Lewis Hamiltonilta raa’an rehellinen arvio Mercedeksestä – taustalla F1-sarjan iso käänne

MTV 14:42 23.09

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton johtaa yhä selvällä erolla MM-sarjaa muihin nähden. Tuoreeltaan Mercedes tallina on ollut yllättävän pahasti jaloissa. Ferrari on noussut yhtäkkiä valta-asemaan kolmen peräkkäisen voiton myötä.


Dopingpaljastus juuri ennen MM-kisoja: kaksi kisoihin valittua kenialaisjuoksijaa piikittää saksalaismedian kuvaamalla videolla

yle 13:59 23.09

Entinen Kenian antidopingtoimiston työntekijä kertoo saksalaismedialle, että maan dopingvalvonta on korruptoitunut.


Dopingpaljastus juuri ennen MM-kisoja: kaksi kisoihin valittua kenialaisjuoksijaa käyttää epoa saksalaismedian kuvaamalla videolla

yle 13:59 23.09

Entinen Kenian antidopingtoimiston työntekijä kertoo saksalaismedialle, että maan dopingvalvonta on korruptoitunut.


Harvinaiset kuvat: Oletko koskaan nähnyt Juha Mietoa ilman tuuheaa partaa? Tästä syystä hän luopui tavaramerkistään 35-vuotiaana

iltasanomat 13:35 23.09

Juha Mieto luopui tutuksi tulleesta muhkeasta parrasta juuri ennen Seefeldin MM-kisoja 1985.


Dopingpommi muhii vain muutama päivä ennen yleisurheilun MM-kisoja – salainen kamera paljasti kaksi urheilijaa neula kädessä

MTV 12:15 23.09

Kenian yleisurheilun MM-joukkueeseen kuuluvat juoksijat ovat jääneet salaisessa kamerakuvassa kiinni neulasta käsivarressa, uutisoi saksalainen TV-kanava ZDF.


Skandaalivideo paljastaa: MM-kisoihin valitut kenialaisurheilijat piikittämässä - lääkärin mukaan kyse on eposta

iltalehti 12:05 23.09

Saksalaistoimittaja Marcus Harmin dopingpaljastus kertoo karua kieltä Kenian yleisurheilijoiden touhuista. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Harm on saanut reportaasiinsa piilokameramateriaalia, jossa kahta kenialaisurheilijaa piikitetään käsivarteen. ZDF:n haastatteleman lääkärin mukaan Dohan MM-kilpailuihin Kenian maajoukkueeseen valitut urheilijat saavat videolla elimistöönsä erytropoietiinia eli epoa.


Skandaalivideo paljastaa: MM-kisoihin valitut kenialaisurheilijat piikittävät epoa

iltalehti 12:05 23.09

Saksalaistoimittaja Marcus Harmin dopingpaljastus kertoo karua kieltä Kenian yleisurheilijoiden touhuista. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Harm on saanut reportaasiinsa piilokameramateriaalia, jossa kahta kenialaisurheilijaa piikitetään käsivarteen. ZDF:n haastatteleman asiantuntijan mukaan Dohan MM-kilpailuihin Kenian maajoukkueeseen valitut urheilijat saavat videolla elimistöönsä erytropoietiinia eli epoa.


Saksalaiskanavan piilokamera paljasti: MM-Dohaan valitut urheilijat jäivät kiinni neulat käsivarsissaan – lääkärin väite: ”He käyttävät epoa”

iltasanomat 11:55 23.09

Saksalaisväitteiden mukaan kaksi kenialaisjuoksijaa jäivät kiinni dopingista itse teossa.


Tässä yleisurheilun MM-kisojen ohjelma – näin seuraat kisoja Ylen kanavilla

yle 11:05 23.09

Dohan yleisurheilun MM-kisoja voi jännittää suorana Ylen välityksellä.


Luisteluhiihto pilasi MM-saumat – Juha Mieto valjastettiin Matti Nykäsen ja muiden mäkikotkien avuksi

MTV 07:30 23.09

Maastohiihto koki suuren mullistuksen 1980-luvun puolivälissä yleistyneen luisteluhiihdon myötä. Uusi hiihtotyyli ei sopinut Juha Miedolle, joten suomalaistähti joutui Seefeldin vuoden 1985 MM-kisoissa uudenlaisen tehtävän eteen.


Tuuli Petäjä-Sirén tavoittelee jatkoa olympiaunelmilleen – Suomi ennätyssuurella joukkueella MM-vesille

yle 07:26 23.09

Purjelautailun MM-kisoissa on jaossa yhdeksän maapaikkaa ensi vuoden Tokion kisoihin.


