Kilpaileva televisiokanava kaappasi – Blac Chynalle oma realitysarja stara 08:00 16.12

E! Entertainment Television ja Kardashianit ovat solmineet lukuisia sopimuksia realityohjelmien


16-vuotias tyttö on yhä läheinen häntä lapsena hyväksikäyttäneen miehen kanssa - hovioikeus lievensi miehen tuomiota iltalehti 07:24 15.12

Helsingin hovioikeus tuomitsi 24-vuotiaan miehen ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kiistellyt teot tapahtuivat pääkaupunkiseudulla viime vuoden lopulla, kun tuolloin 23-vuotias espanjalainen oli käymässä Suomessa. Kahden kuukauden aikana mies oli ollut 14-15-vuotiaan tytön kanssa lukuisia kertoja sukupuoliyhteydessä. Rikos paljastui joulukuun vaihteessa ja espanjalainen vangittiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltynä.


Fasth ei pystynyt pelastamaan Ruotsia torjunnoillaan - "Pelistämme puuttui vielä palasia" jatkoaika.com 21:33 14.12

Lukuisia huipputorjuntoja, mutta myös kolme päästettyä maalia ja tappio Venäjälle lukemin 3-1. Ruotsin Viktor Fasth oli luonnollisesti pettynyt mies ottelun jälkeen.


Fasth ei pystynyt pelastaan Ruotsia torjunnoillaan - "Pelistämme puuttui vielä palasia" jatkoaika.com 21:33 14.12

Lukuisia huipputorjuntoja, mutta myös kolme päästettyä maalia ja tappio Venäjälle 3-1. Ruotsin Viktor Fasth oli luonnollisesti pettynyt mies ottelun jälkeen.


Tiesitkö? Samuli Edelmannin tytär työskentelee mallina - katso kuvat iltalehti 18:40 14.12

Venla Edelmann on julkaissut lukuisia upeita kuvia Instagram-sivullaan. Samuli Edelmannilla ja Laura Tuomarilalla on kaksi yhteistä lasta. Perhe asui pitkään Maltalla, mutta nykyään he asuvat Suomessa. Edelmannin 17-vuotias Venla-tytär on julkaissut lukuisia kuvia Instagram-sivullaan. Monet kuvista on merkitty ammattikuvaajien ottamiksi. Instagramissa Venlan profiiliin on merkitty Fondi Models. Fondi Models on Suomessa toimiva mallitoimisto.


Tiesitkö? Samuli Edelmannin tytär Venla työskentelee mallina - katso kuvat iltalehti 18:40 14.12

Venla Edelmann on julkaissut lukuisia upeita kuvia Instagram-sivullaan. Samuli Edelmannilla ja Laura Tuomarilalla on kaksi yhteistä lasta. Perhe asui pitkään Maltalla, mutta nykyään he asuvat Suomessa. Edelmannin 17-vuotias Venla-tytär on julkaissut lukuisia kuvia Instagram-sivullaan. Monet kuvista on merkitty ammattikuvaajien ottamiksi. Instagramissa Venlan profiiliin on merkitty Fondi Models. Fondi Models on Suomessa toimiva mallitoimisto.


Harvinainen sääilmiö videolle – tältä näyttää lumitornado! stara 16:00 14.12

Verkossa on nähty lukuisia videoita tulitornadoista ja pölypyörteistä, mutta nyt


Suomen menestyneimpiin korutaitelijoihin kuulunut Matti Hyvärinen on kuollut - ”Hän oli kaksi päivää ennen menehtymistään töissä” iltalehti 10:29 13.12

Matti Hyvärinen sai urallaan lukuisia merkittäviä palkintoja. Hän menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen. Suomen menestyneimpiin korutaitelijoihin kuuluva Matti Hyvärinen on kuollut 80-vuotiaana. Asian vahvistaa Iltalehdelle Hyvärisen poika Tomi Hyvärinen. - Hän lähti maanantai-iltana kello 23.15. Hän taisteli pitkäaikaista sairautta vastaan monta vuotta, sitten voimat vain loppuivat, Hyvärinen sanoo.


