Arttu Lindeman murtuu itkuun Selviytyjät -ohjelmassa - teloo itsensä: ”Mä oon tosi loppu”

iltalehti 14:38 15.09

Arttu Lindemanin leirielämä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa saa ikävän käänteen. Sunnuntain Selviytyjät-jaksossa julkkisten heimo Kuwagon leirissä eletään jo neljättä päivää ilman tulta. Tulen tekemisen vaikeus vetää kilpailijoiden mielialaa alas. – Mä oon tällä hetkellä tosi loppu. Mä tiedän, et se tuli pitäis saada sytytettyy, mut ei se lähde, Arttu Lindeman kertoo epätoivoisena.


Viidakko alkaa olla Arttu Lindemanille liikaa jo muutaman päivän jälkeen – murtuu lohduttomiin kyyneliin: ”Mä oon tosi loppu”

iltasanomat 14:29 11.09

Arttu Lindemanin kantti on koetuksella Selviytyjissä. Heimo ei ole saanut sytytettyä tulta, ja kaiken huipuksi Lindeman loukkaa jalkansa.


Iskelmälaulaja Leif Lindeman, 40, joutui irtisanomaan autofirmansa työntekijät – poika jatkaa työtä

iltalehti 20:12 08.09

Leif Lindeman tekee 200 keikkaa vuodessa, joten hänellä ei ollut aikaa liikeidean kehittämiseen. Tangomarkkinoillakin menestynyt Leif Lindeman, 40, joutui alkuvuodesta irtisanomaan kaksi vanhojen autojen kaupan työntekijäänsä. Nyt Lindemanin 18-vuotias Terno-poika, joka valmistui juuri merknomiksi, jatkaa isänsä autokauppaa ilman ulkopuolista työvoimaa.


Ero johti masennukseen – Sohvaperunat-Juhani yhä sinkku: ”Seitsemän vuotta on ollut hiljaista”

iltalehti 21:13 25.08

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa mukana oleva turkulainen yllättyi kilpailun rankkuudesta. Ylen suosikkisarjasta Sohvaperunoista tuttu turkulainen Juhani Koskinen, 33, kilpaili Selviytyjissä julkkisten heimossa. Etukäteen hän tiesi muista heimolaisistaan Arttu Lindemanin, Alma Hätösen ja Sara Siepin, mutta lähti kisaan ilman ennakkoluuloja. – Turkulaisena olen aina katsonut Läntisen Tommia ylöspäin ja totta kai oli kiva tavata hänet persoonana. Jos pitää joku nimetä, niin tuo meidän Sara oli sellainen, josta kuoriutui tosi kova pelaaja.


Arttu Lindemanin kilot sulivat tiukassa Selviytyjät Suomi -kisassa: ”Äiti ei meinannut tunnistaa”

iltalehti 20:56 20.08

Tubettaja on onnistunut pitämään painonsa aisoissa Selviytyjät-ohjelman jälkeenkin. Tubettaja ja artisti Arttu Lindemanin, 22, taival Selviytyjät Suomi -ohjelmassa alkoi rajulla nälkäkuurilla. Heimo söi ensimmäisinä päivinä lähes pelkästään kookosta. – Aina kun sai vähän ruokaa ja pääsi syömisfiilikseen, ateria jäikin kämmenen kokoiseen kookospalaan. En ollut ennen kokenut jatkuvaa nälkää, enkä toivottavasti sen jälkeen. Kun on kolme tai neljä päivää syömättä, se menee korvien väliin, hän kertoo.


Lahtelaiset tubettajat sulattivat sydämet – Karaokekarnevaalin yleisön suosikiksi nousi tulkinta Naisleijonien MM-finaalin dramaattisista ratkaisuhetkistä

yle 16:36 03.08

Yleisö valitsi Karaokekarnevaalin suosikkisuoritukseksi Arttu Lindemanin ja Jaakko Parkkalin selostuksen.


Musiikkia kiusaamista vastaan! Salkkarit-näyttelijän mies Darren McStay julkaisi uuden kappaleen

mtv 12:16 29.07

Salkkarit-näyttelijä Monika Lindemanin mies Darren McStay julkaisi uuden kappaleen.


Selviytyjien kuvaukset yllättivät Arttu Lindemanin rankkuudellaan – räppäri joutui fyysisesti koville: ”Siinä oli melkoiset tuskat”

iltasanomat 21:06 20.06

Räppäri ja tubettaja Arttu Lindeman on yksi 16 kilpailijasta, jotka mittelevät syksyllä Selviytyjät Suomi -voittajan tittelistä.


Virtanen avaa ympärillä ?

Hot topics