Prinsessa Märtha-Louisen ja shamaani-rakkaan mitta tuli täyteen – uhkaavat Durekin ex-poikaystävää oikeusjutulla

mtv 10:55 26.05

Prinsessa Märtha Louis ja hänen poikaystävänsä shamaani Durek Verrett ovat kyllästyneet Verrettin ex-poikaystävän julkisuudessa esittämiin väitteisiin.


Märtha Louise pudotti vuosi sitten uutispommin ja julkisti suhteensa shamaaniin – tästä syystä prinsessan ilmoitus vetää asiantuntijat yhä sanattomiksi

mtv 07:06 16.05

Norjan prinsessa Märtha Louise ilmoitti vuosi sitten seurustelevansa amerikkalaisen shamaanin kanssa. Päätös järkytti norjalaisia ja suhde on ollut tiiviisti otsikoissa myös muualla maailmalla.


Koiranpentukatras nimettiin hoitajien ja lääkäreiden mukaan – söpöin kuvasarja hetkeen

iltalehti 23:29 13.05

Koiranpennuille etsitään nyt sopivia koteja. Monissa maissa nimetään lapsia ja lemmikkejä lääkäreiden ja hoitajien mukaan. Myös monet uudesta koronaviruksesta selvinneet potilaat ovat halunneet näyttää arvostuksensa jollakin tavalla, joten kaikkein rakkaimpien nimeäminen hoitohenkilökunnan mukaan nähdään yhtenä tapana näyttää kunnioitusta ja arvostusta. Söpön kuvasarjan koiranpennut on nimetty koronaviruksen parissa Walesissa työskentelevien lääkäreiden ja hoitajien mukaan. Kuvassa ovat Michelle, lääkäri Hilary, Stephi, Beverly ja Louise. Lääkäri Hilary on tunnettu televisiokasvo Britanniassa. Hän puhuu erityisesti koronaviruksesta. Koirat odottavat sopivien kotien löytymistä Cardiffissa sijaitsevassa sijaiskodissa. Pennut sijoitetaan sopiviin perheisiin muutaman viikon päästä. Pentujen nimistä on kirjoittanut esimerkiksi Express-lehti.


Ruotsidemokraattien johtaja eroaa puolisostaan

iltasanomat 07:49 24.04

Jimmie Åkesson ja Louise Erixon eroavat.


Ruotsalaisen Louisen, 33, elämä muuttui täysin vuosi sitten, kun hänet naitiin Malesian kuningashuoneeseen – kertoo nyt uudesta arjestaan

mtv 14:22 21.04

Ruotsalaisen Louisen, 33, elämä muuttui täysin vuosi sitten, kun hänet naitiin Malesian kuningashuoneeseen – kertoo nyt uudesta arjestaan


Kotinsa ikkunasta paennut tyttö paljasti perhe­helvetin Kaliforniassa 2 vuotta sitten – näin ”Turpinin kauhujen talon” sisaruksilla menee nyt

iltasanomat 00:52 10.04

David ja Louise Turpinin oikeudenkäynnin syyttäjä kertoi People-lehdelle, mitä karuissa oloissa varttuneelle 13-päiselle sisarusparvelle kuuluu nyt.


Jättääkö prinsessa Märtha Louise Norjan? Shamaanirakkaalta yllättäviä paljastuksia parin suhteesta

mtv 17:47 08.04

Norjan prinsessa Märtha Louisen shamaanirakas Durek Verret paljastaa tuoreessa haastattelussa, että pari suunnittelee seuraavia askelia suhteessaan.


Valioliigatähti ohjeisti ihmisiä noudattamaan koronarajoituksia - jäi sitten kiinni ”seksijuhlan” järjestämisestä: ”Haluan pyytää anteeksi”

iltalehti 13:28 05.04

Manchester Cityn ja Englannin maajoukkueen Kyle Walker nostatti kohun käytöksellään. The Sun -lehti kertoo Kyle Walkerin järjestäneen itselleen seuraa kahdesta prostituoidusta koronatauon aikana. – Teen töitä manchesterilaisen agentuurin kanssa. Sain viestin pomoltani, joka sanoi korkean profiilin asiakkaan haluavan jonkun hienostuneen, Walkerin luona ollut Louise-niminen nainen kertoo brittilehdelle.


Prinsessa Märtha Louise avautuu elämästään Ari Behnin kuoleman jälkeen – kertoo vaikeasta ajasta yksinhuoltajaäitinä

iltasanomat 14:10 02.04

Prinsessa Märtha Louise on nyt yksin vastuussa kolmesta tyttärestään.


