Valmentaja naulasi: Petter Northug on lopullisesti ulkona olympialaisista iltasanomat 12:30 17.01

Olympiavoittaja Petter Northugin kausi on ollut tuskainen.


Jyväskylän putka suljettiin, poliisi joutuu ajamaan humalaiset jopa Tampereelle asti – ”Meistä tuli lopullisesti taksikuskeja” iltasanomat 07:12 16.01

Huono sisäilma sulki Jyväskylän putkan. Päihtyneen matka pahnoille voi Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella olla jatkossa jopa 320 kilometriä – yhteen suuntaan.


Tamperelainen Joel, 32, teki kansalaisaloitteen sopeutumiseläkkeen poistosta: “Ex-kansanedustajat eivät voi olla mikään rälssiluokka” iltalehti 20:25 14.01

Tamperelaisen Joel Rouvisen, 32, tekemä kansalaisaloite kansanedustajien sopeutumiseläkkeen poistamisesta keräsi 50 000 nimeä viidessä kuukaudessa. Rouvinen, 32, nostaa kahvilassa teekuppia kädellä, johon on tatuoitu onnen ja oikeuden jumalattaret, Fortuna ja Justitia. Viime kesänä mies ärsyyntyi lopullisesti sopeutumiseläkettä nauttivien kansanedustajien “saavutettuun etuun” ja sillä keplotteluun. Valtion kassasta menee noin 100 000 euroa joka kuukausi näihin sopeutumiseläkkeisiin, kun rahareikiä olisi paljon muuallakin.


Porissa kovan luokan ylikävely - Kärpät survoi Ässät jäänrakoon ennen ottelun puoliväliä jatkoaika.com 21:45 09.01

Ässien kolmen kotiottelun viikko alkoi tiistaina, kun sarjajohtaja Kärpät saapui kaupunkiin. Oululaiset olivat joka osa-alueella askelen edellä ja toisessa erässä tullut neljän maalin sikermä lamaannutti kotijoukkueen lopullisesti.


Jukureiden puolustustaistelu tuotti tulosta ? Aholle liigauran ensimmäinen nollapeli jatkoaika.com 23:36 06.01

Mikkelin Jukurit nappasi kauden avausvoittonsa KalPasta loppiaisillan väännössä. Kaksi erää pitkälti puolustuskannalla ollut mikkeliläisryhmä selvisi johtoasemassa päätöserään, jossa se käänsi pelin edukseen lopullisesti.


Jukureiden puolustustaistelu tuotti tulosta - Aholle liigauran ensimmäinen nollapeli jatkoaika.com 23:36 06.01

Mikkelin Jukurit nappasi kauden avausvoittonsa KalPasta loppiaisillan väännössä. Kaksi erää pitkälti puolustuskannalla ollut mikkeliläisryhmä selvisi johtoasemassa päätöserään, jossa se käänsi pelin edukseen lopullisesti.


Nautitaan! Talven pimeyteen tulee tänään helpotusta auringosta – tosin kovan tuulen kera MTV 18:45 06.01

Yön aikana lumisade on väistynyt hiljalleen itään. MTV Uutisten meteorologi Liisa Rintaniemi kertoo, että lopullisesti lumisateet väistyvät idästä päivän aikana. Vielä aamulla lunta tulee paikoin maan itä- ja pohjoisosassa.


Nautitaan! Talven pimeyteen tulee huomenna helpotusta auringosta – tosin kovan tuulen kera MTV 18:45 06.01

Yön aikana lumisade alkaa hiljalleen väistyä itään. MTV Uutisten meteorologi Liisa Rintaniemi kertoo, että lopullisesti lumisateet väistyvät idästä huomisen sunnuntaipäivän aikana. Vielä aamulla lunta tulee paikoin maan itä- ja pohjoisosassa.


Legendaarinen Bode Miller haukkui toimittajia - ja aikoo itse tehdä paremmin! iltalehti 07:58 05.01

Alppihiihtolegenda Bode Miller on nyt hypännyt täysin uudenlaiseen rooliin. Bode Miller, nyt 40, paketoi urheilu-uransa lopullisesti vuonna 2014. Sittemmin hän on toiminut kommentaattorina kotimaansa NBC:llä. Nyt edessä on taas uusi media-aluevaltaus, kun Miller hyppää Eurosportin interaktiivisen Cube-lähetysmuodon taustahahmoksi Pyeongchangin kisoja varten. Miller perusteli yllättävää aluevaltaustaan myös suomalaismedialle Discoveryn tilaisuudessa Innsbruckissa. Amerikkalainen opittiin urallaan tuntemaan siitä, ettei hän ihmeemmin pitänyt median kanssa toimimisesta.


Hei hei hehkulamppu! 60 vuotta vanhat lampuntekokoneet suljettiin lopullisesti Suomessa: "Helpotus, mutta haikea olo" MTV 22:39 04.01

Tänään oli lampputeknisesti historiallinen päivä Suomessa. Airamin Suutarilan tehtaalla valmistuivat nimittäin maan viimeiset hehkulamput. Tehtaan 60 vuotta vanhat lampuntekokoneet olisivat vielä jaksaneet, mutta eihän hehkulamppu millään voinut pärjätä kilpailussa tämän päivän energialamppujen kanssa.


