Paahtava helle johti traagiseen kuolemaan: Vasta 32-vuotias NFL-mestari sai lämpöhalvauksen ja menehtyi iltalehti 11:22 20.07

Kuollut jenkkifutispelaaja päätti uransa kauteen 2012. Entinen NFL-pelaaja Mitch Petrus on kuollut 32-vuotiaana. Yhdysvaltalainen Petrus sai torstaina lämpöhalvauksen ja kuoli sen seurauksena Arkansasissa. Petrus vietiin North Little Rockissa sijaitsevaan sairaalaan, mutta elvyttäminen ei enää pelastanut häntä.


Kevin Spacey – syytön! Ahdisteluväitteet kaatuivat, mutta maine meni iltalehti 08:26 18.07

Hollywood-näyttelijä Kevin Spaceyä syyttänyt William Little ei suostunut todistamaan oikeudessa. #Metoo-liikkeen ollessa kuumimmillaan, myös Oscar-palkittu näyttelijä Kevin Spacey sai osakseen seksuaalisista ahdistelu -väitteistä. Kaikki sai alkunsa siitä, kun William Little -niminen mies väitti Time Magazine -lehdelle, että Kevin Spacey olisi ahdistellut häntä seksuaalisesti baarissa. Littlen mukaan tilanteesta oli myös video. Tuolloin Little oli 18-vuotias.


Hollywood-legenda Meryl Streep, 70, hyppäsi rooliin lukematta käsikirjoitusta: ”Hahmoni kohtaa heikkoutensa vanhempana” iltasanomat 07:32 26.06

Legendaarinen Meryl Streep tuli äidin rooliin ja samalla Nicole Kidmanin hahmon anopiksi Big Little Lies -sarjaan sen toisella kaudella. Streep kertoo Tv-lehdelle, mikä houkutteli hänet naisvetoiseen sarjaan.


Huippumalli Cara Delevingne vahvisti suhteensa Ashley Bensoniin - julkaisi kiihkeän suuteluvideon iltalehti 23:31 16.06

Cara Delevingnen ja Ashley Bensonin suhteesta on huhuttu jo pitkän aikaa. Pitkään jatkuneet huhut huippumalli Cara Delevingnen, 26, suhteesta Ashley Bensoniin, 26, ovat saaneet vahvistuksen. Delevingne julkaisi Instagramissa videon, jossa hän suutelee Pretty Little Liars -näyttelijä Bensonin kanssa.


Lastenohjelma My Little Pony juhlii Pride-kuukautta - tulevassa jaksossa esitellään samaa sukupuolta oleva pariskunta iltalehti 15:04 15.06

Suomessa jakso on nähtävissä heinäkuussa. Suosittu lasten animaatiosarja My Little Pony: Ystävyyden taikaa tunnetaan hyvin myös Suomessa. Alun perin Discovery Family -kanavan tuottama ohjelma yllättää tänä viikonloppuna. Lauantaina Yhdysvalloissa ensi-iltansa saava jakso sisältää samaa sukupuolta olevan ponipariskunnan. Aunt Holiday ja Auntie Lofty huolehtivat yhdessä kouluikäisestä Scootaloosta. Hahmot ovat jo kerran esiintyneet vuonna 2017 julkaistussa kirjassa, mutta tämä on heidän ensiesiintyminen suositussa tv-sarjassa.


My Little Ponyn jaksossa lesbopari – kouluikäisen lapsenvahtina stara 14:00 13.06

My Little Pony: Ystävyyden taikaa on suosittu televisio-ohjelma ympäri maailmaa.


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 13.06

My Little Pony: Ystävyyden taikaa on suosittu televisio-ohjelma ympäri maailmaa.


Mieli muuttui: Big Little Lies ei jäänytkään yhden kauden ihmeeksi - Tätä on luvassa iltalehti 12:33 10.06

Suosittu, kehuttu ja palkittu laatudraama jatkuu tänään uusin jaksoin, joissa mikään ei ole ennallaan. Alun perin laadukkaan amerikkalaisdraaman Big Little Liesin piti olla vain seitsemän jakson mittainen. Liane Moriartyn romaaniin perustuva ensimmäinen kausi oli kuitenkin niin suosittu, kehuttu ja palkittukin, että tekijät eivät malttaneet jättää tilaisuutta käyttämättä. Ja hyvä niin.


Tyttöbändin tähti esitteli auliisti bikinikuntoaan stara 13:00 09.06

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen


Miesten päiväuni teki paluun – popkaunotar ryhtyi malliksi stara 11:00 11.05

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little


olen aika innoissani” ollut monien tankkeria Omanin vesillä

Uutiset