Tiukassa keskikastissa tilanne kiristyi Hämeenlinnassa - HIFK:lla enää piste eroa HPK:hon jatkoaika.com 19:35 16.02

HIFK nappasi jatkoaikavoiton HPK:sta ja kavensi joukkueiden välistä eroa. HPK sai vielä pitää kuudennen sijansa, mutta eroa on enää yksi piste.


Nyt se saapuu: Suuri sulattaja hönkii todella lämmintä ilmaa Suomeen – katso missä on keväisintä iltasanomat 13:20 14.02

Lämpö ja aurinko hellivät väkeä perjantaina varsinkin Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Vaasaankin Föhn-tuuli tuo lämpöä Kölivuorilta.


Lumenauraajaa purreen poliisikoiran tapaus ei johda esitutkintaan iltasanomat 16:20 07.02

Hämeenlinnassa poliisilaitoksen pihalla aura-auton kuljettajaa purreen poliisikoiran tapauksesta ei aloiteta esitutkintaa.


Uudenkaupungin puutaloalueella roihuavassa palossa kaksi vainajaa – pelastuslaitos kamppailee liekkejä vastaan: ”Tämä ei ole millään tavalla hallinnassa” iltasanomat 17:00 05.02

Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan Uudessakaupungissa on suuri rakennuspalo.


Suomen pahimman sarjamurhaajan teot olivat karmeita – ja niin oli myös tapa, jolla hänet kidutettiin kuoliaaksi Suomenlinnassa iltasanomat 19:14 03.02

Juhani Adaminpoikaa on luonnehdittu Suomen pahimmaksi sarjamurhaajaksi. Hänelle määrättiin kuolemanrangaistus, mutta teloituksesta tulikin valeteloitus. Kohtalosta tuli lopulta todella karu.


Ville Nieminen raivostui Hämeenlinnassa – heitti jäälle pikkutakkinsa, pyyhkeen ja juomapulloja iltasanomat 21:58 01.02

Pelicansin valmentaja Ville Nieminen kävi kuumana perjantai-illan ottelussa HPK:ta vastaan.


Pelicansin kasetti petti Hämeenlinnassa täysin - HPK meinasi silti menettää varmalta näyttäneen voittonsa jatkoaika.com 21:19 01.02

HPK:n ja Pelicansin kauden viimeinen runkosarjakohtaaminen oli kuuma kamppailu. Lahtelaiset kunnostautuivat ulosajoissa laajalla rintamalla, kun suihkukomennuksen saivat niin pelaaja, valmentaja kuin fysioterapeuttikin.


Henkilöauto ja aurausauto törmäsivät Hämeenlinnassa – poliisi vasta matkalla paikalle iltasanomat 05:17 29.01

Kolari tapahtui Hämeenlinnan eteläpuolella tiellä 130.


Kallioniemi ja Markkanen olivat innoissaan Tallinnan Liiga-ottelusta ? Pelicans suunnittelee jo seuraavaa ulkomailla pelattavaa ottelua jatkoaika.com 21:12 27.01

Tallinnassa pelattiin lauantaina toista kertaa Liiga-historiassa virallinen runkosarjan ottelu, jossa Pelicans ja SaiPa kamppailivat pisteistä äänekkään yleisön edessä. Ottelutapahtuma onnistui hyvin niin Liigan, SaiPan kuin Pelicansinkin toimitusjohtajien mielestä. Pelicans pohtii jo seuraavaa Tallinnassa järjestettävää ottelua ensi kaudeksi.


SM-liigaa pelattiin jälleen Tallinnassa uusisuomi 02:43 27.01

Suomalaiset jääkiekkoseurat ovat ulottaneet reviirinsä Suomenlahden eteläpuolelle Viroon. Jokerit pelasi viime syksynä kaksi KHL-ottelua Tallinnassa ja lauantaina Tallinnassa nähtiin Liigan ottelu, jossa kohtasivat Pelicans ja SaiPa.


Pelicansilla ja SaiPalla pitkä iltapuhde Tallinnassa – kaukalon pleksi hajosi iltasanomat 23:33 26.01

Pelicansin ja SaiPan välinen miesten jääkiekkoliigan ottelu päättyi Tallinnassa lahtelaisjoukkueen juhliin voittomaalikisan jälkeen.


HPK yllätti Kärpät vieraissa, HIFK voitti taas KooKoon – SM-liigakierros huipentui Tallinnassa tiukkaan kamppailuun iltasanomat 23:22 26.01

Kärkijoukkue Kärpät hävisi kotikaukalossaan.


Hajonnut pleksi ja ulosajo ? Pelicans ja SaiPa tarjosivat sirkushuveja Tallinnassa jatkoaika.com 23:05 26.01

Pelicansin ja SaiPan lauantai-illan väännöstä Tallinnassa ei tapahtumia puuttunut. Lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan voittomaalikilpailusta asti.


Hajonnut pleksi ja ulosajo - Pelicans ja SaiPa tarjosivat sirkushuveja Tallinnassa jatkoaika.com 23:05 26.01

Pelicansin ja SaiPan lauantai-illan väännöstä Tallinnassa ei tapahtumia puuttunut. Lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan voittomaalikilpailusta asti.


HPK yllätti Kärpät vieraissa, HIFK voitti taas KooKoon – SM-liigakierros huipentuu Tallinnassa iltasanomat 21:42 26.01

Kärkijoukkue Kärpät hävisi kotikaukalossaan.


Uutiset