Naisleijonien kapteeni joutui vielä muutama vuosi sitten poseeraamaan joukkueen alastonkuvissa rahan takia – nyt tilanne on täysin toinen iltasanomat 06:46 16.04

Naisleijonat pelasi itsensä lopullisesti koko kansan sydämiin sunnuntaina MM-kotikisojen loppuottelussa.


Suomen jääkiekkopomot Ylelle: "Jäällä olleet tuomarit olivat hyväksymässä maalia – protestimahdollisuutta ei ollut" MTV 08:59 15.04

Naisleijonilla ei ollut edes mahdollisuutta tehdä protestia jääkiekon MM-kotikisojen finaalin jatkoajan tapahtumista, Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela totesi Ylelle. 


Palaa kuvien välityksellä MM-kotikisojen tunnelmiin: Naisleijonien matkalle hopealle mahtui karvaita tappioita, kovia menetyksiä ja riemastuttavia onnistumisia yle 08:14 15.04

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue pelasi ensimmäistä kertaa MM-finaalissa tämän kevään kisoissa Espoossa.


MM-kotikisojen hurjasta yleisötavoitteesta jäätiin, ja liitto jää turnauksesta miinukselle – Naisleijonien sensaatiomaiset kisat antavat seuroille työkaluja tulevaan yle 07:09 15.04

Kisojen pääsihteeri Tuula Puputti on tyytyväinen Espoon MM-kisoihin, vaikka tavoitteista jäätiin.


Naisleijonat juhli jo MM-kultaa – kaulaan tuli kuitenkin hopeaa hämmentävän finaalitrillerin päätteeksi MTV 23:25 14.04

Naisleijonat taipui MM-kotikisojen finaalissa Yhdysvalloille 1-2 vasta voittolaukauskilpailun jälkeen Espoossa sunnuntaina. Kyseessä on Suomen ensimmäinen MM-hopea naisten jääkiekossa. 


Naisleijonat juhli jo MM-kultaa – kaulaan tuli kuitenkin hopeaa rankkaritappion jälkeen MTV 23:23 14.04

Naisleijonat taipui MM-kotikisojen finaalissa Yhdysvalloille 1-2 vasta voittolaukauskilpailun jälkeen Espoossa sunnuntaina. Kyseessä on Suomen ensimmäinen MM-hopea naisten jääkiekossa. 


Naisleijonat kiinnosti yleisöä, mutta Jääkiekkoliitto jäi yleisötavoitteestaan iltasanomat 16:56 14.04

MM-kotikisojen taloudellinen tulos selviää viikonlopun otteluiden jälkeen.


Sensaatio! Naisleijonat kaatoi Kanadan ja eteni ensimmäistä kertaa koskaan MM-kisojen finaaliin! iltalehti 15:59 13.04

Naisleijonat teki historiansa isoimman jymypaukun kaatamalla Kanadan MM-kisojen välierässä 4-2. Tämä on sensaatio. Naisleijonat on edennyt MM-kotikisojen loppuotteluun lyömällä välierissä Kanadan maalein 4-2. Suomi ei ollut koskaan aiemmin päässyt kisojen finaaliin, vaan on aina päätynyt pronssiotteluun. Finaalissa ovat aina olleet Pohjois-Amerikan maat.


Muodostelmaluistelun maailmanmestarin arki on tiukkaa – nyt edessä on MM-kotikisojen huutomyrsky iltasanomat 14:22 12.04

Marigold IceUnityn Tiina Poranen, 23, mahduttaa kalenteriinsa vaativan treeniohjelman, yliopisto-opinnot ja vähän töitäkin.


Vaikka puolivälieräpelin alku oli hankala, Naisleijonien henkinen kantti kesti: "Noin kypsästi taktisesti en ole nähnyt tämän maajoukkueen pelaavan koskaan" yle 23:35 11.04

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue ei hätääntynyt, vaikka Tshekki rynnisti toisen erän alussa johtoon MM-kotikisojen puolivälierässä.


Superottelun pelannut Karvinen vapautti Naisleijonat pinteestä ja johdatti Suomen välieriin yle 21:40 11.04

Suomi kohtaa naisten jääkiekon MM-kotikisojen välierässä lauantaina Kanadan.


Naisleijonien tähti Michelle Karvinen laittoi show’n pystyyn! Suomi eteni välieriin - vastaan tulee Kanada iltalehti 20:14 11.04

Naisleijonat nujersi MM-kisojen puolivälierissä Tshekin 3-1. Naisleijonat ei saanut mitään ilmaiseksi MM-kotikisojen puolivälierässä Tshekkiä vastaan. Tshekki jopa tarjosi kylmän suihkun livahtamalla 1-0-johtoon toisen erän alussa. Pelikellossa oli 21.31, kun Natalia Mlynkova lennähti vasemmalta laidalta maalille, harhautti Noora Rädyn ja viimeisteli.


