Sihvonen: Lukko tylysti ulos – Raumalla ankara itsetutkiskelun paikka MTV 10:12 16.03

Ässät päätti tylysti Lukon kauden viemällä nimiinsä Liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluvoitoin 2-0. Sen sijaan SaiPan ja Pelicansin sarja on nyt tasan 1-1, jatkaja selviää lauantaina Lappeenrannassa.


Ramstedt ja Lukko tekivät kaikkensa ? "Jokaisen täytyy tuntea olevansa tärkeä" jatkoaika.com 08:38 16.03

Teemu Ramstedtin saapuminen Raumalle piristi Lukon otteita, mutta vire ei kantanut pudotuspelien ensimmäistä kierrosta pidemmälle. Kokenut hyökkääjä summasi päättynyttä kautta.


Lukon kaudesta tuli floppi uusisuomi 23:18 15.03

Satakunnan pudotuspeliderby päättyi suoraan kahdessa ottelussa. Ässät voitti torstaina Raumalla Lukon jatkoerässä 3-2 ja eteni puolivälieriin. Jatkopaikan ratkaisseen maalin viimeisteli Matti Kuparinen.


Lukon kaksi viimeistä kautta pettymystä, menestys vaatii muutosta jatkoaika.com 22:26 15.03

Lukon sinnikäs taistelu ei tuottanut tulosta. Joukkue taisteli ryhdikkäästi, mutta kokonaisuudesta jäi kaikille pettymyksen karvas maku. Pekka Virta käänsi silti katsetta jo tulevaan.


Lukon valmentaja Pekka Virta pakeni Ässien faneja – ”Missä järjestysmiehet?” iltasanomat 22:13 15.03

Lukon päävalmentaja Pekka Virta joutui tukalaan tilanteeseen Rauman Äijänsuon jäähallissa torstaina.


Lukon valmentaja Pekka Virta pakeni Ässien faneja – ”Missä järjestysmiehet?!” iltasanomat 22:13 15.03

Lukon päävalmentaja Pekka Virta joutui tukalaan tilanteeseen Rauman Äijänsuon jäähallissa torstaina.


Lukko-Ässät, ottelusarjaraportti: Ässät lähetti Lukon tylysti kesälomille - Matti Kuparinen ratkaisijana jatkoaika.com 22:02 15.03

Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kohtaavat Ässät ja Lukko. Viimeksi pudotuspeleissä vuonna 1992 kohdannut kaksikko pääsee taistelemaan Satakunnan herruudesta. Tässä artikkelissa seurataan sarjan etenemistä aina ensimmäisestä ottelusta loppusummerin kautta jälkipeleihin.


Lukon taistelu ei riittänyt – Ässät lähetti raumalaiset kesälomalle MTV 21:57 15.03

Lukon kausi SM-liigassa tuli päätökseensä, kun Ässät kukisti raumalaiset jatkoerässä 3-2 ja eteni ensimmäisestä pudotuspelikierrokselta puolivälieriin otteluvoitoin 2-0.


Satakuntalaisten taisto venyi jatkoajalle - Ässät lähetti Lukon kesälomalle iltalehti 21:42 15.03

Ässät kaatoi Lukon Matti Kuparisen jatkoerämaalilla 3-2 ja eteni puolivälieriin. Satakunnan joukkueiden välinen villi kortti -kierroksen toinen ottelu oli juuri niin kiihkeä ja tunteellinen kuin saattoi odottaa. Lisätunnelmaa toi satapäinen porilaiskannattajien ryhmä, joka valtasi toisen päätykatsomon lähes kokonaan. Ottelun avausmaalin iski porilaisten riemuksi Ässät. Lukko-alivoima petti, kun Ässien Simon Suoranta rynni maalille ja iski ottelun avausmaalin.


Ässistä Satakunnan herra – Lukolla alkoi kesäloma iltasanomat 21:32 15.03

Lukon kausi päättyi kuuden ottelun tappioputkeen.


Nuoren Pelicans-vahdin huippuilta pysäytti SaiPan – Ässät-kapteeni lähetti Lukon lomille jatkoerässä MTV 21:28 15.03

Pelicansin 21-vuotias maalivahti Joona Voutilainen oli hurjassa iskussa, kun Pelicans venytti ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparin SaiPaa vastaan kolmanteen otteluun voittamalla 3-0.


Nuoren Pelicans-vahdin huippuilta pysäytti SaiPan – Ässät-kapteeni lähetti Lukon lomille jatkoajalla MTV 21:28 15.03

Pelicansin 21-vuotias maalivahti Joona Voutilainen oli hurjassa iskussa, kun Pelicans venytti ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparin SaiPaa vastaan kolmanteen otteluun voittamalla 3-0.


Ratkaisu siirtyi Raumalla jatkoeriin - Pelicans tasoitti sarjan Lahdessa iltalehti 21:10 15.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut ovat käynnissä. Kolmen erän jälkeen numerot ovat seuraavat: Lukko-Ässät 2-2 ja Pelicans-SaiPa 3-0. Jälkimmäinen sarja jatkuu lauantaina Lappeenrannassa voittojen ollessa nyt 1-1. Ässät voitti paras kolmesta -ottelusarjan avauksen Porissa tiistaina 2-1, joten sillä on puolivälieräpaikka katkolla tänään Raumalla. Lukon voitto siirtäisi ratkaisun Isomäen lauantai-iltaan.


Raumalla kaksi maalia 19 sekunnissa - Pelicans vei Lahdessa avauserän iltalehti 20:06 15.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut ovat käynnissä. Maalittomien kakkoserien jälkeen tilanteet ovat samat kuin jo ensimmäisten erien jälkeen: Lukko-Ässät 1-1 ja Pelicans-SaiPa 1-0. Ässät voitti paras kolmesta -ottelusarjan avauksen Porissa tiistaina 2-1, joten sillä on puolivälieräpaikka katkolla tänään Raumalla. Lukon voitto siirtäisi ratkaisun Isomäen lauantai-iltaan.


Rauman Lukolla on valtava murheenkryyni pelissään – kutsuuko kesäloma jo tänään? ”Nyt tämä yhtälö pettää todella pahasti” iltasanomat 14:45 15.03

Asiantuntija Ismo Lehkosen mielestä Rauman Lukon taktinen keihäänkärki on surkealla tolalla.


Lukon ja Pelicansin kausi katkolla – SaiPan avainpuolustaja pelikunnossa MTV 13:42 15.03

SaiPan ruotsalaispuolustaja Per Savilahti-Nagander on jälleen pelikuntoinen ja palaa tositoimiin ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa ottelussa Pelicansia vastaan.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Ei kuulu vetää Ässiä päin iltalehti 11:23 15.03

Torstaina pitkävedossa ei ole tarjolla varsinaisia ylikertoimia. Lähimmäksi pelikelpoista yltää kohteen 170 Ässät 1,68 kertoimellaan. Vaikka Lukko lopulta parin avausottelussa Porissa melko lähelle pääsikin hävitessään "vain" 2-1, niin tässä kohtaamisessa kannattaa tarkkailla joukkueiden pitemmän ajan virekehitystä. Lukon kymmenen viime pelin saalis on 1-3-6 ja Ässien vastaava 7-1-2. Saldot vastaavat ihan hyvin myös joukkueiden otteita kentällä.


Ässät kaappasi Lukon luottomiehen iltasanomat 10:12 14.03

Peter Tiivolan ura jatkuu Raumalla.


Uutiset