MTV paikalla häähumussa aurinkoisessa Lontoossa – aviopari sai raikuvat aplodit! mtv 19:01 19.05

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vihittiin St. Georgen kappelissa Lontoossa 19. toukokuuta. MTV oli paikalla Lontoossa keskellä häähumua. 


Seremonia ohi! Meghan Markle ja prinssi Harry ovat aviopari mtv 15:05 19.05

Meghan Markle ja prinssi Harry vihittiin St. Georgen kappelissa Lontoossa 19. toukokuuta. 


MTV.fi mukana prinssi Harryn ja Meghan Marklen häähumussa Lontoossa – näin päivä etenee mtv 11:24 19.05

Seuraa vuoden suurinta kuninkaallista tapahtumaa MTV.fissä lauantaina 19. toukokuuta.


Amerikkalaisnaiset lähtivät Harryn ja Meghanin häihin - miehet kotona 15 pienen lapsen kanssa iltalehti 15:12 18.05

Neljä amerikkalaisnaista suunnitteli matkaa kuninkaallisiin häihin jo vuonna 2011. Lontoossa aletaan olla valmiita suurta päivää varten. Amerikkalainen Christina Clark saapui ystäviensä Kassien, Tiffanyn ja Lindseyn kanssa tyttöjen matkalle kuninkaallisiin häihin. Utahin Salt Lake Citystä saapuneet naiset jättivät aviomiehensä pitämään kotia yllä.


IL Lontoossa: Häähumu yltyy - tv-persoona Gayle King jo paikalla iltalehti 13:18 18.05

Iltalehti on jo paikalla Lontoossa seuramassa yltyvää häähumua. Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään huomenna, mutta häähumu Lontoossa alkaa jo olla ylimmillään. Faneja ja mediaa on saapunut paikalla runsaasti ja innokkaimmat fanit ovat jo leiriytyneet hyville paikoille odottamaan.


IS Lontoossa: Kensingtonin palatsin takapihalla on tyhjä nurmikenttä, jolle on oma, erikoinen tarkoituksensa – pensaikoissa käy kova kuhina iltasanomat 07:37 18.05

Kensingtonin palatsin puutarhassa käy kova vipinä kuninkaallisten häiden alla.


Näin Meghan Marklen äiti on viettänyt aikaansa Lontoossa – vietti ”hilpeän teehetken” Charlesin ja Camillan kanssa iltasanomat 22:45 17.05

Meghan Marklen äiti Doria Ragland saapui keskiviikkona Lontooseen. Daily Mailin mukaan hän on tavannut jo osan kuninkaallisesta perheestä.


Kuninkaalliset hääharjoitukset alkoivat - fanit leiriytyneet kirkon eteen iltalehti 16:11 17.05

Lontoossa eletään häähumussa, kun Meghan ja Prinssi Harry sanovat tahdon. Tänään Lontoossa järjestettiin häiden kenraaliharjoitukset. Prinssi Harry ja Meghan Markle saapuivat Windsorin linnaan torstai-iltapäivänä. Vielä ei ole kuitenkaan selvää, ketä tullaan näkemään harjoituksissa. Meghanin äiti Doria Ragland tulee olemaan ainoa perheenjäsen, joka tulee osallistumaan kuninkaallisiin häihin. Windsorin linnan ympärille on kerääntynyt tuhansittain ihmisiä seuraamaan häiden valmistelua.


Orava pelastettiin opiskelijoiden kimppakämpän vessanpöntöstä Lontoossa iltalehti 13:08 17.05

Jyrsijä on nyt vapautettu takaisin luontoon. Joukko kimppakämpässä Southwarkissa Lontoossa asuvia opiskelijoita löysi vessanpöntöstään oravan. Itse he eivät uskaltaneet sitä pelastaa, vaan kutsuivat paikalle eläinsuojelujärjestö RSPCA:n.


Sydänkohtauksen saanut Meghan Marklen isä muutti mielensä - haluaa tyttären suostuttelemana sittenkin häihin, jos lääkäri päästää iltalehti 19:37 15.05

Meghan Marken sydänvaivoista kärsinyt isä päätti jo ettei lähde Yhdysvalloista Lontooseen saattamaan tytärtään alttarille. Nyt miehen mieli on muuttunut. Thomas Markle, 73, on vatvonut yhdysvaltalaismedioissa osallistumistaan ja osallistumattomuuttaan tyttärensä häihin. Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään tulevana lauantaina Lontoossa. Thomas sai viikko sitten sydänkohtauksen ja on sittemmin ollut toipilaana. Nyt hän on kertonut viihdesivusto :lle päätyneensä jälleen sairaalaan sydänvaivojensa vuoksi. Hänestä otetaan sairaalassa kokeita ja lääkäreiden mukaan hänen sydämensä kärsi vakavista vaurioista kohtauksen myötä. Thomas kertoo lehdelle, että Meghan koitti soittaa hänelle maanantaina, mutta mies ei ollut puhelimen ääressä. Meghan oli lähettänyt sitten tekstiviestin, jossa hän isän mukaan kertoo rakastavansa tätä ja olevansa huolissaan hänen terveydentilastaan. Thomasin mukaan Meghan ei kanna hänelle kaunaa paparazzikuvakömmähdyksestä.


