Love Islandissa rakastuneet Anku ja Patrick ovat olleet jo vuoden yhdessä – herkkä kuva julki: ”365 päivää”

iltalehti 16:01 18.10

Anku ja Patrick ovat ainoa Love Island Suomen ensimmäisellä kaudella muodostunut pari, joka seurustelee edelleen. Love Island Suomen toinen tuotantokausi huipentui tiistaina nähtyyn finaaliin. Sofia ja Eetu pokkasivat 25 000 euron voittopotin – ja löysivät toisistaan kumppanin. Tällä kertaa heidän lisäkseen kahdeksan viikon rakkausmatkalla muodostui myös kolme muuta paria: Reetu ja Vanessa, Tommy ja Nikita sekä Juho ja Jenni.


Patrick ja Anku rakastuivat Love Island Suomi -ohjelmassa – pariskunta juhlii jo vuosipäiväänsä!

mtv 07:43 18.10

Love Island Suomi -ohjelmasta toisensa löytäneet Patrick ja Anku kertovat MTV Uutisille, että rakkaus kukoistaa yhä.


Sofia ja Eetu rakastuivat oikeasti televisiossa – näin Love Island Suomi -voittajaparin arki on alkanut: ”Sitten piti vaan yrittää hurmata”

iltalehti 16:14 17.10

Sofia ja Eetu lensivät kahdeksan viikon rakkauskuplasta liki suoraan Iltalehden haastatteluun. Parin keskinäistä kemiaa ei voi olla huomaamatta. Love Island Suomen toinen kausi huipentui tiistaina finaaliin. Reilun kahdeksan viikon rakkaudenetsintä espanjalaisessa villassa päättyi helsinkiläisen Sofian, 25, ja Joensuussa syntyneen, nykyisin Hämeenlinnassa asuvan Eetun, 27, voittoon. Pari pokkasi 25 000 euron voittosumman, mutta rahaakin parempi palkinto oli rakkaus, jonka nämä kaksi toisistaan löysivät.


Näkökulma: Äiti on ylpeä Love Islandiin osallistuvasta lapsestaan mutta mitä miettii shottia toisen haarovälistä hörppineen Tempparit-tyypin mamma?

iltalehti 14:36 17.10

Kahden rakkausrealityn maailma poikkeaa toisistaan kuin yö ja päivä, kirjoittaa toimittaja Miia Vatka. Tänä syksynä televisio tarjoaa monensorttista parisuhde-realitya. Kotisohvilta on saatu seurata esimerkiksi kahta – hyvin erilaista – rakkauden saarta. Love Island Suomen toinen tuotantokausi huipentui tiistaina finaaliin, jossa Eetu ja Sofia pokkasivat 25 000 euron voittopotin. Rahaakin tärkeämpi palkinto oli kuitenkin rakkaus, jonka nämä kaksi tosistaan löysivät.


Love Island Suomi -voittajat Sofia ja Eetu palasivat Suomeen: "Voidaan oikeasti nauttia toistemme seurasta"

mtv 10:04 17.10

Love Island Suomi -voittajat Sofia ja Eetu aikovat edetä rauhallisesti. 


Love Island Suomi päättyi suosikkiparin voittoon – nämä huikeat käänteet ohjelmassa nähtiin

mtv 17:03 16.10

Love Island Suomi -villalla nähtiin ihastumisia, rakastumisia ja dramaattisia pudotuksia.


Love Island Suomi -ohjelmassa ihastuneet Jenni ja Juho kertovat parisuhteensa tilasta: "On pakko nähdä, miten toinen käyttäytyy arjessa"

mtv 13:09 16.10

Love Island Suomi -ohjelmassa kolmanneksi tulleet Jenni ja Juho kertovat parisuhteensa suunnasta.


Love Island -villassa rakastuneet Vanessa ja Reetu eivät harmittele tappiota – muistelevat yhdessä ikimuistoisimpia hetkiään: "Silloin tunsin perhosia vatsassa"

mtv 07:35 16.10

Love Islandissa toisensa löytäneet Vanessa ja Reetu odottavat jo yhteistä arkea.


