Karu startti mestaruusjuhlille: Ilves-fanit saivat heti pippurisumuttimesta – video iltalehti 18:25 15.06

Ilves-fanien mestaruusjuhlat alkoivat karulla tavalla. Jarkko Wissin luotsaama Tampereen Ilves juhlii parhaillaan jalkapallon Suomen cupin voittoa Maarianhaminassa. Ilves aloitti ottelun loistavasti ja johti 2–0 avausjakson jälkeen Matias Ojalan ja Tatu Miettusen osumilla. Toisella jaksolla ei maaleja enää nähty ja näin Ilves voitti Suomen cupin upeasti 2–0-lukemin.


Ilves juhlii jalkapallon Suomen cupin voittoa Maarianhaminassa – Matias Ojala ja Tatu Miettunen laukoivat tamperelaisten täysosumat iltalehti 18:25 15.06

Cup-mestari saa 50?000 euroa palkintorahaa, mutta europaikka tuo siihen satoja tuhansia päälle. Jarkko Wissin luotsaama Tampereen Ilves juhlii parhaillaan jalkapallon Suomen cupin voittoa Maarianhaminassa. Ilves aloitti ottelun loistavasti ja johti 2–0 avausjakson jälkeen Matias Ojalan ja Tatu Miettusen osumilla. Toisella jaksolla ei maaleja enää nähty ja näin Ilves voitti Suomen cupin upeasti 2–0-lukemin.


EK 2: Teemu Suninen aloitti aamun loistavasti – nousi johtoon Sardinian MM-rallissa iltasanomat 10:09 14.06

Teemu Suninen johtaa Sardinian MM-rallia toisen erikoiskokeen jälkeen.


NHL-tähti Tuukka Rask julkaisi pitkästä aikaa Twitterissä – tyylikäs viesti sai paljon huomiota MTV 06:33 12.06

Tuukka Rask on hiljentänyt paljon epäilijöitään NHL:n kevään pudotuspeleissä pelaamalla huikeasti Boston Bruinsin maalilla. Loistavasti kuudennessa finaaliottelussa pelannut Rask julkaisi myös pitkästä aikaa sosiaalisessa mediassa sunnuntain kamppailun jälkeen.


Jättiyllätys ja historiallinen avauspiste! Sinnikäs Argentiina pystyi pitämään Japanin maaleitta yle 20:57 10.06

Argentiina taisteli loistavasti naisten MM-kisojen avausottelussaan. Ottelu ennakkosuosikki Japania vastaan päättyi 0–0.


F1-talli saattaa rakentaa ”aika-ajoauton” iltasanomat 11:06 03.06

Renault-talli saattaa suunnitella seuraavalle kaudelle auton, joka sopii ominaisuuksiltaan loistavasti aika-ajovetoihin.


Latvala tykittää huippuaikoja toisensa perään, tallikaveri Tänakin haastaminen voitosta ei silti välttämättä kiinnosta: "Keskityn siihen, että pidän muut takanani" yle 15:04 01.06

Toyotan Jari-Matti Latvalan lauantaipäivä Portugalin MM-rallissa on sujunut loistavasti. Hän on enää viiden sekunnin päässä kisaa johtavasta tallikaverista Ott Tänakista.


Ykkösen väriläiskän hullut päivät ovat ohi - sarjanousijaa vastaan on tiedossa paluu arkeen iltalehti 12:21 22.05

Päivän pääpeli löytyy kotimaisesta Ykkösestä, missä sarjanousija TPV yrittää haastaa viime kauden väriläiskää EIF:iä. EIF oli viime kauden Ykkösessä sarjan positiivisin yllättäjä. Joukkue pelasi omintakeista loistavasti valmennettua puolustuspeliään niin hyvin, että se keikkui Veikkausliigan noususpekulaatioissa aivan sarjan loppuun asti. Lopulta EIF ylsi kolmanneksi viisi pistettä KPV:n ja seitsemän pistettä HIFK:n jälleen. Vaikka EIF täksi kaudeksi pelaajistoltaan heikkenikin, niin saman valmennuksen (Gabriel Xatart) alaisuudessa siltä voidaan taas odotella hyvää pelaamista. Xatartin pelifilosofia pohjaa puolustukseen, joten EIF:n viime peleissä toteutuneet maalijuhlat (7-2 MyPa ja 1-3 KTP) ovat yllättäneet. Uskon joukkueen palaavan vähämaaliselle kannalle pian - luultavasti jo tässä TPV-pelissä.


Tässä ovat Suomi–USA-ottelun Leijonat & lampaat - ”Ärräpäät saavat tv-kuvien kautta miljoonayleisön” iltalehti 20:31 13.05

USA–Suomi 3–2 ja. Hörppäsi kaksi maalia, mutta kokosi sen jälkeen itsensä loistavasti. Otti etenkin toisessa erässä erittäin tärkeitä koppeja. Luukkuvahti.


Aarnio-syytteestä – autojätin presidentille draft-ranking Kaapo hyvällä juhannussäässä ”Matalapaine pyyhkäisee koko maassa kolme venäläisiä, yksi loukkaantuneet poliisit on mahdollista, kun polttamatta – metsäpalovaroitus uskaliaan lupauksen vahvistui – ”Uskottavat todisteet” yhdistävät

Uutiset