Märtha Louise täytti 48 vuotta! Shamaanirakas vuodatti prinsessalle tunteikkaan onnittelun: ”Olet jumalattareni ja opettajani”

iltasanomat 11:06 23.09

Prinsessa Märtha Louise täytti vuosia ja sai tunteikkaan onnitteluvuodatuksen shamaanirakkaaltaan.


Kohuprinsessa Märtha Louisen Instagram-tili katosi yhtäkkiä kuin tuhka tuuleen – hovilta hämyinen selitys tilanteelle

iltasanomat 19:46 18.09

Prinsessa perusti hiljattain uuden Instagram-tilin saatuaan kritiikkiä siitä, ettei kuninkaallista titteliä tulisi käyttää kaupallisiin tarkoituksiin sosiaalisessa mediassa.


Märtha Louise ja shamaani-rakas: uusi askel suhteessa

iltalehti 01:29 29.08

Norjan prinsessan miesystävä Durek Verrett on tutustuttanut rakkaansa perheeseensä. Norjan prinsessa Märtha Louisen, 47, rakkaus shamaani Durek Verrettiin, 44, tuli julki toukokuussa. Parin suhde kohahdutti Norjassa. Verrett on puoliksi norjalainen, mutta Yhdysvalloissa asunut shamaani ja parantaja. Kaksikko on pitänyt tiiviisti yhtä seurustelusuhteen paljastamisen jälkeen. Kesään on kuulunut paljon matkustelua. Kaksikko on hengaillut esimerkiksi Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow’n kanssa, ja vieraillut myös näyttelijä Antonio Banderasin kotona Espanjan Marbellassa.


Kohuprinsessa Märtha Louisen ja shamaanirakkaan hulppea elämä: hengaavat Hollywood-tähtien kanssa – tuoreessa kuvassa kainalossa Antonio Banderas

iltalehti 12:19 14.08

Norjan prinsessa ja miesystävä Durek Verrett kutsuttiin Antonio Banderasin kotiin Espanjaan. Norjan prinsessa Märtha Louisen, 47, rakkaus shamaani Durek Verrettiin , 44, on herättänyt kohua Norjassa. Parin suhde tuli julki toukokuussa. Verrett on puoliksi norjalainen, mutta Yhdysvalloissa asunut shamaani ja parantaja. – Teen valintani rakkaudesta käsin. Siinä se. Shaman Durek on mies, jonka kanssa rakastan viettää aikaani. Tiedän vain sen, että tällä hetkellä rakastamme toisiamme ja olen superonnellinen, prinsessa kertoi toukokuussa Instagramissa.


Prinsessa Märtha Louise aiheutti Norjassa kohun shamaanirakkaansa kanssa - luopuu nyt tittelistä työkuvioissa

iltalehti 18:13 10.08

Prinsessa Märtha Louise, 47, on suostunut luopumaan tittelistään työyhteyksissä. Norjan prinsessa Märtha Louise ei käytä titteliään jatkossa muissa kuin kuninkaallisissa edustustilaisuuksissa. Prinsessa kertoo päätöksestään Instagramissa. – Viime aikoina tittelini käyttäminen mainostarkoituksessa on aiheuttanut paljon keskustelua. Olen pahoillani, että käytin prinsessa-titteliä kiertueellani. Se oli virhe, prinsessa myöntää.


Prinsessa Märtha Louisen ja shamaanirakkaan ”lemmenseminaarille” täystyrmäys – prinsessa joutui taipumaan norjalaisten kiukun edessä

iltasanomat 10:12 08.08

Prinsessa Märtha Louise on joutunut muuttamaan rakkausseminaarinsa mainoksia kritiikin jälkeen.


Tältä Norjan kuningas Harald näyttää purjehduksen jälkeisissä tunnelmissa - tuoreet kuvat

iltalehti 19:19 06.08

Kuningas Harald V lomailee parhaillaan Espanjassa. Norjan kuningas Harald V nauttii aurinkoisista kesäpäivistä Mallorcalla. Tuoreissa kuvissa erittäin ruskettunut mies nauttii ystäviensä seurasta. Ohjelmaan kuului esimerkiksi purjehdusta ja virvokkeita. Kuningas Harald V on naimisissa kuningatar Sonjan kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta: prinsessa Märtha Louise ja Norjan kruununprinssi Haakon. Lapsenlapsia pariskunnalla on viisi.


Norjan prinsessa rakastui Hollywood-shamaaniin

stara 20:00 15.07

Norjan prinsessa Märtha Louise on löytänyt uuden rakkaan. Hän on


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:00 15.07

Norjan prinsessa Märtha Louise on löytänyt uuden rakkaan. Hän on


Kuin Snoop Dogg ja Martha Stewart konsanaan – Gordon Ramsay otti hittiräppärin oppiinsa

mtv 17:14 08.07

Huippukokki Gordon Ramsay opetti Lil Nas X:lle ruuanlaiton saloja.


