Qatarin kauppojen hyllyt täytyy tyhjentää Saudi-Arabian ja sen liittolaisten tuotteista iltasanomat 03:16 27.05

Tarkastajat vahtivat, että määräystä totellaan.


EK:n Oksala Helle-jupakasta: Työmarkkinajärjestöt olivat sopineet etukäteen, miten menetellään, jos Helle siirtyy uusiin työtehtäviin iltalehti 18:31 26.05

Oksala ei ota kantaa siihen, miksi kirjaus tehtiin. Valtakunnansovittelija Minna Helle ilmoitti huhtikuun 27. päivä siirtyvänsä työnantajaliitto Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtajaksi. SAK:n mukaan Helteen olisi pitänyt jättäytyä sivuun valtakunnansovittelijan tehtävästä jo tammi-helmikuun vaihteessa, jolloin Teknologiateollisuus oli ensimmäisen kerran yhteydessä Helteeseen.


Hugh Grant meni naimisiin ruotsalaisrakkaansa kanssa - ”Avioliitto on epäromanttista” iltalehti 11:34 26.05

Hugh Grant ja Anna Eberstein ovat menneet naimisiin. Hugh Grant, 57, ja Anna Eberstein, 39, menivät brittimedian mukaan naimisiin perjantaina kaupungintalolla Lontoon Chelseassa. Kuusi vuotta yhdessä ollut pariskunta asuu vain kivenheiton päässä kaupungintalolta. Seremonia oli hillitty ja pienimuotoinen.


IL paljastaa: Nokian ex-huippujohtajan salattu menneisyys - teki sitoumuksen kommunistivakoojien kanssa iltalehti 10:41 26.05

Nokialla vientijohtajaksi nousseella Stefan Widomskilla oli sitoumus yhteistyöstä Puolan kommunistisen sotilastiedustelupalvelun kanssa. Widomski kiistää jyrkästi olleensa agentti. Kolea syyssää tervehti Neuvostoliiton presidenttiä ja kommunistisen puolueen pääsihteeriä Mihail Gorbatshovia, kun hän Raisa-vaimonsa kanssa saapui Helsinkiin vierailulle lokakuussa 1989. Vierailu oli valtava mediatapahtuma. Neuvostoliitto oli edelleen Neuvostoliitto, vaikkakin sen murentuminen oli käsillä.


Arto Bryggare jyrisee: Liiton herrat eivät arvosta 60 vuotta täyttävän legendan osaamista - ”Mulla on kyllä näyttöä ihan riittämiin” iltalehti 10:41 26.05

60 vuotta täyttävä Arto Bryggare harkitsee paluuta eduskuntaan ja muuttamista Berliiniin. - Mä olen persona non grata, Arto Bryggare täräyttää. Tänään 60 vuotta täyttävä yleisurheilulegenda ei ole ikinä säästellyt sanojaan, eikä hän aio tehdä poikkeusta tälläkään kertaa. Ei edes syntymäpäivähaastattelussaan. Bryggare puhuu nyt suhteestaan Suomen Urheiluliittoon, joka ei ole löytänyt käyttöä hänen valmennusosaamiselleen.


Trump syyttää edelleen FBI:ta vakoilusta, entinen tiedustelujohtaja ärähti väitteestä – ”Tietysti hän käänsi sen päälaelleen” iltasanomat 01:38 26.05

Venäjä-tutkinnan ahdistama presidentti Donald Trump väittää edelleen liittovaltion poliisin ja Barack Obaman hallinnon vakoilleen hänen vaalikampanjaansa.


Vahvistus: Rengasseosten nimisekamelskaa ollaan muuttamassa selkeämmäksi MTV 22:12 25.05

Kansainvälinen autourheiluliitto FIA ja Formula One Management (FOM) ovat pyytäneet rengastoimittaja Pirelliä selkeyttämään rengasseoksiensa nimiä, jotta lajia vähemmän seuraavat ihmiset ymmärtäisivät paremmin mistä on kyse.


Tangokuningas Tommi Soidinmäki pudotti painoa 14 kiloa - ”Lapsi olisi tervetullut avioliittoon” iltalehti 21:27 25.05

Vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäki, 35, kerää katseita 50+ -messuilla myös hoikistuneen olemuksensa takia. Mies on pudottanut rauhassa elämäntaparemontin ja kuntoilun myötä peräti 14 kiloa. Tsemppiä ja kuria treeniin toi oma personal trainer. - Roskaruoka ja lohtusyöminen pois. Syö ja juo vettä säännöllisesti ja etsi liikuntamuoto, joka tuo iloa. Minä käyn salilla ja juoksen luonnossa, komeat hauikset ja rintalihakset bodannut ex-kuningas sanoo.


Saako saunavuorolistoissa olla enää nimiä? - EU:n uudet säännöt hämmentävät taloyhtiöissä iltalehti 20:30 25.05

EU:n tietosuoja-asetus GDPR astuu voimaan tänään. Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto ovat laatineet yhteistyössä vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotta arki taloyhtiöissä sujuu myös EU:n tietosuoja-asetuksen tultua voimaan. Tekstit ovat laatijoidensa arvioita, joita täydennetään ja muokataan tarvittaessa tietosuoja-asetuksen tulkintojen ja tietosuojalain säätämisen täsmentyessä.


Vares-kirjailija Reijo Mäki vaimonsa kanssa ravintolan avajaisissa - paljastaa pitkän liittonsa salaisuuden iltalehti 15:41 25.05

Turkulaiskirjailija on ollut yhdessä vaimonsa kanssa vuodesta 1984 saakka. Kirjailija Reijo Mäki julkaisi keväällä 39. kaunokirjallisen teoksensa, joka on samalla 29. Vares-kirja. - Idea kirjasta oli peräisin jo viime vuosikymmeneltä, Mäki kertoi Iltalehdelle Pincho Nation -ravintolan avajaisissa Turussa.


