Naiskaksikko heitti ruokaa päälle, repi hiuksista ja mursi 15-vuotiaan tytön käden pikaruokalassa Lontoossa iltalehti 17:17 18.01

Poliisi etsii kuumeisesti rasistinaisia, jotka saattavat olla äiti ja tytär. Lontoon poliisi etsii naiskaksikkoa, joka hyökkäsi viattoman teinitytön kimppuun KFC-pikaruokaravintolassa Waltham Forestin kaupunginosassa. Naiset lähestyivät kavereidensa kanssa syömässä ollutta tyttöä ja alkoivat heitellä ruokaa tytön päälle. Kun 15-vuotias aasialaisen näköinen tyttö kääntyi sanoakseen naisille jotain, nämä alkoivat huutaa rasistisia solvauksia tytölle, Lontoon poliisin edustaja sanoi Independent-lehden mukaan.


Teemu löysi kadonneen isänsä - perustanut uuden perheen Pohjois-Irlantiin iltalehti 20:45 17.01

Kadonneen jäljillä -ohjelma sai onnellinen lopun, kun Teemu tapasi isänsä ensimmäistä kertaa elämässään. Illan Kadonneen jäljillä -ohjelmassa helsinkiläinen Teemu, 18, etsi pohjoisirlantilaista isäänsä. Gary Duffy löytyi lopulta varsinaisen mutkan kautta. Suomeen muuttanut irlantilainen Stefan ratkaisi mysteerin puhelimen avulla. Ellen Jokikunnas ja Teemu vetivät vesiperän ensin Lontoossa ja sitten melkein Belfastissakin. Stefanin ansioista laivapuuseppänä työskennelleen isän osoite saatiin kuitenkin ongittua, ja poika pääsi tapaamaan tätä elämänsä ensimmäistä kertaa, - Pelottavinta, mitä matkalla voisi tapahtua, olisi se, että loppujen lopuksi päätyisimme hautausmaalle, josta isäni löytäisin, Teemu pelkäsi pahinta etukäteen.


Rehellinen vuokrailmoitus Lontoossa: ”Ahdas persläpi” stara 14:30 17.01

Suurkaupungeissa on totuttu asumaan kimppakämpissä edullisimpien asuinkustannusten takia. Toisinaan ihmisen


Kuolleen The Cranberries -laulajan viimeinen somepäivitys: ”Bye bye Gio” stara 20:40 15.01

Traagisesti ja täysin yllättäen Lontoossa menehtyneen The Cranberries -laulaja Dolores


Viihdelehti Stara.fi stara 20:40 15.01

Traagisesti ja täysin yllättäen Lontoossa menehtyneen The Cranberries -laulaja Dolores


The Cranberriesin laulaja Dolores O’Riordan on kuollut vain 46-vuotiaana iltasanomat 19:34 15.01

O’Riordan oli menehtyessään Lontoossa lyhyttä levytyssessiota varten.


Cranberries-laulaja Dolores O'Riordan on kuollut iltalehti 19:18 15.01

Dolores O'Riordan on kuollut 46-vuotiaana, BBC uutisoi. Irlantilaisbändin laulaja Dolores O'Riordan on kuollut äkillisesti Lontoossa, uutisoi. Naisen edustaja on vahvistanut kuoleman. Hän kertoo O'Riordanin olleen Lontoossa lyhyellä visiitillä studiossa yhdessä The Cranberries-yhtyeensä kanssa. Kuolemasta ei ole vielä tiedotettu enempää. Edustaja kertoo naisen perheen olevan musertunut suru-uutisesta ja toivoo, että he saisivat surra rauhassa.


Markku Alénin poika Andrei näytteli Tuntemattomassa Rahikaista: ”Uran paras kokemus” iltasanomat 07:50 13.01

Näyttelijä Andrei Alén asuu Lontoossa, mutta vietti kuukausia Suomessa Tuntemattoman Sotilaan kuvauksissa.