15 lapsen äitiä syytetään järkyttävistä teoista New Mexicossa – aikuinen tytär avautui karuista kokemuksistaan: ”Minun vanhempani ovat hirviöitä”

iltasanomat 01:20 04.07

Martha Crouch, 53, pidätettiin kesäkuun lopulla. Perheen isää syytetään rikostutkinnan vaikeuttamisesta.


Prinsessa Märtha Louise ja shamaani hempeilevät yhteiskuvassa: ”Sinua on vain yksi”

iltalehti 22:52 14.06

Norjan prinsessa Märtha Louise, 47, esitteli keväällä uuden rakkaansa julkisuudessa. Suhde voi edelleen hyvin. Norjan prinsessa Märtha Louise on jakanut Instagram-sivullaan hempeän valokuvan Shaman Durek -nimeä käyttävän rakkaansa kanssa. Kuvassa prinsessa nojaa hellästi shamaaniin. Näet kuvan myös täältä. Kuvan saatetekstissä prinsessa korostaa kunkin yksilön tärkeyttä.


Prinsessa Märtha Louise luennoi shamaanimiesystävänsä kanssa Oslossa – tuoreet kuvat

iltalehti 14:06 22.05

Norjan prinsessa Märtha Louise, 47, ja Durek Verrett osallistuivat paneelikeskusteluun Oslossa tällä viikolla. Prinsessa Märtha Louise ja hänen miesystävänsä Durek Verrett osallistuivat keskustelutilaisuuteen Oslon Clarionissa maanantaina. Esiintyminen oli osa yhteistä Prinsessa ja shamaani -luentokiertuetta. Prinsessan ja shamaanin luento kesti kolme tuntia. Verrett kertoi luennolla esimerkiksi harjoittamastaan shamanismistä. Paikalla oli noin 500 kuuntelijaa. Luennon piti tapahtua kirkossa, mutta piispan puututtua asiaan se siirtyi hotelliin. Piispa perusteli päätöstä sillä, ettei luento ole kirkon arvojen mukainen.


Norjan prinsessaa vaaditaan luopumaan kruunustaan – luentokiertue samaanipoikaystävän kanssa oli liikaa

yle 13:00 17.05

Prinsessa Märtha Louise sanoo, ettei ole edes harkinnut kuninkaallisesta tittelistään luopumista.


Märtha Louisea vaaditaan luopumaan tittelistään – rakkaus shamaaniin ajoi prinsessan kohun keskelle: puolusti itseään suorassa tv-lähetyksessä

iltasanomat 22:13 16.05

Norjan prinsessa Märtha Louise otti tv:ssä napakasti kantaa saamaansa kritiikkiin.


Märtha Louise rakastui shamaaniin: "En valitse miestäni teidän toiveidenne mukaan"

mtv 18:00 15.05

Norjan prinsessa Märtha Louise ilmoittaa rakastuneensa shamaaniin.


Tällainen on prinsessa Märtha Louisen biseksuaali shamaanirakas: väittää palanneensa kuolleista, julkkisnaisten suosikki - saanut myös syytöksiä huijaamisesta

iltalehti 13:46 15.05

Norjan prinsessa Märtha Louise kertoi vastikään Instagramissa löytäneensä rinnalleen uuden rakkaan losangelesilaisesta shamaanista. Norjan prinsessa Märtha Louise erosi kirjailijapuolisostaan Ari Behnistä vuonna 2016. Jonkin aikaa eron jälkeen oli hiljaiseloa romanssirintamalla, mutta nyt prinsessa paljasti löytäneensä elämäänsä uuden rakkaan Shaman Durek -nimeä käyttävästä miehestä. On epäselvää, milloin rakkaus leimahti, mutta pari on julkaissut yhteiskuvia marraskuusta lähtien. Kuka Shaman Durek oikein on miehiään? Kansainväliset mediat pursuavat juttuja Märtha Louisen uudesta poikaystävästä. Omilla nettisivuillaan mies kuvailee itseään henkiseksi oppaaksi ja lahjakkaaksi parantajaksi. Urbaani shamaani on alun perin kotoisin Sacramentosta, jossa hän syntyi vuonna 1974. 44-vuotias mies on asunut elämänsä aikana muun muassa New Yorkissa, mutta nykyään hän pitää majaansa Los Angelesissa.


Märtha Louise rakastui palavasti shamaaniin – näin uusi mies hehkuttaa prinsessaansa: ”Hän herätti minussa ET:n ja jaguaarin”

iltasanomat 10:22 13.05

Norjan prinsessa Märtha Louise esittelee uuden rakkaansa Instagramissa. Hän on amerikkalainen shamaani ja parantaja.


Johnson lakia pakottaessaan noudetaan 150 varastaneet unelmani

Hot topics