Kuulitko hirveää älämölöä Huuhkajien pelin tv-lähetyksessä? Ääni lähtee tunnetusta Kreikan kannattajasta Yannis Matzouranisista

iltasanomat 23:14 18.11

Suomi pelaa EM-karsintojen päätöspelinsä varsin vähälukuisen yleisön edessä. Katso videolta, kuinka Kreikassa kuuluisa Yannis Matzouranis pitää tunnelmaa yllä!


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori paljastivat karun totuuden ruuhkavuosista – rehellinen kirjoitus kerää ylistystä vanhemmilta

iltalehti 17:43 18.11

Vaikka Marja Hintikka on ylistänyt useaan otteeseen perheonneaan, nainen muistuttaa myös, miten rankkaa perhe-elämä kolmen pienen lapsen kanssa on. Tuskin YleX:n juontaja Marja Hintikka arvasi syksyllä 2005, millaista elämä on 14 vuotta myöhemmin, kun Pasilan studioon asteli muuan Ilkka ”Ile” Uusivuori. Pariskunta on kertonut useissa haastatteluissa, miten työkavereista tuli pariskunta. Aluksi pariskunta oli vain työkavereita. Jossain vaiheessa kaksikko kuitenkin huomasi, kuinka oli mennyt ”työn merkeissä” elokuviin yhdessä.


Ihmis-Ken muuttumassa naiseksi? Vaaleat hiukset pidentyneet entisestään

stara 15:20 18.11

Brasilialaissyntyinen 35-vuotias Rodrigo Alves nousi aikoinaan kuuluisuuteen ihmis-Keniä esittävän ulkonäkönsä


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:20 18.11

Brasilialaissyntyinen 35-vuotias Rodrigo Alves nousi aikoinaan kuuluisuuteen ihmis-Keniä esittävän ulkonäkönsä


Huuhkajien vire iso kysymysmerkki yllättävän tärkeässä Kreikka-pelissä

iltalehti 12:37 18.11

Päivän pelivalinta on EM-karsintojen Kreikka-Suomi. Vaikka Suomi varmistikin jo viimeksi paikkansa lopputurnaukseen, on sillä tässäkin pelissä iso panos. Kreikka-Suomi-pelin merkittävin asia on se, että voitolla Huuhkajat hyvin todennäköisesti varmistaisivat lopputurnauksen lohkoarvonnoissa paikan kolmoskoriin ja tätä kautta itse kisoissa periaatteessa helpommat vastustajat. Tappiolla tai tasapelillä Suomi on viimeisessä eli neljännessä korissa. Historiallinen ensimmäinen lopputurnauspaikka on toki valtava juttu - ja ehdottomasti juhlimisen arvoinen tapaus, mutta jotenkin ei voi välttyä ajatukselta, että päätöspelin merkitys on jossain nyt hieman unohdettu. Pelaajat ovat selkeästi olleet juhlissa koko sydämellään mukana ja valmennusjohtokin puhuu kokoonpanokokeiluista. Kaikki tämä sotii vahvasti sitä vastaan, että voitolla nyt Kreikasta saataisiin itse kisoihin isoa etua. Ei voi välttyä analogialta vaikka yleisurheilun arvokisoihin, missä suomalaisille suurin juttu on kisarajan ylittäminen ja ylipäätään kisoihin pääseminen - eikä siellä menestyminen.


Olympiamitalisti Toivo Salonen on kuollut

yle 23:36 17.11

Toivo Salonen voitti pikaluistelun olympiapronssia 1 500 metrillä vuonna 1956.


Olympiamitalisti Toivo Salonen on kuollut

MTV 23:29 17.11

Suomelle muun muassa olympiapronssia ja MM-hopeaa tuonut moninkertainen suomenmestari, pikaluistelija Toivo Salonen kuoli 28. lokakuuta Muhoksella. Hän oli kuollessaan 86-vuotias. Kuolinilmoituksen mukaan siunaus toimitettiin viime perjantaina läheisten läsnä ollessa.


Laura Lepistön vauhdikas esitys sai yleisön villiksi – tuomarit ylistivät ex-taitoluistelijaa: ”Sähän alat syttyä”

iltasanomat 20:38 17.11

Laura Lepistön jive sai hymyn niin tuomarien kuin yleisönkin huulille.


Jorma Uotiselta yllättävä kommentti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa – kiinnitti huomion Laura Lepistön asuun

mtv 20:33 17.11

Taitoluistelija Laura Lepistö pisti jälleen parastaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.