Kommentti: Love Island -voittajien satumainen rakkaustarina saa paatuneimman ja mustimman sydämenkin uskomaan jälleen rakkauteen

mtv 06:00 16.10

Sofian ja Eetun voitto kruunasi poikkeuksellisen rakkaudentäyteisen Love Island Suomi -kauden, vaikka uskomaton rakkaustarina ei ollut mikään itsestäänselvyys.


Sofia ja Eetu voittivat Love Island Suomen – tällainen tulevaisuus heitä odottaa: "Se on ollut ratkaisevaa"

mtv 22:10 15.10

Love Island Suomen villaan ensimmäisenä päivänä astelleet Sofia ja Eetu voittivat toisen kauden finaalin ja valitsivat rakkauden. 


Love Island Suomen voittajapari on selvillä – katsojien suosikkipari jakaa 25?000 euroa

iltalehti 22:00 15.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia tiistain jaksosta. Jos haluat säilyttää viimeisen Love Island Suomi -jakson jännityksen, älä lue juttua tämän pidemmälle. Rakkauden saarella voittajat on valittu. Katsojien suosikiksi nousi lopulta kolmen finalistin joukosta Eetu ja Sofia. Kun ohjelman juontaja Shirly Karvinen ilmoittaa jakson lopussa voittajaparin nimen, molemmat pariskunnan osapuolet näyttävät hyvin häkeltyneiltä.


Love Island Suomen -voittajapari on selvillä – katsojien suosikkipari jakaa 25?000 euroa

iltalehti 22:00 15.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia tiistain jaksosta. Jos haluat säilyttää viimeisen Love Island Suomi -jakson jännityksen, älä lue juttua tämän pidemmälle. Rakkauden saarella voittajat on valittu. Katsojien suosikiksi nousi lopulta kolmen finalistin joukosta Eetu ja Sofia. Kun ohjelman juontaja Shirly Karvinen ilmoittaa jakson lopussa voittajaparin nimen, molemmat pariskunnan osapuolet näyttävät hyvin häkeltyneiltä.


Tässä he ovat – tämä pari voitti Love Island Suomi -finaalin!

mtv 21:58 15.10

Love Island Suomi -ohjelman toisen kauden voittajat ovat Sofia ja Eetu. 


Sofia ja Eetu voittivat Love Islandin ja 25?000 euroa! Sarjan kuvaukset yllättivät parin täysin: ”En olisi ikinä uskonut”

iltasanomat 21:57 15.10

Love Island Suomen toisen tuotantokauden voittivat Eetu ja Sofia. Kotiin viemisiksi he saivat parisuhteen ja 25 000 euroa.


Ratkaisun hetket ovat käsillä – Love Island -villassa kohotetaan viimeisen kerran malja

mtv 20:44 15.10

Yhteinen reissu Love Island Suomi -villassa on päättymäisillään.


Love Islandin ratkaisun hetket lähestyvät – Shirly paljastaa yllätyksen saarelaisille

mtv 19:43 15.10

Saarelaiset pääsevät näkemään oman matkansa Love Island -villassa.


Love Islandin viimeisenä päivänä ei kyyneliltä säästytä – saarelaisten läheiset saapuvat villaan

mtv 17:19 15.10

Love Islandissa on luvassa jälleen suuria tunteita.


Love Island -finalistit heräävät viimeisenä aamunaan odottamattomaan yllätykseen: "Mä oikeasti alan itkeä jo nyt"

mtv 13:58 15.10

Love Island Suomi -finalistit heräävät viimeiseen aamuunsa villalla saaden läheisensä vieraaksi. 


ammuttiin nukkuessaan ei ole kärkijoukkue" Huuhkajien leiristä tiukka Kiskot mutaisilla kentillä tahkoava Ruokasen kolumni Kolme töikseen ärsyttävän tempun Vihreälehto löysi vuotta alalla toimineen – Liechtensteinin joukkueesta

Hot topics