Pyhärannan metsäpalo saatu rajattua – katso kuvat tuhosta MTV 10:05 20.07

Pyhärannan maastopalo on saatu rajattua, kertoo päivystävä palopäällikkö Juha Virto. Vielä yöllä alueella oli liekkipaloja, mutta ne on saatu sammutettua. Nyt pelastuslaitos sammuttaa kytevää maastoa.


Ex-opiskelija kertoo HS:ssa: Suhde lehtoriin päättyi karuun yllätykseen – ”Hän sanoi kutsuvansa vahtimestarin jos yritän hänen luennoilleen” iltasanomat 08:48 20.07

Opiskelija kirjoittaa Helsingin Sanomissa pettyneensä yliopiston reaktioon, kun hän kertoi päättyneestä suhteesta lehtoriin.


Sammutustyöt jatkuvat Pyhärannassa jo kolmatta päivää – jo 50 evakkoon joutunutta MTV 05:16 20.07

Pyhärannassa palon sammutustyöt jatkuvat edelleen. Kaikkiaan palo on levinnyt noin sadan hehtaarin alueelle.


Horoskooppi 20.7. iltasanomat 02:30 20.07

Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!


Destiny’s Child -tähti hakeutui hoitoon – kärsii masennuksesta stara 23:20 19.07

Laulaja Michelle Williams tunnetaan parhaiten Destiny’s Child -tyttöbändin jäsenenä. Kelly


Viihdelehti Stara.fi stara 23:20 19.07

Laulaja Michelle Williams tunnetaan parhaiten Destiny’s Child -tyttöbändin jäsenenä. Kelly


NHL-pomo Kekäläinen vääntää kuuden miljoonan miehestä – "Hän vihaa kiekkobisnestä" MTV 21:40 19.07

Jääkiekkoilija Artemi Panarinin ja hänen edustamansa NHL-seuran Columbus Blue Jacketsin sopimusvääntö ei etene. Panarin on asettanut neuvottelujen takarajaksi syyskuun puolivälin.


Halla-aho uskoo, että perussuomalaiset hyötyy ruotsidemokraattien kannatuksen kasvusta iltasanomat 20:47 19.07

Perussuomalaisten ruotsalainen sisarpuolue vieraili Porissa.


Pyhärannassa evakuoitu jo 50 ihmistä hallitsemattoman palon tieltä – hyvin voimakkaita palopesäkkeitä satojen metrien alueilla iltasanomat 19:53 19.07

Palo ei ole vieläkään hallinnassa.


Maastopaloja jo enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä – Pyhärannan palo nyt noin 100 hehtaarin alueella iltasanomat 19:19 19.07

Tuulen mukana leviävä savu ärsyttää terveenkin hengityselimistöä.


Ylilääkäri: Pyhärannan evakuoinnit tehty palovaaran, mutta myös savuhaittojen takia MTV 17:54 19.07

Pyhärannan palojen savut on havaittu kilometrien päässä. Lähialueelta on evakuoitu ainakin 20 asuinrakennusta.


Syksyllä luvassa useita suuria sotaharjoituksia Suomen lähistöllä – Tiedustelupäällikkö: "Suomi on vastannut hyvin huutoon" MTV 15:13 19.07

Vaikka sotilaallinen aktiviteetti on kasvanut Suomen lähialueilla, on Suomi aika hyvin vastannut tähän huutoon, arvioi Puolustusvoimien tiedustelupäällikkö Suomen turvallisuustilannetta Harri Ohra-aho. Tiedustelupäällikön mukaan Suomeen kaavailtu uusi tiedustelulaki on kuitenkin välttämätön.


Väyrynen perustanut virallisesti uuden poliittisen ryhmän: Taistelee silti Kansalaispuolueesta uusisuomi 14:10 19.07

Konkaripoliitikko Paavo Väyrynen kertoo blogissaan, että hänen uusi poliittinen ryhmänsä on merkitty yhdistysrekisteriin. Seitsemän tähden liike tähtää luultavasti vielä puoluerekisteriinkin.


Väyrynen perustanut virallisesti uuden poliittisen ryhmän: Taistelee silti Kansalaispuolueestakin uusisuomi 14:10 19.07

Konkaripoliitikko Paavo Väyrynen kertoo blogissaan, että hänen uusi poliittinen ryhmänsä on merkitty yhdistysrekisteriin. Seitsemän tähden liike tähtää luultavasti vielä puoluerekisteriinkin.


Paavo Väyrysen uusi poliittinen ryhmä nyt rekisterissä: Kuuluu Seitsemän tähden liikkeeseen – taistelee Kansalaispuolueesta uusisuomi 14:10 19.07

Konkaripoliitikko Paavo Väyrynen kertoo blogissaan, että hänen uusi poliittinen ryhmänsä on merkitty yhdistysrekisteriin. Seitsemän tähden liike tähtää luultavasti vielä puoluerekisteriinkin.


Poliisi: Viikin isolla jätepalolla ei ole luonnollista syttymissyytä – kuka on tämä valvontakameran videolla hiippaileva mies? iltasanomat 12:42 19.07

Poliisi tutkii Helsingin Viikin teollisuusalueella heinäkuun alussa sattunutta jätevaraston paloa vahingontekona, poliisi kertoo.


Sinisten, perussuomalaisten ja vasemmiston arvot lavalla – puheita rohkeudesta, kansallismielisyydestä ja inhimillisyydestä MTV 11:27 19.07

SuomiAreenassa seurataan tänä vuonna eduskuntapuolueiden puheenjohtajien pitämiä puheenvuoroja. Arvopuheessa puheenjohtajat tai muut puolueen edustajat pitävät itselleen tärkeästä arvosta puheen iltapäivällä klo 16. Puheenjohtajat paljastavat arvonsa kuitenkin jo aamulla.


Yle: Perussuomalaisista vuotaa eniten äänestäjiä – ”Aivan omassa luokassaan” uusisuomi 09:38 19.07

Perussuomalaisista vuotaa eniten äänestäjiä muihin puolueisiin, kertoo Yle. Tulos perustuu Ylen kesäkuun kannatusmittauksen tausta-aineistoon.


Näitä kuninkaallisia sääntöjä herttuatar Meghanin on vaikeaa ymmärtää – "Hänen on hallittava se" mtv 09:36 19.07

Vaikka herttuatar Meghan on oppinut hallitsemaan uuden roolinsa, hänellä on edelleen vaikeuksia ymmärtää kaikkia kuninkaallisuuden osa-alueita. 


Aleksander Barkov avaa kesäharjoittelunsa taustoja – mielessä erityisesti kahden osa-alueen kehittäminen MTV 08:00 19.07

Suomen jääkiekkoilun ehkäpä tämän hetken paras pelaaja, Aleksander Barkov, valmistautuu jo uransa kuudenteen NHL-kauteen. Vaikka Barkov on ehtinyt pelata NHL:ssä jo yli 300 ottelua, on hän edelleen nuori kaveri. Barkov paljasti sen, mihin hän itse on pyrkinyt keskittymään kesäharjoittelussa.


muinainen sarkofagi on asunut uutisia tälle päivälle valistaa

Uutiset