Ideat pikkujoulupaketteihin – nämä maksavat alle kympin

stara 17:00 17.11

Useissa pikkujouluissa on tapana tuoda juhlaan pieni paketti. Ne kerätään


Muistatko vielä nostalgiset Neiti Etsivä -kirjat? Entä Siskoni on noita -sarjan? Molemmista alkaa uudet tv-sarjat Suomessa

iltalehti 14:58 17.11

Nokkelan teinietsivän elämää seuraava Neiti Etsivä -kirjasarja nähdään nyt tv-sarjana. Uutuussarjan taustalla ovat O.C. ja Gossip Girl -sarjoista tutut tuottajat Josh Schwartz ja Stephanie Savage. Tänä vuonna valmistunut Neiti Etsivä (engl. Nancy Drew) -sarja perustuu kuuluisiin nuortenkirjoihin. Jännityssarjassa on yliluonnollisiakin elementtejä. Neiti Etsivä alkaa suoratoistopalvelu C Moressa 25. marraskuuta, jolloin sarjasta julkaistaan katsottavaksi kaksi jaksoa. Tämän jälkeen sarja jatkuu yksi jakso per viikko -julkaisutahdissa. Ykköskausi on 22 jakson mittainen.


Iivo Niskanen haki Olokselta tuplan – voittovaihde löytyi myös vapaalla

MTV 14:39 17.11

Olympiavoittaja Iivo Niskanen antoi vankat todisteet kunnostaan Muonion Oloksella järjestetyissä ensilumen kilpailuissa. Niskanen hiihti sunnuntaina voittoon vapaan hiihtotavan 15 kilometrillä. Edellispäivänä hän piti parasta vauhtia perinteisen kympillä.


Iivo Niskaselta mahtipontinen hiihto heikommalla tyylillä – huippuluistelija oli paperia

iltalehti 12:48 17.11

Suomalainen voitti Oloksen tykkikisojen vapaan etenemistavan 15 kilometriä. Venäläinen luisteluhiihtotaitaja Denis Spitsov jäi kakkoseksi. Iivo Niskanen uhkuu poikkeuksellisen kovaa marraskuun kuntoa. Mestari voitti sunnuntaina Oloksen tykkikisoissa itselleen heikommalla etenemistavalla vapaalla 15 kilometrin väliaikalähtökilpailun. Niskasen voittoaika Muoniossa oli 35.01,8.


Buffalo synkässä luisussa NHL:ssä, Chicago sysää entistä pahempaan ahdinkoon ensi yönä

iltalehti 11:43 17.11

Päivän peli on NHL:n Chicago-Buffalo. Buffalo katkaisi viime yönä heikkoa Ottawaa vastaan kuuden pelin mittaisen tappioputkensa. 4-2-voitto oli sekä ansaittu että tarvittu, sillä hyvin kautensa avannutta Buffaloa uhkaa jälleen monivuotinen kohtalo, että kelvollisesti alkanut kausi kääntyy talvea kohti pahaan luisuun ulos pudotuspelipaikoilta. Huomion arvoista Ottawa-voitossa oli myös se, että joukkueen ikoni ja tähtipelaaja Jack Eichel paukutti Buffalon kaikki neljä maalia! Vaikka eletään vasta marraskuun puoliväliä, ja vastassa on eri konferenssin joukkue, on Chicago-ottelu Buffalolle tärkeä. Toinen peräkkäinen voitto toisi joukkueeseen aivan eri hengen kuin jälleen mahdollisesti uhkaava tappioiden kierre.


Salamarakkaus yhdisti – Anna Heiskari, 29, kehuu Lauri-puolisoaan: ”Tasapainottava voima”

iltalehti 08:33 17.11

Anna Heiskari, 29, myöntää, että aiemmin hänen ihmissuhteissaan on ollut paljon draamaa. Vuosien terapiassa laulaja oppi uusia käytösmalleja. Teinitähteydestä aikuiseksi kasvaminen on kivulias prosessi. Anna Heiskari täyttää ensi vuonna 30 vuotta. Idolsista koko kansan tietoisuuteen hän nousi 17-vuotiaana Anna Abreu -nimellä – käytännössä katsoen yhdessä yössä. Sellainen on omiaan aiheuttamaan mielenmyllerrystä, jos jokin. Annalla on pidempi ura kuin monilla tunnetuilla naistähdillä, esimerkiksi Anna Puulla, Sannilla tai Almalla. Ura on ollut aaltoileva, nousua ja laskua. Hulluista massoista ja isoista lavoista laivakeikoille, joilla on vain kourallinen ihmisiä.


NHL:n yön suomalaiset: debyyttiotteluissa iloa ja tuskaa, Kaapo Kakolla taas kurja tilanne

MTV 07:56 17.11

Toronto Maple Leafsin Kasimir Kaskisuo ja New York Rangersin Otto Koivula pääsivät pelaamaan uransa ensimmäiset NHL-ottelut. 


superveljekset MM-sarjan taas maalin, mutta tuli Lukas

Hot topics