Janita Lukkarinen diagnosoitiin masentuneeksi, todellisuudessa syöpä oli uusiutunut – Kela-tuet jääneet saamatta: ”Rahat huvenneet lääkkeisiin”

iltalehti 07:39 05.11

Janita Lukkarinen on ollut keväästä lähtien ilman Kelan tukirahoja psykologin antaman diagnoosin takia. Janita Lukkarinen, 26, sai vastikään käytyä loppuun sädehoitojaksonsa. Hän sairastaa parantumatonta imusolmukesyöpää. Lääkäri kertoi joulukuussa 2018 Lukkariselle syövän olevan poissa kehosta. Hän kärsi kuitenkin edelleen kivuista, väsymyksestä ja oudoista oireista. Kun hän puhui väsymyksestään huhtikuussa 2019 neuropsykologin vastaanotolla, diagnoosina oli masennus.


Janita Lukkarinen, 26, valitsi itselleen hautakiven ja suree elämänsä vaiettua tragediaa: ”Olen saanut kokea kaiken muun”

iltalehti 08:14 27.10

Janita Lukkarinen haaveili vauvasta jo ennen kuin hän tiesi olevansa parantumattomasti sairas. Enemmän kuin mitään muuta Janita Lukkarinen haluaa tulla äidiksi. On vuosi 2016, ja hän asuu elämänsä rakkauden Tenhon kanssa Loviisassa. Hän on ihmeissään ja ikionnellinen, miten autokorjaamolla tapaamasta miehestä on tullut lyhyessä ajassa sielunystävä, läheisempi kuin kukaan. Kun mies ottaa hänet yöllä nukkumaan mennessä syliin ja isot kädet kietoutuvat ympärille, olo on turvallisin. Vauva täydentäisi onnen, moninkertaistaisi sen. Janita näkee jo itsensä pyöreän vatsan kanssa, heijaamassa pikkuista sylissään. Ei olisi mitään ihanampaa kuin tuo pieni ihmisen alku.


Syöpää sairastava Janita Lukkarinen kertoo avoimesti voinnistaan: "Hoitajakin huolestui nähdessään, kuinka tärisin"

mtv 18:40 19.10

Tosi-tv-ohjelmista tunnetuksi tullut Janita Lukkarinen käy parhaillaan läpi sädehoitoja.


Janita Lukkarinen kritisoi HUS-syöpäosastoa: ”Kaikkia ei haluta edes parantaa?”

stara 08:00 14.10

Syöpää vastaan jo pitkään taistellut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen on


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 14.10

Syöpää vastaan jo pitkään taistellut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen on


Janita Lukkarisen tila heikkeni sädehoidoista - ambulanssilla sairaalaan: ”Kipuilu alkoi jo eilen illalla”

iltalehti 23:55 11.10

Janita Lukkarinen kertoo joutuneensa sairaalahoitoon. Lukkarinen kirjoittaa tilansa heikkenemisestä Instagram-tilillään. Parantumatonta syöpää sairastava Lukkarinen kertoo, että hänellä tuli perjantaina ensimmäinen viikko sädehoitoa täyteen.


Janita Lukkarinen, 26, sairastaa parantumatonta syöpää – muistuttaa tärkeästä asiasta: "Tuska ja kipeät asiat eivät aina näy"

mtv 07:54 11.10

Parantumatonta imusolmukesyöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen muistuttaa Instagramissa, että tuska ja kipeät asiat eivät aina näy ihmisestä ulospäin.


Janita Lukkarisen tilassa muutos parempaan: Sydänpussia ja keuhkoja operoitiin

iltalehti 16:33 08.10

Janita Lukkarinen kertoo Instagramissa, miten häneltä löytyi syöpää paikasta, jossa sitä ei pitänyt olla. Syöpää sairastava Janita Lukkarinen on kertonut taajaan Instagramissa hoidoistaan ja voinnistaan. Lukkarisen mukaan tilanne on näyttänyt jo toivottomalta, mutta nyt hänen tilassaan on tapahtunut käänne parempaan. Lukkarinen kertoo, miten häneltä löytyi syöpää paikasta, jossa sitä ei pitänyt olla.


Syöpää sairastava 26-vuotias Janita Lukkarinen kertoo terveydentilastaan: "En uskaltanut puhua aiheesta ennen kuin ollaan selkeämmillä vesillä"

mtv 15:10 08.10

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen kertoo Instagram-tilillään avoimesti syöpähoidoistaan.


Parantumatonta syöpää sairastavalta Janita Lukkariselta odotettu julkaisu: "Ensimmäinen sädehoito takana"

iltalehti 18:34 04.10

Janita Lukkarinen sairastaa imusolmukesyöpää. Televisiosta tuttu Janita Lukkarinen sairastaa imusolmukesyöpää. Sytostaattihoidot eivät toimineet, joten lääkäri ehdotti sädehoitoa. Lukkarinen ehti jo suostua sädehoitoon, mutta jätti kuitenkin menemättä hoidettavaksi pelon takia. Nyt Lukkarinen on päivittänyt Instagramiinsa käyneensä sädehoidossa. – Ensimmäisen sädehoito takana! Voin vain kehua sädehoitajaa, joka soitti eilen, varmasti Luojan merkistä, juuri oikeaan aikaan, kun mieli oli synkimmillään. Tämä ihana nainen sai luotua uskoa muhun ja halusi vähintään esitellä sädetyslaitteen, Lukkarinen iloitsee.