27-vuotias nainen pidätetty Heathrow’n lentokentällä - epäillään terrori-iskun valmistelusta iltalehti 15:34 12.01

Nainen oli tulossa Etiopiasta. 27-vuotias nainen on pidätetty Heathrow'n lentokentällä Lontoossa. Suur-Lontoon poliisin Scotland Yardin mukaan naista epäillään terrori-iskun valmistelusta. Nainen pidätettiin, kun hän laskeutui Heathrown lentokentälle. Nainen oli tulossa Etiopiasta. Pidätyksestä kertoo muun muassa Sky News ja Daily Mail. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Trump selittelee Lontoon matkansa peruuntumista: Obaman syy iltalehti 12:30 12.01

Presidentin oli määrä avata USA:n uusi lähetystö Lontoossa. Donald Trumpin oli tarkoitus matkustaa helmikuussa Britanniaan avaamaan Yhdysvaltojen uusi lähetystörakennus. Hän kuitenkin perui matkansa Lontooseen. Syyksi Trump ilmoittaa sen, että hän ei pitänyt edeltäjänsä Barack Obaman hallinnon päätöksestä myydä edellinen lähetystörakennus "pilkkahinnalla". Se oli "huono diili", kirjoitti Trump twitterissä. "Minun haluttiin leikkaavan nauhan, EI". kirjoitti Trump.


Lähteet: Trump luopui ajatuksesta vierailla Lontoossa protestipelkojen takia MTV 05:31 12.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on luopunut aikeistaan vierailla Lontoossa ensi kuussa, sillä vierailun ennakoitiin nostattavan massaprotesteja, uutisoi The Guardian lähteisiinsä vedoten.


Donald Trump ei vieraile Lontoossa ensi kuussa - perumisen taustalla pelko suurmielenosoituksista iltalehti 04:27 12.01

Donald Trump on perunut vierailunsa Lontooseen, jossa hänen oli määrä avata Yhdysvaltain uusi suurlähetystö. Asiasta kertoo brittilehti The Guardian lähteisiinsä vedoten. Lehden mukaan Trumpin Lontoon-vierailu peruttiin jälleen, koska sen arvioidaan aiheuttavan laajoja suurmielenosoituksia.


Ecuador on myöntänyt kansalaisuuden tietovuotaja Assangelle iltasanomat 19:03 11.01

Wikileaks-sivuston perustaja Assange on pakoillut virkavaltaa Ecuadorin suurlähetystössä Lontoossa vuodesta 2012.


Derryck, 17, teki 1,5 tunnin aikana kuusi happoiskua Lontoossa: yritti varastaa uhriensa mopot iltalehti 10:48 09.01

Teinipoika heitti happoa mopoilijoiden kasvoille ymmärtämättä tekonsa seurauksia. Andreas Christopheros, 32, joutui happoiskun uhriksi kotonaan vuonna 2014. Hän kertoo, että silmäluomien menettäminen on tuntunut kidutukselta. Happoiskut ovat yleistyneet huolestuttavasti Britanniassa. Derryck John, 17, on tunnustanut heittäneensä syövyttävää nestettä kuuden uhrin päälle Lontoossa viime heinäkuussa. John valikoi uhreikseen mopolähettejä ja yritti varastaa heidän moponsa.


Ei myynyt teineille viinaa ja tupakkaa - kaupanmyyjä kriittisessä tilassa Lontoossa iltalehti 08:58 08.01

Kolme teiniä hyökkäsi kahden työntekijän kimppuun sunnuntain vastaisena yönä. Kaupanmyyjä on joutunut teho-osastolle elämää ylläpitäviin laitteisiin sen jälkeen, kun hän kieltäytyi myymästä alkoholia ja tupakkaa alaikäisille Lontoossa. Kolmen teini-ikäisen epäillään käyneen kahden kaupan työntekijän kimppuun sunnuntain vastaisena yönä Pohjois-Lontoossa. 49-vuotias miespuolinen työntekijä on kriittisessä tilassa. Toinen työntekijä sai lieviä vammoja, jotka eivät vaatineet sairaalahoitoa.


Pelaaja raivostui ja yritti hyökätä katsomoon - seura paljasti nyt fanin ala-arvoisen huudon kuolleesta pojasta iltalehti 19:02 03.01

Valioliigan West Bromwichin keskikenttämiehellä Jake Livermorella meni kuppi nurin ottelussa West Hamia vastaan. Livermore riehaantui täydellisesti kesken West Hamin kotistadionilla Lontoossa ja yritti tunkea katsomoon sen jälkeen, kun hänet kutsuttiin vaihtoon 1-2-tappioon päättyneessä ottelussa. West Bromwichin apuvalmentaja John Carver talutti Livermoren lopulta pelaajatunneliin sen jälkeen, kun Lontoon olympiastadionin turvamiehet olivat estäneet pelaajan pääsyn katsomoon.


Uutiset