Prinsessa Märtha Louise yllätti shamaaninsa voidakseen viettää kaksi päivää yhdessä, rakas itki – kotona odotti karanteeni

iltalehti 12:05 29.03

Norjan prinsessa Märtha Louise, 48, on tällä hetkellä karanteenissa. Norjan prinsessa Märtha Louisen ja shamaanirakas Durek Verrett viettivät yhteistä lemmenlomaa Yhdysvalloissa maaliskuun alussa. Prinsessa lensi rakkaansa luokse, kun kuuli rajojen menevän kiinni. Nyt prinsessa on jo palannut Norjaan. Tällä hetkellä hän on karanteenissa. Shamaani jakoi Instagram-tilillään valokuvia rakkaansa vierailusta. Samassa päivityksessä mies kertoo, että prinsessan vierailu tuli täysin yllätyksenä.


Prinsessa Märtha Louise yllätti shamaanirakkaansa ja lensi pikaiselle lemmenlomalle tämän luo – kotona odotti koronakaranteeni

mtv 14:03 28.03

Norjan prinsessa Märtha Louise kiiruhti Yhdysvaltoihin tapaamaan shamaanirakastaan vain päiviä ennen kuin matkustamista rajoitettiin koronaviruksen takia.


Avan, 21, ”koronavirushaaste” lähti käsistä – ällöttävä video lentokoneen wc:stä sai raivon repeämään

iltasanomat 11:13 17.03

Yhdysvaltalainen Ava Louise päätti julkaista TikTokissa itsestään videon, jolla hän nuolaisee wc-pöntön istuinosaa. Video sai arvatenkin aikaan raivostuneita reaktioita.


Märtha Louise ja shamaanirakas joutuvat pitämään taukoa toisistaan – prinsessa vuodattaa ylistäviä sanoja kumppanistaan

mtv 16:01 09.02

Norjan prinsessa Märtha Louise ja hänen amerikkalainen shamaanirakkaansa joutuvat oleskelemaan eri mantereilla, kertoo Svensk Damtidning.


One Direction -tähti Louis Tomlinsonia kohdeltiin törkeästi aamuohjelmassa - juontajat painostivat kertomaan äidin ja siskon kuolemasta

iltalehti 22:24 03.02

One Directionista tuttu Louis Tomlinson ei aio enää koskaan vierailla BBC:n Breakfast -ohjelmassa. Louis Tomlinson vieraili Louise Minchin ja Dan Walkerin juontamassa Breakfast-ohjelmassa maanantaiaamuna. Ohjelman sai vaivaannuttavan käänteen, kun juontajat tivasivat 28-vuotiaalta Tomlinsonilta ajatuksia tämän äidin ja sisaren kuolemasta. Tomlinson ei halunnut aiheesta keskustella, mutta juontajat eivät antaneet periksi vaan he kyselivät, näkyvätkö äidin ja sisaren poismenot tämän tulevalla levyllä.


Ari Behnin vanhemmat koskettavassa haastattelussa - muistelivat poikansa viimeistä iltaa: ”Me odottelimme Aria”

iltalehti 17:00 28.01

Edesmenneen Ari Behnin vanhemmat muistelivat poikaansa SVT:n Skavlan-ohjelmassa. Norjalaisen prinsessan Märtha Louisen entinen aviomies Ari Behn kuoli joulupäivänä vain 47-vuotiaana. Mielenterveydellisistä ja fyysisistä vaivoista kärsinyt Ari teki itsemurhan. Hänen vanhempansa kertoivat kuolinsyyn heti julkisuuteen, he eivät halunneet aiheen olevan tabu.


Prinsessa Märtha Louisen shamaanirakas kommentoi nyt Ari Behnin kuolemaa – jätti aiemmin hautajaiset väliin

iltasanomat 14:55 06.01

Shamaani Durek Verrett kommentoi kumppaninsa prinsessa Märtha Louisen ex-miehen kuolemaa Instagramissa.


Märtha Louisen parjattu shamaanimies kommentoi vihdoin Ari Behnin kuolemaa

iltalehti 22:08 05.01

Prinsessa Märtha Louisen miesystävä on kirjoittaa Instagramissa Ari Behnin kuolemasta. Norjan prinsessa Märtha Louisen entinen aviomies Ari Behn kuoli joulupäivänä vain 47-vuotiaana. Märtha Louisen ja Ari Behnin liitto päättyi eroilmoitukseen vuonna 2016, ja nykyään prinsessa seurustelee shamaanina tunnetun kalifornialaisen Durek Verrettin kanssa.


Prinsessa Märtha Louise julkaisi sydäntäsärkevän muistokirjoituksen ex-miehelleen Ari Behnille: ”Olemme pohjattoman surullisia”

iltasanomat 09:15 04.01

Prinsessa Märtha Louise julkaisi entiselle aviomiehelleen Ari Behnille koskettavan muistokirjoituksen Instagramissaan.


Prinsessa Märtha Louise julkaisi murheellisen muistokirjoituksen ex-miehelleen Ari Behnille: ”Olemme pohjattoman surullisia”

iltasanomat 09:15 04.01

Prinsessa Märtha Louise julkaisi entiselle aviomiehelleen Ari Behnille koskettavan muistokirjoituksen Instagramissaan.


Hot topics