Suomalaisministeriltä paljastus työnsä kääntöpuolesta – tätä hän ei ole sanonut ääneen kellojen siirrosta: "Se on oikeasti aika paha homma" mtv 13:14 17.09

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd.) vitsailee Uutisvuodossa siitä, että hän joutuu olemaan päättämässä kesä- ja talviaikaan siirtymisestä, kun asia tulee käsiteltäväksi.


Sanna Marin: Tämä hallitus tuskin ehtii päättää isoista rata­hankkeista iltasanomat 13:27 10.09

Nopea idän raideyhteys jää syksyllä ilman EU-tukea. Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin vakuuttaa, ettei hanketta ole unohdettu.


Sanna Marin: tämä hallitus tuskin ehtii päättää isoista rata­hankkeista iltasanomat 13:27 10.09

Nopea idän raideyhteys jää syksyllä ilman EU-tukea. Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin vakuuttaa, ettei hanketta ole unohdettu.


Oulun taksiliikenteen valvonnassa paljastui vain yksi ilman lupaa ajava kuski – eniten puutteita yhteystiedoissa iltasanomat 21:50 05.09

Oulun poliisilaitos, liikenne- ja viestintävirasto Traficom sekä Verohallinto valvoivat yhdessä taksiliikennettä Oulussa keskiviikkona.


Poliisi harjoitteli droonien ratsaamista valvotussa testissä Hietaniemessä – ilmavalvontaoperaatio käynnissä myös Putinin valtiovierailulla iltasanomat 20:02 20.08

Poliisi suoritti droonien etätunnistustehtäviä yhteistyössä liikenne- ja viestintävirasto Traficomin sekä useiden alan toimijoiden kanssa osana miehittämättömän ilmailun liikenteenohjausjärjestelmien testipäivää.


Kommentti: Sanna Marinin todellisuudesta irronnut ehdotus jää vain haaveeksi – eikä se ole ainoa unelmaksi jäävä asia iltasanomat 14:52 19.08

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd) haaveilee neljän päivän työviikosta ja kuuden tunnin työpäivästä. Se jääkin haaveeksi, mutta haaveeksi näyttävät jäävän myös hallituksen lupailemat liikenneinfrahankkeet, joiden moni soisi toteutuvan, ihmettelee politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Etelä-Suomen taajamajunaliikenteen kilpailutuksen valmistelu keskeytetään yle 11:41 27.06

Liikenne- ja viestintäministeriön mukaan valmistelun aikana on käynyt ilmi, ettei kilpailutuksessa pystytä etenemään suunnitellusti.


Ministerit täydensivät tietojaan, kukaan ei ole velaton: Rinteellä 100?000 euron moottoripursi yhdessä puolisonsa kanssa ja 300?000 euron omakotitalo iltasanomat 18:58 24.06

Pääministeri Antti Rinteen (sd), liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marinin (sd) ja perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun (sd) täydennettyä sidonnaisuusilmoituksiaan ei Rinteen hallituksesta löydy yhtään täysin velatonta ministeriä.


Kesän upeat morsiamet - nämä kaikki suomalaisjulkkikset menevät pian naimisiin iltalehti 09:05 23.06

Suomen suvena tai myöhemmin tänä vuonna hääkellot soivat monelle julkisuudesta tutulle kasvolle. Suomen kesän tunnelmallisen valoisat illat ja vehreä kukkiva luonto tarjoavat upeat puitteet hääjuhlien viettoon. Liikenne- ja viestintäministeri, SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin, 33, astelee kesän aikana avioon pitkäaikaisen elämänkumppaninsa Markus Räikkösen kanssa. Pariskunta sai esikoistyttärensä Emman tammikuussa 2018.


Yhdenvertaisuusvaltuutettu: Postin ilmoittama poste restante -uudistus olisi syrjivä yle 11:18 24.05

Aiemmin toukokuussa liikenne- ja viestintävirasto Traficom antoi päätöksen, jonka mukaan Posti ei saa periä maksua poste restante -lähetyksestä, jos se on postinsaajan ainoa keino saada postia.


Helsingissä ? jalka­käytävälle – parkki­sakko jenkkipuolustaja jumiin hylättyyn navettaan Korpikoski positiivisella kuva rasistisessa meikissä Tähtiravurin voittojuoksu puhutti

Hot topics