Tänään olympialaisissa: Mäkäräisen viimeinen sauma – viestinaiset mitalijahtiin MTV 00:01 17.02

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisellä on tänään lauantaina viimeinen mahdollisuus napata häneltä uupuva henkilökohtainen olympiamitali Pyeongchangissa. Myös maastohiihdossa Suomi lähtee viestinaisillaan mitalijahtiin.


Kaisa Mäkäräisellä uransa viimeinen mahdollisuus olympiamitaliin, naisten viesti, Naisleijonien kuolemanpeli – tässä lauantain kisaohjelma iltasanomat 19:06 16.02

Kaisa Mäkäräisellä on uransa viimeinen mahdollisuus henkilökohtaiseen olympiamitaliin. Naisten viestijoukkue taistelee mitalista maastohiihdossa, Naisleijonat pelaa puolivälierässä Ruotsia vastaan, ja mäkimiehet hyppäävät suurmäen kisassa.


Kaisa Mäkäräisellä oli mahtava kultamitalisauma - tuulitilasto osoittaa, miten selvästi olosuhteet helpottuivat iltalehti 17:26 15.02

Kaisa Mäkäräinen ampui torstain normaalimatkalla tämän kauden keskiarvotasollaan, mutta mitali olisi vaatinut venymistä helpoksi luettavassa olosuhteessa. Iltalehden asiantuntija Toni Roponen kommentoi torstain normaalimatkaa Kaisa Mäkäräinen oli 15 kilometrin kilpailussa hiihtoajoissa porukan viidenneksi nopein, mutta kolme sakkominuuttia pudottivat suomalaisen sijalle 13.


Kaisa Mäkäräinen puhuu puutaheinää ammuntaprosenteista - asiantuntija kertoo totuuden iltalehti 16:35 15.02

Toni Roponen muistuttaa, että puheet osumaprosenteista pitää jättää omaan arvoonsa. Kaisa Mäkäräisellä on monesti pieleen menneen kisan jälkeen tapana puhua ammunnan osumaprosenteistaan. Niin nytkin, kun nainen tulitti helpoissa olosuhteissa kolme sakkominuuttia 15 kilometrin normaalimatkan olympiakisassa Koreassa ja jäi sijalle 13.


Mäkäräisellä mystisiä hetkiä ammunnassa – "Meinasi aiheuttaa vähän hätäännystä" MTV 12:56 15.02

Kaisa Mäkäräinen ei saavuttanut olympiamitalia 15 kilometrin normaalimatkaltakaan. Hän ampui kolme sakkoa ja tuloksena oli 13. tila.


Ruotsin superyllättäjä voitti kultaa naisten ampumahiihdossa – Kaisa Mäkäräiselle taas pettymys! iltasanomat 11:38 15.02

Kaisa Mäkäräisellä on enää yksi mitalisauma olympiakisoissa. Normaalimatka kaatui kolmeen ohilaukaukseen.


Tuuli tyyntyi ratkaisevasti Pyeongchangissa - Kaisa Mäkäräisellä on elämänsä sauma olympiakultaan iltalehti 07:33 15.02

Sää olympiapaikkakunnalla on erinomainen ampumahiihtoon. Myrskyn jälkeen on poutasää. Keskiviikkona Pyeongchangissa annettiin hätätiedotteita myrskytuulesta, mutta torstaina kaikki on toisin. Tuuli tyyntyi, ilma lämpeni ja aurinko tuli pilvien takaa esiin.


Mäkäräinen ja yhdistetyn miehet mitalijahdissa, miesten jääkiekko käynnistyy – tässä keskiviikon olympiaohjelma iltasanomat 05:40 14.02

Peetu Piiroinen laski halfpipen finaalissa jo aamuyöllä. Yhdistetyn miehet avaavat olympiaurakkansa aamulla. Kaisa Mäkäräisellä on iltapäivällä jälleen loistomahdollisuus olympiamitaliin.


Mäkäräinen, Piiroinen ja yhdistetyn miehet mitalijahdissa, miesten jääkiekko käynnistyy – tässä keskiviikon olympiaohjelma iltasanomat 19:10 13.02

Peetu Piiroinen laskee halfpipen finaalissa jo aamuyöllä. Yhdistetyn miehet avaavat olympiaurakkansa aamulla. Kaisa Mäkäräisellä on iltapäivällä jälleen loistomahdollisuus olympiamitaliin.


Iltalehti seuraa livenä: Mäkäräiselta loistava alku - nollat ja hämmästyttävä hiihtovauhti! iltalehti 12:17 12.02

Iltalehti seuraa hetki hetkeltä päivän suomalaissuorituksia Pyeongchangissa. Enni Rukajärvi nappasi jo aamulla olympiapronssia slopestylestä. Seuraavaksi mitalijahtiin lähtee Kaisa Mäkäräinen, kun vuorossa on naisten ampumahiihdon takaa-ajokisa. Mäkäräisellä riittää kirittävää, sillä epäonnistuneen pikakisan myötä hän starttaa kisaan sijalta 25. Naisten takaa-ajo alkaa kello 12.10.


