Kokenut Kaisa Mäkäräinen, 35, jatkaa taistelua nuorempiaan vastaan: ”Olin onnellinen, kun lähtölistoissa ei ollut syntymävuosia” iltalehti 15:05 21.05

Ampumahiihtotähti on yksi harvoja 1980-luvulla syntyneitä kilpailijoita maailmancup-kiertueella. Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, 35, on pysynyt lajinsa kirkkaimmalla huipulla jo kahdeksan vuotta. Taistelu maailmancupin sijoituksista on koventunut, kun kilpasiskot ovat nuorentuneet. Se näkyy myös IBU:n lähtölistoilla. - Ei siellä kauheasti ole niitä 1980-luvulla syntyneitä! Olin tosi pitkään onnellinen, kun lähtölistoissa ei ollut syntymävuosia. Jossain vaiheessa ne ilmestyivät, eikä se tunnu kovin hyvältä, maailmancupin kolminkertainen voittaja kertoo nauraen Iltalehden haastattelussa.


Uraansa jatkava Kaisa Mäkäräinen: ”Olen aika huono tekemään päätöksiä” iltalehti 10:29 20.05

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen ura jatkuu vielä ainakin yhden kauden. Uran jälkeen hän toivoo voivansa työskennellä urheilun parissa, myös asuminen ulkomailla kiinnostaa. Kaisa Mäkäräinen, 35, lykkii suksillaan Levin kevätladuilla. Takana on jo kahden tunnin lenkki, mutta kun aurinko pilkahtaa esiin, ampumahiihtäjä päättää jatkaa vielä hiihtämistä. Hän palaa mökille vasta neljän tunnin päästä onnellisena. Mäkäräinen ajattelee, että hänellä on maailman paras työ.


Kaisa Mäkäräinen paljastaa, miksi ampumapaikalla kestää: Hajataitto hidastaa ampumista iltalehti 08:55 20.05

Hajataitto aiheuttaa sen, että Kaisa Mäkäräisellä kestää ampumapaikalla joskus muita pidempään. Ampumahiihtoa seuranneet penkkiurheilijat ovat huomanneet, että hiihtäjä Kaisa Mäkäräisellä kestää ampumapaikoilla pidempään kuin kilpailijoilla. Varsinkin ensimmäinen laukaus lähtee piipusta hitaasti. - Hajataitto tekee sen, että ammunta on vähän hidasta. Silmä hakee pienesti ennen kuin kuva on ihan tarkka, Mäkäräinen kertoo.


Kaisa Mäkäräinen tyrmää tutun teorian Ylellä: ”Mä en halua myöntää sitä, että pää olisi pettänyt” iltalehti 16:47 18.05

Kaisa Mäkäräinen pohti Ylen Lindgren & Sihvonen -radio-ohjelmassa päänsä kestävyyttä arvokisastarteissa. Ampumahiihdon supertähti on kisannut uransa aikana kolme kertaa olympialaisissa. Kertaakaan Mäkäräinen ei ole päässyt kotiin mitali kaulassa. Myös MM-kisoissa naisen taso on usein ollut heikompi kuin maailmancupissa. Mäkäräisen menestymättömyys arvokisoissa on usein pistetty sen piikkiin, että hänellä ei kestä pää kovissa paikoissa. Nainen ei itse usko tähän teoriaan.


Huipulla jatkava Kaisa Mäkäräinen urastaan: "Päätepiste lähellä" MTV 08:34 16.05

Kaisa Mäkäräinen jatkaa uraansa ainakin yhdellä kaudella, mutta paljastaa, että se on lähellä päätepistettään.


Tulot satojatuhansia euroja – uraansa jatkava Kaisa Mäkäräinen kertoi esimerkin, miten menestys vaikuttaa hänen arkeensa iltasanomat 05:55 16.05

Kaisa Mäkäräinen kertoi saaneensa suorasukaisia neuvoja pohtiessaan uransa jatkoa tänä keväänä.


Mitä maata tennispelaaja Daniela Hantuchova edusti uransa aikana? Pelaa tiistain 10 kysymystä! iltalehti 05:30 15.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on nyt myös verkossa. Montako tiedät? 1) Miten vanha on ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen? 2) Kuka valittiin kauden 2016-17 NHL:n parhaaksi puolustajaksi?


Kaisa Mäkäräinen julkaisi vähäsanaisen videon - lajipäällikkö varoo sanojaan: ”Kaisa on ilmaissut sen niin kuin on” iltalehti 18:34 14.05

Kaisa Mäkäräinen, 35, ilmoitti maanantaina jatkavansa uraansa, mutta Ampumahiihtoliitossa ei vielä korkattu kuohujuomapulloa. Kuvakooste Kaisa Mäkäräisestä. Mäkäräinen ilmoitti päätöksestään videolla, jossa oli englanninkielinen teksti "c u next season", eli suomeksi "nähdään ensi kaudella".


Kovia uutisia talviurheilusta: Mäkäräinen jatkaa – Poutala ei uusisuomi 11:34 14.05

Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäin ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen julkaisi maanantaina Instagram-tilillään viestin, jossa hän vahvisti jatkavansa ainakin vielä ensi kauden ajan.


Kaisa Mäkäräinen jatkaa uraansa – kirjoitti päätöksen rantahiekkaan iltasanomat 10:26 14.05

Suomalainen urheilun supertähti kertoi ampumahiihtofaneille helpottavia uutisia.