Muistatko keihäänheiton uudeksi huipputekijäksi povatun Tuomas Laaksosen? Junioritähden ura päättyi karulla tavalla

iltalehti 06:28 23.09

Turkulainen toimii nykyisin keihäsvalmentajana. Tuomas Laaksonen kiskaisi Tshekin Ostravassa vuonna 2007 poikien 700 gramman keihästä 79,71 ja voitti alle 18-vuotiaiden MM-kultaa. Suomalaisista samalla välineellä pidemmälle olivat nakanneet vain Teemu Wirkkala (81,85) sekä Harri Haatainen ja Ari Mannio (80,22).


Päivän ravivihje: Toto65, Kaustinen & Kouvola 23.9.

iltalehti 06:16 23.09

Kaustinen ja Kouvola MM-isäntinä. Maanantain Magic Mondayn Toto65-kohteet järjestetään vuorolähdöin Kaustisen ja Kouvolan välillä. Vihjesysteemi rakennetaan päätöskohteen O.P.Rocin varaan. Matias Salon valmentama ruuna metsästää jo kauden kuudetta voittoaan. Sarja ei ole kovin istuva, mutta sen asian kompensoi hyvä lähtöpaikka eturivissä. Toissa starttinsa O.P.Roc voitti varmoin ottein. Viimeksi se jäi Vermossa loppusuoralla ajamattomana pussiin. Toto65-vihjerivi:


Miksi Suomi on hukattujen lupausten maa? Tyly tilasto näyttää, että yleisurheilun superkyvyt on tuhottu: ”Meillä harjoitellaan väärin”

iltalehti 06:07 23.09

Peräti 43 suomalaista on voittanut 2000-luvulla yleisurheilun juniorien arvokisamitalin. Vain kaksi heistä on kehittynyt aikuisten sarjan mitalistiksi. Miksi? Kuka muistaa Tuomas Laaksosen? Entä Sanna Saarmanin, Mikko Halvarin tai Mika Vasaran? Onko Arno Laitinen tuttu nimi? Neljän ensin mainittua ovat alle 18- tai alle 20-vuotiaiden MM-mitalisteja. Laitinen on moukarinheitossa alle 20-vuotiaiden Euroopan mestari kaudelta 2007.


Real Madridin kirje sai tähtipelaajan kyyneliin MM-finaalin alla, unelmat murskaantuivat karulla tavalla – "Tiesin heti, mitä oli tapahtumassa"

MTV 22:25 22.09

Argentiinalainen tähtipelaaja Angel Di Maria joutui vuoden 2014 MM-finaalin alla kokemaan jalkapallomaailman raadollisuuden.


Singaporen F1-kisan lopputulokset ja MM-pisteet

MTV 18:26 22.09

Sebastian Vettel ajoi F1-kauden ensimmäisen voittonsa Charles Leclercin täydennettyä Ferrarin kaksoisvoiton Singaporen GP:ssä. Valtteri Bottas jäi vasta viidenneksi.


Singaporen F1-kisan lopputulokset ja MM-sarjan pistetilanne

iltalehti 18:08 22.09

Singaporen F1-kisan lopputulokset ja pistetilanne 15/21 osakilpailun jälkeen.


Mika Kallio palasi MotoGP-kisoihin – suomalainen oli KTM:n tehdastallin ainoa toivo Aragonin osakilpailussa

iltasanomat 17:00 22.09

Mika Kallio jäi ilman MM-pisteitä paluukilpailussaan.


Kova arvio! Jenkkimedia povaa Annimari Kortteelle huippusijoitusta Dohan MM-kisoissa

iltalehti 16:34 22.09

Ennuste perustuu sivuston kansainvälisen raadin arvioon. Arvostettu yhdysvaltalainen Track \& Field News -sivusto on julkaissut arvionsa yleisurheilun MM-kisojen lajien loppusijoituksista. Arvioiden tekemiseen on osallistunut kansainvälinen työryhmä. Sijoitusten taustalla on raaka tilastoarvio maailman parhaiden yleisurheilijoiden nykykunnosta.


Mika Kallio paluukisassa 17:s Aragonissa – Marquez ajoi voittoon

yle 15:09 22.09

Mika Kallio teki paluun ratamoottoripyöräilyn MM-sarjaan.


Hovioikeudelta harvinainen joista yhtä KalPa kiinnitti kaksi maailman johtajia yleisössä on nähtävillä nyt sähkötupakan käyttäjiä SaiPalla vielä tekemättä

Hot topics