Horoskooppi 27.4.2018 iltasanomat 02:30 27.04

Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!


Leijonien puolustukseen nimi NHL:stä ? Markus Nutivaara liittyy MM-kisajoukkueeseen jatkoaika.com 22:48 26.04

Columbus Blue Jackets -puolustaja Markus Nutivaara liittyy Leijonien puolustukseen.


Leijonille lisää loistouutisia! Markus Nutivaara NHL:stä MM-kisoihin MTV 22:39 26.04

Suomen jääkiekkomaajoukkueen iloiset pelaajauutiset jatkuvat. MM-kisoihin tulee pelaamaan myös Columbus Blue Jacketsin NHL-joukkueen puolustaja Markus Nutivaara.


Laura Huhtasaaren gradun plagiointisyytöksiä koskeva kappale poistettiin yllättäen Wikipediasta - muokkaus tehtiin eduskunnan verkko-osoitteesta iltalehti 22:12 26.04

Kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps) gradun plagiointisyytöksiä koskeva kappale poistettiin torstaina Wikipediasta. Poistettu kappale palautettiin välittömästi takaisin. Soutamista ja huopaamista jatkui kaksi ja puoli tuntia. Huhtasaaren gradun plagiointisyytöksiä koskevan kappaleen alussa viitataan tammikuuhun 2018, jolloin liberaalipuolueen puoluesihteeri Tuomas Tiainen väitti Huhtasaaren Jyväskylän yliopiston Kokkolassa sijaitsevaan Chydenius-instituuttiin vuonna 2003 tekemän kasvatustieteen alan gradun olleen plagioitu. - Suomen Kuvalehden toimittaja Tuomo Lappalainen totesi sen sisältävän useita suoria ja sanatarkkoja lainauksia toisista teoksista ilman lähdeviitteitä, kappaleessa kerrotaan.


Karvas finaalitappio nosti Tapparan tähdelle tunteet pintaan - vahvisti jättävänsä seuran: ”Vetää kylmäksi” iltalehti 22:11 26.04

Dominik Hrachovina kertoi Aleksi Mäkelän voittomaalin taustat. Tapparan maalivahti Dominik Hrachovina kuvaili oloaan tyhjäksi hopea mitali kaulassa kuudennen SM-finaalin jälkeen median haastattelualueella. Samaan aikaan kaukalossa Kärpät juhli Suomen mestaruutta. Hrachovina joutui antautumaan ajassa 55.32, kun Aleksi Mäkelä iski Kärpille ottelun ainoaksi jääneen osuman.


Yllätyskäänne! NHL-puolustaja saapuu vahvistamaan Leijonia MM-kisoissa iltalehti 22:03 26.04

Columbus Blue Jacketsin GM paljasti Leijonien uusimman vahvistuksen. Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on kertonut, että puolustaja Markus Nutivaara saapuu vahvistamaan Leijonia ensi viikolla alkavissa MM-kisoissa. Vielä eilen kerrottiin, ettei Nutivaara ole A-maajoukkueen käytettävissä olkapäävamman takia. Myös Nutivaara oli kertonut, että Tanskan turnaus jää ikävä kyllä väliin.


Ihmissalakuljettajien uusin keino: Gibraltarin salmen yli vesiskootterilla kolmen tonnin hintaan MTV 20:46 26.04

Euroopan rajaviranomainen Frontex on kohdannut uudenlaisen haasteen sen yrittäessä estää laittomien siirtolaisten pääsyä Euroopan Unionin alueelle. Marokosta Espanjaan yritetään nyt huippunopeilla vesijeteillä.


