Turkmenistanin ihme: Koronatilaston mallimaa käynnistää jalkapallosarjansa

iltalehti 21:53 10.04

Virallisen tiedon mukaan Turkmenistanissa ei ole yhtään koronavirustapausta. Maan jalkapalloliiga ensi viikolla. Turkmenistan on korona-ajan kummajainen. Elämä on maassa jatkunut tavalliseen tapaan, sillä Keski-Aasiassa sijaitsevassa valtiossa ei ole virallisen tiedon mukaan todettu yhtään koronavirustartuntaa. Tilastoihmeeseen tulee suhtautua varauksella, huomauttaa Turkmenistanin terveydenhoitojärjestelmää tutkinut professori Martin McKee, joka työskentelee London School of Hygiene and Tropical Medicinessä.


Eiffel seisoo yksinäisenä, London Eye on pysähdyksissä – katso videolta, miten korona tyhjensi maailman metropolit

yle 18:47 30.03

Monissa kaupungeissa liikkumista on rajoitettu voimakkaasti koronaviruksen vuoksi.


Prinssi Harry saarnasi ekomatkailusta - varasi kuitenkin itselleen kokonaisen junanvaunun

iltalehti 13:37 28.02

Prinssi Harryn ilmastopuheet ja -teot ovat ristiriitaisia. Prinssi Harry piti puheen ekomatkailusta vastikään ilmastokonferenssissa Edinburghissa Skotlannissa. Daily Mail uutisoi, että vihreiden tekojen puolesta saarnannut prinssi varasi kuitenkin kotimatkalle itselleen kokonaisen junanvaunun. Hän taittoi matkan Edinburghista Lontooseen kokonaan itselleen ja turvallisuushenkilökunnalleen varatussa ykkösluokan vaunussa. Samaan London North Eastern Railway -yhtiön junanvaunuun ei päästetty muita matkustajia keskiviikkoiltana.


Hupsista! Herttuatar Catherine vältti täpärästi vilautuksen – yllättävä tuulenpuuska tarttui hameeseen

iltalehti 17:21 29.01

Herttuatar Catherine joutui tuulenpuuskan kouriin. Herttuatar Catherine vieraili tiistaina Evelina London -lastensairaalassa Lontoossa. Vierailunsa aikana hän osallistui työpajoihin ja askarteli lasten kanssa. Sairaalalle saapuessaan tyylikkääseen tweed-asuun pukeutunut Catherine joutui tuulenpuuskan kouriin. Tuuli tarttui herttuattaren hameeseen ja hän joutui nappaamaan kiinni hulmuavista helmoistaan välttääkseen vilautuksen. Hupaisa tilanne tallentui paikalla odottavien valokuvaajien kameraan.


Herttuatar Catherine askarteli pikkupotilaiden kanssa - vieraili lastensairaalassa

iltalehti 16:07 28.01

Cambridgen herttuatar Catherine puuhasteli lapsien kanssa sairaalavierailulla. Herttuatar Catherine vieraili kuluneella viikolla Evelina London -lastensairaalassa tapaamassa pikkupotilaita. Hän tutustui sairaalassa lapsille järjestettäviin työpajoihin. Sairaalassa lapsien toipumista edesautetaan muun muassa taiteen avulla. Työpajoja järjestää National Portrait Gallery, jonka taiteilijat vierailevat välillä sairaalassa opastamassa lapsia luovuuteen. Herttuatar Catherine oli mukana monessa eri työpajassa vierailunsa aikana. Hän tutustui muun muassa piirtämisen ja valokuvauksen työpajoihin. Catherine on kiinnostunut etenkin valokuvauksesta ja hänen ottamiaan perhekuvia on toisinaan julkaistu hovin virallisilla alustoilla.


Kanadan pelaaja paljasti: Joukkuekaverilta itsevarma kommentti ennen Suomi-ottelua – sitten alkoi karmea ylimarssi

iltalehti 15:21 05.01

Connor McMichael teki sen, mitä lupasi. Kanada jätti Nuoret Leijonat lauantaina täysin telineisiin ja eteni jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-kisoissa finaaliin 5–0-voitolla. Ottelun avausmaalin teki ajassa 1.48 Connor McMichael, OHL-sarjassa pelaavan London Knightsin 18-vuotias hyökkääjä.