Parantumaton syöpää sairastavalta Janita Lukkariselta odotettu julkaisu: "Ensimmäinen sädehoito takana"

iltalehti 18:34 04.10

Janita Lukkarinen sairastaa imusolmukesyöpää. Televisiosta tuttu Janita Lukkarinen sairastaa imusolmukesyöpää. Sytostaattihoidot eivät toimineet, joten lääkäri ehdotti sädehoitoa. Lukkarinen ehti jo suostua sädehoitoon, mutta jätti kuitenkin menemättä hoidettavaksi pelon takia. Nyt Lukkarinen on päivittänyt Instagramiinsa käyneensä sädehoidossa. – Ensimmäisen sädehoito takana! Voin vain kehua sädehoitajaa, joka soitti eilen, varmasti Luojan merkistä, juuri oikeaan aikaan, kun mieli oli synkimmillään. Tämä ihana nainen sai luotua uskoa muhun ja halusi vähintään esitellä sädetyslaitteen, Lukkarinen iloitsee.


Janita Lukkarinen aloitti tänään sädehoidot – kehui klinikan hoitohenkilökuntaa

stara 16:40 04.10

Syöpää vastaan taisteleva Janita Lukkarinen aloitti tänään sädehoidot. Hänen oli


Hengelliset opastajat auttoivat Janita Lukkarista – teki rohkean päätöksen syöpähoidoista: ”En voisi olla helpottuneempi”

iltalehti 10:44 04.10

Janita Lukkarisen syöpähoitoja päätettiin jatkaa sädettämällä, mutta häntä perui ne pelon vuoksi. Tosi-tv-ohjelmista tuttu Janita Lukkarinen on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti syöpäsairaudestaan. Valitettavasti sytostaattihoidot eivät tuoneet odotettua lopputulosta, joten Janitan seuraavaksi hoitomuodoksi päätettiin sädehoito.


Syöpää sairastava 26-vuotias Janita Lukkarinen: "En uskaltanut mennä sädehoitoon"

mtv 07:35 04.10

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen puhuu sosiaalisessa mediassa avoimesti arjestaan syövän kanssa.


Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen ei mennytkään sädehoitoon: ”Mä en oikeasti uskaltanut mennä sinne”

iltalehti 14:43 03.10

Janita Lukkarinen sairastaa syöpää. Nainen on kertonut syöpätaistelustaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen jätti sädehoidon väliin tänään torstaina. Lukkarinen kertoo asiasta sekä Instagram-kuvansa saatetekstissä että Instagram-tarinassaan. – Mä en oikeasti uskaltanut mennä sinne sädehoitoon. Ja mulle soitettiin äsken sieltä. Mä meen huomenna kattomaan sitä laitetta ja mietin vielä uudestaan sitä asiaa. Mut ainakaan tänään mun kantti ei kestänyt tai riittänyt, Lukkarinen kertoo.


Kuolemansairaan Janita Lukkarisen syöpään kokeillaan uutta hoitomuotoa: ”Mä ratkean liitoksistani”

iltalehti 06:31 01.10

Janita Lukkarinen kokeilee seuraavaksi sädehoitoa. Janita Lukkarinen kertoo Instagramin tarinoissa menevänsä seuraavaksi sädehoitoon. Lukkarinen sairastaa uusiutunutta imusolmukesyöpää. Hän pohti viime viikolla mahdollisuutta ottaa sädehoitoa vastaan - maanantaina päätös vahvistui ja sille näytettiin lääkärissä vihreää valoa. – Nyt sitten se on päätetty, että menen sinne sädehoitoon. Se sädehoito alkaa torstaina kello 10 aamulla. Mä menen sinne. Mulla on edelleen merkit mahassa. Kyllä, mä lähden siihen touhuuun. Jännittää älyttömän paljon, ratkean liitoksistani kun edes mietin koko asiaa, Janita kertoo seuraajilleen Instagramissa.


Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen sai yllätysuutisia – sairauteen kokeillaan hänelle uutta hoitomuotoa: ”Mä ratkean liitoksistani”

iltasanomat 22:48 30.09

Janita Lukkarinen kertoo menevänsä sädehoitoon.


Syöpää sairastava Janita Lukkarinen, 26, kuvailee kuolemaa: "Toivon, että kaunis tähtipöly laskeutuisi minun jälkeeni"

mtv 12:12 29.09

Aggressiivista syöpää sairastava Janita Lukkarinen kertoo lähitulevaisuuden suunnitelmistaan.


Syöpää sairastava Janita Lukkarinen kuvailee rankkoja kiputilojaan: "Ne ovat tässä keskellä rintaa"

mtv 12:06 28.09

Big Brother -ohjelmasta julkkikseksi noussut Janita Lukkarinen sairastaa parantumatonta syöpää.


Eduskunta yksimielinen Huuhkajat voitti 3–0 hyppäsi kuivaan suihku­altaaseen johtoa! kirkuminen tallentui ovikellokameraan kohtalon ottelu Ajattele Kommentti Kiinan keskushallinnon lähellä – IS on täynnä – päivä Uudellamaalla Seppälälle Superlauantai 16.11.2019 Tuominen Veteraanien rintamalisä yli viimein soittaa Markku ylimielisyyttä, vaan fakta”

Hot topics