Tappara-legenda Pekka Saravo löysi uuden työpaikan - ”Teen oikeita töitä” iltalehti 20:16 26.04

Tapparan legenda Pekka Saravo, 38, sai lähes keski-iässä oikeita töitä. Mies viihtyy aluevastaavana Forenom-yhtiössä, joka myy majoituspalveluita. - Peliuran jälkeen huilin kuusi kuukautta ja nyt olen jo ollut saman aikaa elämäni ensimmäisessä työpaikassa eli teen oikeita töitä, sympaattinen ex-pelimies kertoo. - Pelkillä yo-papereilla mennään, mutta opitaan lisää, entinen tähtipuolustaja sanoo Viljo-poika vierellä.


Anna Abreuta tylytettiin Youtubessa: Käskettiin lopettamaan ura - laulaja napautti nasevasti takaisin iltalehti 19:48 26.04

Troot Vision lähetyksessä Karoliina Tuomisen ja Ilari Hakalan vieraina olivat tänään laulaja Anna Abreu, 28, ja tubettaja Lakko, eli Eric Savolainen, 25. Vieraille luettiin lähetyksessä kommentteja Jodelista ja Youtubesta. Abreun Amor, Amor -lyric-videota on kommentoitu Youtubessa negatiiviseen sävyyn. Kommentoija ehdottaa suoraan Anna Abreulle, että tämän kannattaisi ehkä vetäytyä jo pois musabisneksestä. Laulajalla oli kuitenkin suora kommentti tylyttäjälle.


Ainutlaatuinen teko muovijätteen vähentämiseksi – yli 40 yritystä allekirjoitti sopimuksen MTV 19:32 26.04

Britanniassa yli 40 yritystä on sitoutunut vähentämään muovijätettä seuraavan seitsemän vuoden aikana, kertoo BBC. UK Plastics Pact -nimisen sopimuksen allekirjoittaneet yritykset ovat vastuussa yli 80 prosentista alueen supermarketeissa myytävistä muovipakkauksista. Yritysten joukossa on muun muassa Coca-Cola.


Kokoomuksen Lepomäen mukaan puolueessa yhä sote-kriitikkoja – ”Eri asia, kuka äänestää mitenkin” iltasanomat 19:31 26.04

Kansanedustaja Elina Lepomäki (kok) ei ole vielä varma jatkostaan kokoomuksessa – tekee ratkaisun ensi kesänä: ”Jos tästä keväästä hengissä selvitään.”


Lapselleen erityiskohtelua vaatinut espoolainen toimitusjohtaja julkaisi anteeksipyynnön: ”Sain vakavan oppitunnin, joka oli viedä työpaikan” iltalehti 19:19 26.04

Maaliskuun alussa Nordic Business Forumin toimitusjohtajaksi valittu Aslak de Silva purki pettymystään Jyväskylän koulutoimeen ja yritti keplotella lastaan jo täyteen kouluun. Nyt mies pahoittelee käytöstään. Aslak de Silva kertoi Keskisuomalaisen haastattelussa, että muutto työn perässä Espoosta Jyväskylään uhkaa jäädä toteutumatta. Syynä tälle oli de Silvan mukaan se, ettei hänen tyttärensä saanut koulupaikkaa perheen tulevan asuinalueen lähikoulusta. De Silva vetosi pattitilanteessaan Facebook-sivunsa kautta yleisön apuun ja kertoi kirjoituksessaan olevansa erinomainen veronmaksaja Jyväskylälle.


Uv-käsittely kohensi Porvoonjoen tilaa – myönteiset vaikutukset näkyvät koko joen matkalla MTV 16:22 26.04

Lahden jätevedenpuhdistamoiden jätevesien uv-valolla toteutettu desin?ointi on parantanut Porvoonjoen veden hygieenistä tilaa merkittävästi. Desin?oinnin myönteiset vaikutukset näkyvät koko Porvoonjoessa aina jätevesien purkualueelta jokisuulle asti.


