivät juhlimaan kotikaupungissaan MM-kultaansa. Suomen MM-sankarit saivat Turun liikkeelle. Kaapo Kakon ja Mikko Lehtosen kultajuhlat saivat mukavasti turkulaisia Turku-hallille, kun pari tuhatta silmäparia saapui katsomaan kaupunkinsa omien poikien juhlaa. Nimikirjoitukset ja kuvat olivat erityisen haluttua tavaraa. Kun Antero Mertarannan juontama yleinen osuus kaukalon puolella oli ohi, harppoi yleisö hallin yläkerran käytävälle muodostamaan jonoa, saadakseen sankariensa nimikirjoitukset ja kuvan heidän kanssaan.


Yllätysveto! Jukka Hildén ja Chachi-rakas juhlivat Leijonien kultajuhlissa

iltalehti 12:03 28.05

Kiekkoleijonat juhlivat MM-kultaansa lukuisten julkkisten kanssa. Leijonien kultajuhlat huipentuivat tiistai-iltana ravintola Teatteriin. Paikalla joukkueen lisäksi oli myös lukuisa joukko julkisuudesta tuttuja henkilöitä.


alla kumpuilee ja sovintokomission tulossa menestyksen alttarilla Pyhän Markuksen tuomio­kirkon Suomea runsasta Turkin Erdogania

Hot topics