Kaisa Mäkäräinen toi näyttävästi julki ilouutisen: jatkaa uraansa myös ensi kaudella! MTV 10:22 14.05

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen jatkaa uraansa myös ensi kaudella. Mäkäräinen kertoi asiasta taiteellisesti Instagram-tilillään.


Kaisa Mäkäräiseltä ilouutisia: jatkaa uraansa myös ensi kaudella! MTV 10:22 14.05

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen jatkaa uraansa myös ensi kaudella. Mäkäräinen kertoi asiasta taiteellisesti Instagram-tilillään.


Kaisa Mäkäräinen vahvisti, ura jatkuu! ”Nähdään ensi kaudella!” iltalehti 10:21 14.05

Kaisa Mäkäräinen vahvisti Instagram-tilillään, että hän jatkaa uraansa vielä tulevallakin kaudella. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


Kaisa Mäkäräinen julkaisi upean kuvan uima-altaalta - mahtava vesikaarre! iltalehti 17:38 09.05

Kaisa Mäkäräinen pitää fanejaan ja Ampumahiihtoliittoa jännityksessä. Kaisa Mäkäräinen esitteli asettaan IL-TV:lle muutama vuosi sitten. Mäkäräinen lähti huhtikuun lopussa palmujen alle, ja viimeisin lomakuva on maanantailta.


Miten käy Suomen ampumahiihdon? – Huolestuttava tilanne uusisuomi 12:26 05.05

Suomen ampumahiihto on ollut viime vuosina Kaisa Mäkäräisen ja Mari Laukkasen menestyksen varassa. Mäkäräinen on menestyksellään pitänyt lajia julkisuudessa ja taannut sponsorirahoitusta.


Kaisa Mäkäräinen poissa maajoukkueesta – "Olemme tehneet yksinkertaisen ratkaisun" MTV 21:14 04.05

Suomen ampumahiihdon keulaurheilijat Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen eivät ole tällä hetkellä Suomen ampumahiihdon ensi kauden maajoukkueryhmissä. Ampumahiihtoliitto julkaisi ryhmät tänään.


Lopettaako Kaisa Mäkäräinen vai ei? Näin vastaa ampumahiihtopomo iltasanomat 15:57 04.05

Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen puuttuvat perjantaina julkistetusta maajoukkueesta, mikä käynnisti hurjat spekulaatiot. Laukkanen panostaa enemmän maastohiihtoon?


Missä ovat Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen? Lajipäällikkö myöntää karun tilanteen: kumpikin pohtii uransa lopettamista! iltalehti 15:01 04.05

Ampumahiihtoliiton lajipäällikkö Jouni Kinnunen myöntää Iltalehdelle, että maajoukkue on tällä hetkellä kahden urheilijan suhteen täysin epätietoisessa tilanteessa. Ampumahiihtoliitto julkaisi perjantaina tiedotteen, jossa on listattu ensi kauden maajoukkueurheilijat niin aikuisten kuin juniorienkin tasolla. Kaksi merkittävintä hahmoa loistaa poissaolollaan: Kaisa Mäkäräisen ja Mari Laukkasen nimiä saa hakea listalta turhaan. - Tilanne on se kummankin kohdalla, että päätöstä uran jatkon suhteen ei ole vielä tehty, lajipäällikkö Jouni Kinnunen myöntää Iltalehdelle.


Missä on Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen? Lajipäällikkö myöntää karun tilanteen: kumpikin pohtii yhä uransa lopettamista! iltalehti 15:01 04.05

Ampumahiihtoliiton lajipäällikkö Jouni Kinnunen myöntää Iltalehdelle, että maajoukkue on tällä hetkellä kahden urheilijan suhteen täysin epätietoisessa tilanteessa. Ampumahiihtoliitto julkaisi perjantaina tiedotteen, jossa on listattu ensi kauden maajoukkueurheilijat niin aikuisten kuin juniorienkin tasolla. Kaksi merkittävintä hahmoa loistaa poissaolollaan: Kaisa Mäkäräisen ja Mari Laukkasen nimiä saa hakea listalta turhaan. - Tilanne on se kummankin kohdalla, että päätöstä uran jatkon suhteen ei ole vielä tehty, lajipäällikkö Jouni Kinnunen myöntää Iltalehdelle.


Kaisa Mäkäräisen unelmaloma jatkuu - keinukuvassa Cheekin sanoitukset iltalehti 08:58 03.05

Uransa jatkoa pohdiskelevalla Kaisa Mäkäräisellä on käynnissä kunnon irtiotto talvimaisemista. Ampumahiihdon hallitseva maailmancup-voittaja on sosiaalisen median kuvien perusteella vaihtanut lumen hiekkarantoihin. Tuoreessa kuvassa Mäkäräinen keinuu aurinkoisissa maisemissa. Kuvatekstissä Mäkäräinen siteeraa Cheekin Keinu-kappaletta.


asennevamman ”Ajatellaan, että Haminan koppareilla ja haastanut työpaikkansa jalkaan Espoossa kaista poissa konepajakauppaa Oreck mennyt oikeudessa miten Susanne molemmat ihan shokissa” Monacossa - naisen päälle päätöksestä - rikoksessa täysin poikkeavia superydinohjusten kokeet epäonnistuivat tilinumerot työ vasta alkaa vaarallisimmista ylitulkitsin” – ”Täydellinen seuraava ”En ole urani

Uutiset