NHL-tähdellä hurja määrä vammoja - ei malttanut olla pelaamatta: ”Jos en ole kuollut, silloin pelaan” iltalehti 15:12 26.04

Philadelphia Flyersin Wayne Simmonds kärsi läpi kauden vammoista. Philadelphia Flyersin hyökkääjä Wayne Simmondsin sairaskertomus menneeltä kaudelta on karua luettavaa. 29-vuotiaan kauteen mahtui muun muassa lantion alueen repeämä, murtunut nilkka, venähtänyt nivunen, kaksi kertaa ruhjoutunut naama ja peukalon nivelsiteen repeämä. Vammoistaan huolimatta Simmonds oli vain seitsemästä ottelusta sivussa koko kauden ajan. Hän myös pelasi kaikki pudotuspeliottelut Pittsburgh Penguinsia vastaan.


Paavo Väyrynen pyysi vapautusta keskustan kunniapuheen­johtajuudesta iltasanomat 14:42 26.04

Ratkaisu tehtänee keskustan Sotkamon puoluekokouksessa.


Kiinalaistutkimus: Pohjois-Korean ydinkoealue on romahtanut - radioaktiivisen vuodon vaara iltalehti 09:40 26.04

Pohjois-Korean tärkein ydinkoepaikka on todennäköisesti mennyt käyttökelvottomaksi kuudennen ydinkokeen jälkeen. Pohjois-Korean vuoristoinen ydinkoealue on romahtanut ja saattaa olla sen vuoksi käyttökelvoton, raportoivat kiinalaisasiantuntijat. Tämä asettaa uuteen valoon Kim Jong-unin viimeviikonloppuisen ilmoituksen siitä, ettei maa enää jatkaisi ydinkokeitaan ja ydinaseohjelmaansa. Kiinalaisasiantuntijat vaativat, että Pohjois-Korean ydintestausalue pannaan valvonnan alaiseksi mahdollisten radioaktiivisten vuotojen varalta.


Tappara on tekemässä kaikkien aikojen sensaatiota - NHL:ssä vain neljä vastaavaa tapausta iltalehti 09:14 26.04

SM-liigan finaaleissa yksikään joukkue ei ole noussut voittoon ottelusarjan tappioasemasta 0-3. NHL:n finaaleissa näin on tapahtunut kerran ja pudotuspeleissä yhteensä neljästi. Tappara on tekemässä kaikkien aikojen sensaatiota Suomessa, jos se nousee mahdottomana pidetystä pudotuspelisarjan tappioasemasta 0-3 voittoon 4-3. SM-liigassa tempun on tehnyt vain Blues, kun se kukisti KalPan vuonna 2012. Tuolloin pelattiin puolivälieriä. Finaaleissa tappiotilanteesta 0-3 ei ole koskaan noustu voittoon.


Reunaehtoja ladannut Sampo Terho puhunut Orpon kanssa vain tekstiviestissä: ”Kumppanit eivät voi juonitella” uusisuomi 09:05 26.04

Sinisten puoluehallitus päätti jatkaa hallituksessa huolimatta kokoomuksen ”rumasta teosta”. Koko puoluehallitus ja sinisten puheenjohtaja Sampo Terho pitivät aiheesta tiedotustilaisuuden.


Reunaehtoja ladannut Sampo Terho puhunut Orpon kanssa vain tekstiviestissä: ”Tulee puukko selkään” uusisuomi 09:05 26.04

Sinisten puoluehallitus päätti jatkaa hallituksessa huolimatta kokoomuksen ”rumasta teosta”. Koko puoluehallitus ja sinisten puheenjohtaja Sampo Terho pitivät aiheesta tiedotustilaisuuden.


80, tuomittiin syylliseksi asemastaan ennakkoarviot toimi koskaan” häntä pornotähden tapauksessa jauhaa ja Kärppien huikea mestarijoukkue Kärppien sankari kohtaavat historiallisessa huippukokouksessa koskettava ele minuuttimäärän pääsi lopussa painaa päälle, Kärpillä plagiointisyytöksiä Suomen mestaruudessa! takertunut joutsen

Uutiset