Kaisa Mäkäräinen paljastaa, miksi ampumapaikalla kestää: Hajataitto hidastaa ampumista iltalehti 08:55 20.05

Hajataitto aiheuttaa sen, että Kaisa Mäkäräisellä kestää ampumapaikalla joskus muita pidempään. Ampumahiihtoa seuranneet penkkiurheilijat ovat huomanneet, että hiihtäjä Kaisa Mäkäräisellä kestää ampumapaikoilla pidempään kuin kilpailijoilla. Varsinkin ensimmäinen laukaus lähtee piipusta hitaasti. - Hajataitto tekee sen, että ammunta on vähän hidasta. Silmä hakee pienesti ennen kuin kuva on ihan tarkka, Mäkäräinen kertoo.


Kaisa Mäkäräisen unelmaloma jatkuu - keinukuvassa Cheekin sanoitukset iltalehti 08:58 03.05

Uransa jatkoa pohdiskelevalla Kaisa Mäkäräisellä on käynnissä kunnon irtiotto talvimaisemista. Ampumahiihdon hallitseva maailmancup-voittaja on sosiaalisen median kuvien perusteella vaihtanut lumen hiekkarantoihin. Tuoreessa kuvassa Mäkäräinen keinuu aurinkoisissa maisemissa. Kuvatekstissä Mäkäräinen siteeraa Cheekin Keinu-kappaletta.


Historiallinen valinta! Tähtihyökkääjästä hotellin johtaja Tyrmäsi ja taitava pelaaja” Katso kuvat! Tältä katsottavaa - ”Tämä maaliton kotiputki on on kysytty miehen Poltettu sote-esitystä ”Käsittämätöntä tunarointia” tulivuori puskee voimalla - tuhoaa – palomestari palopaikalta

Uutiset