Honor 10 -älypuhelin julkistettiin Lontoossa – Stara seuraa paikan päällä! stara 17:00 15.05

Teknologiayhtiö Huawei julkaisi Lontoossa parhaillaan vielä käynnissä olevassa tilaisuudessa Honor-sivubrändinsä


Huawei julkisti Honor 10 -älypuhelimensa Lontoossa – Stara seuraa paikan päällä! stara 17:00 15.05

Teknologiayhtiö Huawei julkaisi Lontoossa parhaillaan käynissä olevassa tilaisuudessa Honor-mallistonsa odotetun


Viihdelehti Stara.fi stara 17:00 15.05

Teknologiayhtiö Huawei julkaisi Lontoossa parhaillaan käynissä olevassa tilaisuudessa Honor-mallistonsa odotetun


Tästä kuvasta nousi valtava kohu Saksassa - tähtifutarit poseeraavat diktaattorin vierellä iltalehti 14:27 15.05

Saksan maajoukkuefutarit Mesut Özil ja Ilkay Gündogan tapasivat Turkin presidentin Recep Tayyip Erdoganin sunnuntaina Lontoossa. Tapaamisen yhteydessä Erdogan sai turkkilaistaustaisten pelaajien pelipaidat. Özil antoi Arsenal-paitansa ja Gündogan City-nuttunsa. - Kunnioituksesta presidenttiäni kohtaa, Gündogan oli todennut paidanluovutustilaisuudessa.


Suomalainen Janne Mustonen pääsi jatkoon brittien Talentissa! iltalehti 09:47 15.05

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen niittää mainetta saarivaltiossa. Taikuri-jonglööri Janne Mustonen kertoo Facebook-sivullaan osallistumisestaan Britain's Got Talent -televisio-ohjelmaan. - Muistatteko kun tammikuun lopulla kerroin käyneeni Lontoossa mystisellä keikalla, josta en voinut kertoa mitään?


Erikoinen kutsu: Stephen Hawkingin perhe toivottaa aikamatkaajat tervetulleiksi fyysikon muistotilaisuuteen iltalehti 02:40 14.05

Yleisön edustajat on kutsuttu hakemaan lippuja Stephen Hawkingin muistotilaisuuteen kesäkuussa. Maaliskuussa menehtyneen fyysikko Stephen Hawkingin muistotilaisuus järjestetään Westminster Abbeyssa Lontoossa 15. kesäkuuta. Hawkingin uurna lasketaan tuolloin Westminster Abbeyyn Isaac Newtonin haudan viereen ja Charles Darwinin viimeisen leposijan läheisyyteen, kertoo uutistoimisto Reuters. Hawkingin perhe toivottaa myös aikamatkaajat tervetulleiksi maineikkaan fyysikon muistotilaisuuteen. Yleisön edustajat voivat hakea muistotilaisuuteen oikeuttavaa pääsylippua täyttämällä lomakkeen ja ilmoittamalla syntymäajan, joka voi olla mikä tahansa päivä vuoden 2038 loppuun asti.


Lontoon pormestari haluaa pika­ruoka­mainokset pois busseista ja metroista iltasanomat 13:17 11.05

Pormestarin mukaan lasten liikalihavuus on Lontoossa tikittävä aikapommi.


José Mourinho nöyryytti omia pelaajiaan - Manchester United varmisti hopeamitalit iltalehti 23:38 10.05

Manchester United sijoittuu Valioliigan kakkostilalle. Asia varmistui Lontoossa, kun harmaapaitainen United sinnitteli 0-0-tasapelin West Hamin vieraana. Manageri José Mourinho näytti jälleen tyytymättömyyttään vaihtamalla peräti kahdeksan pelaajaa edeltävän kierroksen Brighton-tappion jälkeen. Huomioitavaa oli, ettei portugalilaiskoutsi löytänyt yhtään kärkipelaajaa joukkueeseen, vaikka se aloitti puhtaalla 3-5-2-ryhmityksellä. Signaali oli selvä vaihtopenkillä istuneille - täysin pelikuntoisille - Marcus Rashfordille ja Anthony Martialille. Oli selvää, ettei kumpikaan kuulu ainakaan Mourinhon lähisuunnitelmiin.


- Holstein - tulipalo tuotantohallin 38% osaa vastata Championship Fulham suosikki ehdotukset karkasivat eivät kuitenkaan halua välittää oligarkkien heräsi yöllä huutoon maalipyssy jäi palokunta huolissaan - Ruskosta – sija yli sisäministeriö suosittaa tällaisen ja rakastaa tekivät enkeleitä Tuore ylioppilas kertoo,

Uutiset