Video henkihieverissä olevasta jääkarhusta järkyttää – Ranuan eläinpuiston asiantuntija: "Olot pahenevat entisestään" MTV 21:58 12.12

Kanadan Baffininsaarella kuvattu video riutuneesta jääkarhusta on kerännyt jo 1,4 miljoonaa katselukertaa ja kirvoittanut lukuisia kommentteja. Ranuan eläinpuiston eläintenhoitajan mukaan arktisten eläinten olot pahenevat entisestään ilmastonmuutoksen edetessä.


Yksi kuollut ja useita loukkaantunut kaasuräjähdyksessä Itävallassa iltasanomat 13:15 12.12

Itävallassa yksi mies on kuollut ja lukuisia muita ihmisiä loukkaantunut räjähdyksessä maakaasun risteysasemalla.


10-vuotias poliisikoira Roima joutui eläkkeelle - olisi halunnut jatkaa töitä iltalehti 20:34 11.12

Roima palveli Oulun poliisissa koko virkaikänsä. Virkaansa Roima suoritti aina innokkaasti, ammattitaitoisesti ja erittäin varmasti. Uransa aikana Roima jäljesti, kiinniotti ja vainusi lukuisia rosvoja ja kadonneita.


Kokkolassa nähtiin maali-ilotulitusta sekä paljon tehopisteitä jatkoaika.com 20:43 09.12

Hermeksen ja Espoo Unitedin välinen kamppailussa oli menestystrillerin ainekset, sillä se sisälsi läpi ottelun lukuisia erilaisia vaiheita sekä paljon maaleja. Ensimmäisen erän jälkeen näytti pitkään siltä, että illan kotijoukkue menee ottelussa menojaan, mutta pikku hiljaa vierailijat pääsivät paremmin kamppailuun mukaan ja täten voitti lopulta runsasmaalisen ottelun luvuin 8-5.


Huippusuosittu Rimakauhua ja rakkautta jatkuu upouusin jaksoin – tästä lähdetään liikkeelle! mtv 16:31 09.12

Rakastettu, lukuisia televisioalan palkintoja kahminut brittiläinen draamakomedia Rimakauhua ja rakkautta palaa jälleen kotikatsomoihin.


Tämän takia naiset eivät halua seksiä – viisi yleisintä syytä listattiin stara 12:00 09.12

On olemassa lukuisia syitä seksistä kieltäytymiseen. Kiire ja väsymys saa


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 09.12

On olemassa lukuisia syitä seksistä kieltäytymiseen. Kiire ja väsymys saa


Trumpin ex-kampanjapäällikkö kärähti Venäjä-tutkinnalle - rikkoi oikeuden määräystä ja haamukirjoitti myönteisen artikkelin itsestään iltalehti 06:27 09.12

Artikkeli julkaistiin torstaina englanninkielisessä ukrainalaislehdessä. Asiasta kertoo Reuters. Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin entinen kampanjapäällikkö Paul Manafort on tällä hetkellä tarkan seulan alla. Venäjä-tutkinnasta vastaavan erikoissyyttäjä Robert Muellerin tutkinta julkisti perjantaina lukuisia asiakirjoja, jotka tutkijoiden mukaan todistavat aukottomasti, että Manafort kirjoitti itseään käsittelevän mielipidekirjoituksen englanninkieliseen ukrainalaislehteen parantaakseen imagoaan. Näin tehdessään Manafort rikkoi oikeuden määräystä. Todisteina Muellerin tutkinta esitti sähköposteja, kopioita asiakirjoista joissa näkyy mielipidekirjoituksen muutoshistoria sekä muuta materiaalia, joka tutkinnan mukaan todistaa, että Manafort kirjoitti itse positiivisen kirjoituksen omasta poliittisesta toiminnastaan Ukrainassa.


Uutiset