Suosikkisarjan pääroolilla oli yllättävät seuraukset: Silta-tähden elämä muuttui lopullisesti – ”Se on vaikuttanut omiin aivoihini” iltasanomat 17:45 01.01

Sofia Helin sanoo Sagan näyttelemisen vaikuttaneen myös hänen omaan ajatteluunsa. IS tapasi Silta-sarjan ruotsalaistähdet Kööpenhaminassa viimeisen tuotantokauden ensi-illan yhteydessä.


Sihvonen: Nuoret Leijonat voittoon Slovakiasta uppiniskaisella pelitavalla – "Ahokkaan linjaukset on kai hyväksyttävä" MTV 16:20 31.12

Nuoret Leijonat voitti Slovakian Buffalossa jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa selkein lukemin 5-2. Turnauksen kolmas ottelu Suomen osalta varmisti lopullisesti päävalmentaja Jussi Ahokkaan pelikirjan hyökkäyspelisuunnitelman: meni syteen tai saveen, Suomi turvaa muodista pois menneisiin vanhanaikaisiin puolinopeisiin hyökkäyksiin.


Joulumaa Santaparkista miljoonabisneksen kehittänyt Ilkka Länkinen tekee yhä pukkikeikkaa: ”Hyvä mieli, kun lapset ovat haltioissaan” iltalehti 11:20 24.12

Yrittäjä Ilkka Länkinen opiskeli 20 vuotta sitten joulupukin apulaiseksi puolen vuoden mestarikurssilla. Siitä alkoi vuosikymmeniä vastatuuleen rämpineen Santapark-joulumaan menestystarina. Joulupukin kotiluola Santapark avattiin Rovaniemen napapiirille 28. marraskuuta vuonna 1998 entiseen väestönsuojaan: kuntavetoisesti työ- ja elinkeinoministeriön tukemana. Mukana olivat MTV3, Sonera, Sampo-pankki ja Lappset Oy, joka on ainoana alkuperäisenä osakkaana vielä mukana. Koko Lappi oli jo julistettu Joulumaaksi, kun aika vihdoin oli lopullisesti kypsä legendaarisen televisiokasvon Niilo Tarvajärven vuosikymmenien hankkeelle.


Trumpille mahtava voitto: USA:n verouudistus lopullisesti läpi - ”ryöväsivät Amerikan keskiluokan” iltalehti 21:44 20.12

Republikaanien ajama verouudistus on hyväksytty toistamiseen edustajainhuoneessa. USA:n parlamentin alahuone on antanut viimeisen sinettinsä verouudistukselle. Republikaanien ajama lakimuutos meni keskiviikkona läpi äänin 224-201, kun se päivää ennen hyväksyttiin senaatissa 51-48. Alahuone joutui äänestämään laista toistamiseen, sillä sen säätämisjärjestyksessä tehtiin virhe. Kyseessä on presidentti Donald Trumpin merkittävin voitto tähän mennessä ja samalla käytännössä ensimmäinen merkittävä laki, jonka republikaanit ovat saaneet USA:ssa läpi sen jälkeen, kun he saivat molemmat kamarit ja Valkoisen talon hallintaansa. Nyt laista puuttuu enää Trumpin puumerkki.


Trumpin verouudistuspaketti hyväksyttiin lopullisesti iltasanomat 20:46 20.12

Yhdysvalloissa edustajainhuone on hyväksynyt presidentti Donald Trumpin hallinnon ajaman verouudistuspaketin.


Suomen suurimpiin järviin ja korkeisiin paikkoihin liittyy yhteinen mysteeri, jota kukaan ei ole osannut ratkaista iltasanomat 17:22 20.12

Suomen kieli on vaikeaa. Ei ihme, että monen tärkeän paikannimen alkuperä on hakusessa – ehkä lopullisesti.


Ryhmäjohtaja Hakkaraisesta: ”Eihän tuossa ole mitään tolkkua” iltalehti 08:19 19.12

Teuvo Hakkarainen ahdisteli Veera Ruohoa (kok) eduskunnan kuppilassa viime torstain ja perjantain välisenä yönä, kun eduskunta käsitteli alkoholilain uudistusta ja talossa vietettiin samaan aikaan useiden eduskuntaryhmien pikkujouluja. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on kokoontunut tänään ylimääräiseen kokoukseen kello 8.00 alkaen. Ryhmäjohtaja Leena Meren (ps) mukaan kokouksessa käsitellään PS-edustaja Teuvo Hakkaraisen asiaa sekä alkoholilain uudistusta, josta eduskunta äänestää lopullisesti tänään. Hakkarainen ahdisteli Veera Ruohoa (kok) eduskunnan kuppilassa viime torstain ja perjantain välisenä yönä, kun eduskunta käsitteli alkoholilain uudistusta ja talossa vietettiin samaan aikaan useiden eduskuntaryhmien pikkujouluja.


Presidentinvaalien ehdokasnumerot arvottiin – katso ehdokkaasi numero! MTV 12:32 18.12

Presidentinvaalien ehdokasnumerot on arvottu, kertoo Helsingin vaalipiirilautakunta. Numerot vahvistetaan lopullisesti ja ehdokasluettelo hyväksytään torstaina 21.12.


Uutiset