Uudenvuodenaatto huipentuu Nuorten Leijonien kamppailuun Sveitsiä vastaan – veikkaa avausmaalin tekijää ja voit voittaa Leijonien pelipaidan

yle 09:28 31.12

Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa haetaan Suomen ja Sveitsin välisen nuorten MM-kisaottelun avausmaalin tekijää ja maalin syntyaikaa. Ottelu välitetään suorana TV2:ssa ja Areenassa.


Suomi kohtaa tänään Kazakstanin nuorten MM-kisoissa – veikkaa avausmaalin tekijää ja voit voittaa Leijonien pelipaidan

yle 09:57 29.12

Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa haetaan Suomen ja Kazakstanin välisen nuorten MM-kisaottelun avausmaalin tekijää ja maalin syntyaikaa. Ottelu välitetään suorana TV2:ssa ja Areenassa.


Suomi käy Slovakian kimppuun nuorten MM-kiekossa – veikkaa avausmaalin tekijää ja voit voittaa Leijonien pelipaidan

yle 07:02 28.12

Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa haetaan Suomen ja Slovakian välisen nuorten MM-kisaottelun avausmaalin tekijää ja maalin syntyaikaa. Ottelu välitetään suorana TV2:ssa ja Areenassa.


Suomi kohtaa Ruotsin nuorten MM-turnauksen avausottelussa – veikkaa avausmaalin tekijää ja voit voittaa Leijonien pelipaidan

yle 10:00 26.12

Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa haetaan Suomen ja Ruotsin välisen nuorten MM-kisaottelun avausmaalin tekijää ja maalin syntyaikaa. Ottelu välitetään suorana TV2:ssa ja Areenassa.


Hot topics