Naisleijonien tähti Michelle Karvinen laittoi show’n pystyyn! Suomi johtaa kuolemanottelua iltalehti 20:14 11.04

Naisleijonat pelaa puolivälierissä Tshekkiä vastaan. Naisleijonat ei saa mitään ilmaiseksi MM-kotikisojen puolivälierässä Tshekkiä vastaan. Tshekki jopa tarjosi kylmän suihkun livahtamalla 1-0-johtoon toisen erän alussa. Pelikellossa oli 21.31, kun Natalia Mlynkova lennähti vasemmalta laidalta maalille, harhautti Noora Rädyn ja viimeisteli.


Naisleijonat taistelee Kanadaa vastaan - nyt ratkeaa playoff-vastus iltalehti 20:08 09.04

Suomi kohtaa MM-kotikisojen alkulohkon päätöksessä Kanadan. Suomen ja Kanadan kohtaamisen panoksena on ykköslohkon kakkossija. Yhdysvallat on jo varmistanut lohkovoiton. Naisleijonat kohtaa torstain puolivälierissä joko Tshekin tai Saksan.


45-vuotias teräsnainen Riikka Sallinen on edustanut Suomea kolmella eri nimellä - uskomaton paluu alkoi vitsistä: ”Otin sen ehkä liian tosissani” iltalehti 09:08 09.04

Naisleijonien Riikka Sallinen ei osoita hyytymisen merkkejä. Riikka Sallinen, 45, hehkuu hymyä. – On ollut tosi kiva pelata. Olen kiitollinen siitä, että vielä pystyn ja saan olla täällä mukana, Sallinen sanoo Espoon MM-kotikisojen sykkeessä.


Naisleijonien MM-polku kulkee tuttua reittiä: "Siinä pelissä pitää olla ihan eri lailla valmiina" MTV 20:06 08.04

Tappio Yhdysvalloille ja voitot Venäjästä sekä Sveitsistä ovat sitä, mitä Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueelta MM-kotikisojen alkusarjassa odotettiin. Tiistaina edessä on alkusarjan päätösottelu Kanadaa vastaan.


Naisleijonien luotsi löysi myös hyvää 2-6-tappiosta - etenkin yksi tilasto miellytti: ”Se on maailmanennätys” iltalehti 06:26 05.04

Suomi taipui MM-kotikisojen avauksessa hallitsevalle olympiavoittajalle Yhdysvalloille 2-6. Naisleijonien luotsi Pasi Mustonen piti leukansa pystyssä, vaikka MM-kisat alkoivat 2-6-tappiolla Yhdysvalloille. – Me lähdimme oikeasti haastamaan. Halusimme myös hallita peliä. Onnistuimme hyvin ensimmäisellä puoliskolla, hän sanoi.


Raimo Helmisen ennätys on rikottu! Naisleijonien Jenni Hiirikoski meni ohi: ”Se on hieno asia” iltalehti 01:57 05.04

Jenni Hiirikoski teki historiaa MM-kotikisojen avauksessa. Naisleijonien kapteeni Jenni Hiirikoski nousi torstaina eniten jääkiekon maaotteluita pelanneeksi suomalaiseksi. Espoon MM-kotikisojen avausottelu Yhdysvaltoja vastaan oli Hiirikosken 332:s naisten maajoukkue-esiintyminen.


Mitä Suomelle tapahtui kolmannessa erässä? 19-vuotias huippuhyökkääjä myönsi pahan virheen: ”Harmittaa, että tuo meni tuollaiseksi” iltalehti 00:49 05.04

Petra Nieminen oli MM-kotikisojen avauksessa Suomen pirteimpiä. Petra Nieminen pani parastaan Espoon Metro-areenan jäällä. Jo vuosi sitten Pyeongchangin olympialaisissa näyttävillä maaleillaan säväyttänyt Nieminen ajoi ylivoimalla siniviivan yli, leikkasi keskelle ja antoi pyssynsä laulaa.


Suvereeni päätöserä toi voiton Yhdysvalloille Naisleijonista jatkoaika.com 23:39 04.04

Suomen naiset johtivat MM-kotikisojen avauspelissään ennakkosuosikki Yhdysvaltoja vastaan maalilla kahden erän jälkeen. Hallitseva maailmanmestari näytti kuitenkin kolmannessä erässä voimansa ja jyräsi voittoon lukemin 2?6.


Uutiset