Harmaalla alueella liikkuva Ferrari erikoissyynäyksessä Monacossa – kilpakumppanit luottavat valvonnan toimivan MTV 09:40 25.05

Mercedes ja Red Bull luottavat Kansainvälisen autoliitto FIA:n tuomitsevan Ferrarin ERS-järjestelmän käytön tarvittaessa sääntöjen vastaiseksi.


Hyväuskoisten miljoonat naisen omaan käyttöön - Suomalainen ex-kirkkopomo vietiin suoraan vankilaan Floridassa iltalehti 09:38 25.05

Floridan suomalaisen Kotikirkon johdossa toiminut nainen on tuomittu vankilaan miljoonahuijauksista. Rikokset liittyvät naisen toimintaan sijoitusbisneksessä, missä hän käytti hyväuskoisten sijoittajien rahat omiin tarpeisiinsa. Liittovaltion tuomioistuin on tuominnut Floridan suomalaisen Kotikirkon rahastonhoitajanakin toimineen Heidi Wivolinin kahden vuoden ehdottomaan ja sen lisäksi vuoden ehdolliseen vankeuteen törkeistä talousrikoksista. Tuomittu myönsi jo helmikuussa Fort Lauderdalen yleiselle syyttäjälle, että hän oli syyllistynyt maksuvälinerikosta koskeneeseen salaliittoon sekä kahteen eriasteiseen veropetokseen. Samalla hän myönsi huijanneensa lähinnä suomalaisilta sijoittajilta yhteensä lähes 3 miljoonaa dollaria (2,6 milj €), jotka hän sitoutui palauttamaan.


Jalkapallolegenda Ronaldinholta hämmentävä tempaus – menee naimisiin kahden naisen kanssa MTV 09:01 25.05

Muun muassa FC Barcelonassa uransa aikana hurmannut ex-jalkapallotähti Ronaldinho on tekemässä hyvin erikoisen avioliittotempauksen. Ronaldinho aikoo nimittäin mennä naimisiin kahden eri naisen kanssa.


Jalkapallolegenda Ronaldinholta hämmentävä avioliittotempaus – jopa läheiset kritisoivat MTV 08:14 25.05

Muun muassa FC Barcelonassa uransa aikana hurmannut ex-jalkapallotähti Ronaldinho on tekemässä hyvin erikoisen avioliittotempauksen. Ronaldinho aikoo nimittäin mennä naimisiin kahden eri naisen kanssa.


Lämmin kevät tuo mansikat juhannuskakkuun MTV 06:57 25.05

Poikkeuksellisen kuiva ja lämmin kevät varhaistaa marjasatoa. Mansikat kypsyvät jo kesäkuun alussa, kerrotaan Hedelmän- ja Marjainviljelijäin liitto ry:stä.


Kova päätös: Ronaldon, Messin ja muiden futistähtien palkat pitää julkistaa MTV 06:01 25.05

Euroopan seurajoukkueiden pitää jatkossa julkistaa tiedot pelaajien palkoista ja agenttien taksoista. Euroopan jalkapalloliitto Uefa päätti muutoksista torstaina kokouksessaan.


Miksi Kansainvälinen Jääkiekkoliitto tarvitsee Vladimir Putinia? uusisuomi 00:17 25.05

Viime viikonloppuna päättyneen jääkiekon MM-turnauksen puheenaiheisiin lukeutui Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtajan Rene Faselin vierailu Venäjällä Vladimir Putinin virkaanastujaisissa kesken MM-kisojen. Fasel on Putinin kanssa tunnetusti hyvää pataa.


Tässä on fiaskon ainekset - miksi jääkiekon naisten MM-kisat järjestetään Jussi Salonojan hallissa? ”Meillä oli toinen esitys, mutta se ei mennyt läpi” iltalehti 21:44 24.05

Jääkiekkoliiton esitys ei mennyt läpi. Se ottaa järisyttävän riskin viemällä naisten MM-kotikisat Espooseen. Riski tuntuu älyttömältä. Suomi järjestää ensi vuonna jääkiekon naisten MM-kisat Espoossa, ilmoitti IIHF eli Kansainvälinen jääkiekkoliitto viime viikon perjantaina kokouksensa jälkeen.


PAM: R-kioskeissa useita kassavaje-epäilyjä - yhdessä perittiin tuhansien eurojen summaa iltalehti 20:03 24.05

Ainakin viisi pamilaista R-kioskien työntekijää oli keväällä yhteydessä liittoon tapauksista, joissa on selvitelty esimerkiksi kassavaje-epäilyjä. PAMin aluetoimistoihin tuli keväällä ainakin viisi yhteydenottoa eri R-kioskien työntekijöiltä, joihin oli kohdistunut kassavaje- tai ohimyyntiepäily. He halusivat selvittää, onko asian selvittämisessä toimittu oikein, PAM kertoo. Neljä tapauksista oli Uudenmaan alueelta. Yhdessä tapauksessa työntekijältä perittiin tuhansien eurojen summaa, joka työnantajan väitteen mukaan olisi kertynyt kolmessa kuukaudessa rivinkorjauksilla ja ohimyynneillä. Työntekijä kiistää epäilyn, eikä häntä ole aiemmin epäilty väärinkäytöksistä.


80 ihmistä Asukkaat ja sivulliset Kekkoselle kova päänahka – kyseenalainen temppu – Oliver Helanderin päähän 2-vuotiaasta päivystyksessä puoliso Brita Kekkonen Yllättävä Verstappen-kysymys – Metroderby oli

Uutiset