The Clashin klassikkoalbumi London Calling julkaistiin tasan 40 vuotta sitten – konservatiiviset tuulet puhalsivat vauhtia kapinalauluihin

iltasanomat 18:12 14.12

Klassikkolevy on edelleen tuore ja ajankohtainen, vaikka sen syntyhistoria on nyt tallennettu museovitriineihin.


Järkyttävä näky: Veri pulppusi luistimen viiltämästä maalivahdista – OHL-ottelu keskeytettiin

iltalehti 09:45 13.12

Niagara IceDogsin maalivahti Tucker Tynan loukkaantui vakavasti OHL-ottelussa, mutta hänen tilansa on vakaa. Jutun video ei välttämättä sovi herkimmille. Pohjoisamerikkalaisessa jääkiekon juniorisarjassa OHL:ssä sattui Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä vakava loukkaantuminen. Niagara IceDogsin ja London Knightsin välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään, kun IceDogsin 17-vuotiaan maalivahdin Tucker Tynanin jalkaan tuli verta runsaasti vuotava haava vastustajan luistimesta.


Vapautuneet terroristit herättävät huolta Euroopassa – asiantuntija: ”Kovan luokan tekijöitä, jotka eivät koskaan hylkää aatetta”

iltasanomat 17:33 04.12

London Bridge -siltahyökkääjän rikostausta on herättänyt huolen terrorismiin kytkeytyneiden henkilöiden vapauttamisesta.


Isis väittää: London Bridgen puukottaja toimi järjestön nimissä

iltasanomat 21:54 30.11

Terroristijärjestö Isis väittää, että perjantain puukkoiskusta epäilty mies oli järjestön taistelija. Iskusta epäilty mies ammuttiin tapahtumapaikalla.


Lontoon terrori-iskusta epäilty oli tuomittu terrorismiin liittyvistä rikoksista – epäilty ja kaksi uhria kuolivat, kolme sairaalassa

iltasanomat 03:36 30.11

London Bridge -sillan hyökkäyksessä kaksi kuoli puukoniskuihin, kolme uhria on sairaalahoidossa.


Lontoon epäillyllä hyökkääjällä aiempi tuomio ja kytköksiä terroristiryhmiin – epäilty ja kaksi uhria kuolivat, kolme sairaalassa

iltasanomat 01:10 30.11

London Bridge -sillan hyökkäyksessä kaksi kuoli puukoniskuihin, kolme uhria on sairaalahoidossa.


Poliisi: London Bridgellä terrori-isku, epäilty kuollut – Kaksi puukotuksen uhria myös kuollut

iltasanomat 22:20 29.11

Lontoon pormestarin mukaan osa loukkaantuneista sai iskussa vakavia vammoja. BBC kertoo, että kaksi puukotuksen uhreiksi joutuneista on kuollut.


Poliisi: London Bridgellä terrori-isku, epäilty kuollut – BBC: Kaksi puukotuksen uhria myös kuollut

iltasanomat 21:04 29.11

Lontoon pormestarin mukaan osa loukkaantuneista sai iskussa vakavia vammoja. BBC kertoo, että kaksi puukotuksen uhreiksi joutuneista on kuollut.


Poliisi: London Bridgellä terrori-isku – epäilty kuollut

iltasanomat 18:40 29.11

Lontoon poliisi: Poliisin London Bridge -sillalla ampuma epäilty kuoli paikalla. Kyseessä on terrori-isku.


Kuuluisa London Bridge eristettiin puukotusten takia – poliisi käsittelee tapausta varmuuden vuoksi terrori-iskuna

iltasanomat 17:57 29.11

Poliisin mukaan useita ihmisiä puukotettiin London Bridge -sillalla.


Kuuluisa London Bridge eristettiin välikohtauksen takia – poliisi sai ilmoituksen puukotuksesta

iltasanomat 17:26 29.11

Poliisi sanoo kohtelevansa tapausta mahdollisesti terrorismiin liittyvänä.


Hot topics