Lori Loughlin kiistää lahjontaskandaalisyytökset iltalehti 21:51 15.04

Lahjonta ja valehtelu ovat puhuttaneet Yhdysvalloissa viime aikoina, kun rikkaat vanhemmat ovat yrittäneet saada lapsensa kepulikonstein arvostettuihin opinahjoihin. Monen varakkaan yhdysvaltalaistähden uutisoitiin viime kuussa sotkeutuneen petossoppaan. Muun muassa Full House ja 90210 -sarjoista tunnetun Lori Loughlinin, 54, on väitetty maksaneen satoja tuhansia saadakseen tyttärensä huippuyliopistoon. Myös näyttelijä Felicity Huffman sai syytteen samasta asiasta.


Lori Loughlin palkkasi huippujuristit – vapautettiin lahjontaskandaalisyytöksistä iltalehti 21:51 15.04

Lahjonta ja valehtelu ovat puhuttaneet Yhdysvalloissa viime aikoina, kun rikkaat vanhemmat ovat yrittäneet saada lapsensa kepulikonstein arvostettuihin opinahjoihin. Monen varakkaan yhdysvaltalaistähden uutisoitiin viime kuussa sotkeutuneen petossoppaan. Muun muassa Full House ja 90210 -sarjoista tunnetun Lori Loughlinin, 54, väitettiin maksaneen satoja tuhansia saadakseen tyttärensä huippuyliopistoon. Myös näyttelijä Felicity Huffman sai syytteen samasta asiasta.


Yliopistorikosvyyhdissä mukana oleva Lori Loughlin nähtiin ensimmäistä kertaa tyttärensä kanssa kohun paljastuttua iltalehti 00:50 07.04

Loughlinin ja hänen aviomiehensä Mossimo Giannullin epäillään maksaneen mittavia lahjuksia tyttäriensä junailemisesta huippuyliopistoon. Näyttelijä Lori Loughlin ja hänen tyttärensä Isabella ”Bella” Giannulli kuvattiin halailemassa perjantaina Los Angelesissa, kertoo EOnline. Kyseessä on äiti-tytär-kaksikon ensimmäinen julkinen yhteiskuva maaliskuun jälkeen, kun paljastui, että Loughlinin epäillään maksaneen aviomiehensä Mossimo Giannullin kanssa peräti 500 000 dollarin edestä lahjuksia kahden tyttärensä junailusta huippuyliopistoon. Lori Loughlin ja aviomies Mossimo Giannulli saapuivat oikeuden kuultaviksi Bostoniin yksityiskoneella. Koko perhe on vältellyt julkisuutta huijauskohun paljastuttua. EOnlinen mukaan perhettä on ohjeistettu välttämään keskustelua kaikkien perheen ja lakimieskaartin ulkopuolella olevien henkilöiden kanssa.


Uutiset