Iltalehti seuraa livenä: Nouseeko Mäkäräinen vielä mukaan mitalitaistoon? iltalehti 11:44 12.02

Iltalehti seuraa hetki hetkeltä päivän suomalaissuorituksia Pyeongchangissa. Enni Rukajärvi nappasi jo aamulla olympiapronssia slopestylestä. Seuraavaksi mitalijahtiin lähtee Kaisa Mäkäräinen, kun vuorossa on naisten ampumahiihdon takaa-ajokisa. Mäkäräisellä riittää kirittävää, sillä epäonnistuneen pikakisan myötä hän starttaa kisaan sijalta 25. Naisten takaa-ajo alkaa kello 12.10.


Kaisa Mäkäräisellä oli neljä saumaa, mutta nyt niitä on oikeastaan enää kaksi – ”Ei ole mitään odotuksia siihen” iltasanomat 16:25 10.02

Kaisa Mäkäräisen olympia-avaus Pyeongchangissa päättyi pettymykseen.


IL seuraa olympialaisten superpäivää: Pärmäkoski avasi Suomen mitalitilin - Mäkäräisellä karmea startti kisoihin! iltalehti 13:43 10.02

Iltalehti seuraa hetki hetkeltä päivän suomalaissuorituksia Pyeongchangissa. Video: Eurosport. Pronssia! Krista Pärmäkoski tulee maaliin kolmantena.


Paljastus Pyeongchangista: Kaisa Mäkäräisellä on ylivertainen etu olympialaduilla iltalehti 07:04 10.02

Etelä-Korean kisabaana sisältää runsaasti kuokkanousua. Se sopii suomalaisen pirtaan. Iltalehden hiihtoasiantuntija Toni Roponen analysoi videolla Kaisa Mäkäräisen mahdollisuuksia Pyeongchangissa. Ei ole mikään salaisuus, että Kaisa Mäkäräinen on Suomen paras kuokkatyylin hiihtäjä. Se on vapaan hiihtotavan etenemistekniikka, jota suositaan pääasiassa ylämäissä.


Kaisa Mäkäräisellä hyviä uutisia – ”Takapakkia ei ole tullut, joten olen luottavaisin mielin” iltasanomat 09:54 08.02

Kaisa Mäkäräinen kertoi terveydentilansa olevan hyvä.


Ensimmäiseen starttiin 5 päivää – Kaisa Mäkäräisellä yhä terveysmurheita iltasanomat 11:36 05.02

Ampumahiihtotähden terveys on noussut puheenaiheeksi olympiakisojen startin alla.


Voi ei! Kaisa Mäkäräisellä terveyshuolia olympialaisten alla – ”Ei ole mennyt ihan putkeen” iltasanomat 16:57 02.02

Suomen ampumahiihtotähden valmistautuminen olympialaisiin ei ole sujunut aivan toivotusti.


Kaisa Mäkäräinen julkaisi mahtavan lapsuuskuvan - ”Tästä kaikki alkoi” iltalehti 07:44 01.02

Kaisa Mäkäräisellä on pian edessään uransa kolmannet olympialaiset. Kotioloissaan Pyeongchangin kisoihin valmistautuva supertähti jakoi eilen Instagramissa suloisen lapsuuskuvan, jossa pikkutyttö seisoo tukevasti suksien päällä ujosti hymyillen. - Tästä kaikki alkoi. Olen matkalla urani kolmansiin olympialaisiin. Kiitos kaikille, jotka ovat auttaneet minua näistä päivistä lähtien, Mäkäräinen kirjoitti kuvan yhteyteen.


Kaisa Mäkäräisellä on kaikkien aikojen mahdollisuus olympiamitaliin – nämä numerot todistavat sen iltasanomat 07:34 30.01

Hurja hiihtovauhti ei yksin riitä Kaisa Mäkäräisen olympiamitaliunelmaan.


Mika Kojonkoski: ”Kaisa Mäkäräisellä ei ole mitään mahdollisuuksia kilpailla olympiahiihdossa” iltalehti 19:25 28.01

Mari Laukkanen on hiihdon olympiajoukkueessa, Mäkäräinen ei. Syynä tähän on olympiaranking. Pulinat pois, Kaisa Mäkäräistä ei nähdä Korean olympiakisoissa maastohiihdossa. Mäkäräinen kilpailee vain leipälajissaan ampumahiihdossa. - Kaisa Mäkäräisellä ei ole mitään mahdollisuuksia kilpailla olympiahiihdossa, sanoo Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski.


Uutiset