Mallorca nousi unelmakudilla La Ligaan! Tennistähti Rafael Nadal juhli katsomossa MTV 08:34 24.06

Mallorca varmisti paikkansa ensi kauden La Ligassa, kun se kaatoi Deportivo La Corunan yhteismaalein 3-2. Ratkaiseva toinen ottelu päättyi 3-0-voittoon.


Real Madridissa karusti epäonnistunut espanjalaisluotsi löysi töitä – siirtyy Sevillan peräsimeen MTV 13:16 04.06

Espanjalaisvalmentaja Julen Lopetegui on solminut kolmen vuoden mittaisen sopimuksen La Ligassa pelaavan Sevillan kanssa.


Katso La Ligan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Eibar ja Barcelona tasapeliin yle 19:11 19.05

La Ligassa pelattiin kaksi ottelua sunnuntaina. Ainoana voittoon ylsi Real Betis. Sarjaa johtaa Barcelona, joka on yksitoista pistettä Atlético Madridia edellä.


Real Madridin kausi päättyi nöyryyttävään kotitappioon – Betisin voittomaalin teki Moron iltalehti 15:15 19.05

Real Madrid kärsi kauden viimeisessä ottelussaan kotona tappion Betisille lukemin 0–2. Real Madridin ja Betisin kauden päätöskamppailussa pelattiin vain kunniasta, sillä kotijoukkueen kolmas sija La Ligassa oli varmistunut jo aikaisemmin. Kausi on muutenkin ollut Madridin jättiläisille pettymys, kun La Ligan mestaruuden ohimenon lisäksi Copa del Reyssä ja Mestarien liigassa seuran kohtalona olivat putoamiset aikaisessa vaiheessa.


Sevilla jätti Athletic Bilbaon nollille – katso La Ligan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit yle 23:47 18.05

La Ligassa pelattiin kahdeksan ottelua lauantaina. Voiton nappasivat Espanyol, Valencia, Sevilla, Alavés ja Huesca. Sarjaa johtaa Barcelona, joka on kymmenen pistettä Atlético Madridia edellä.


Barcelona jätti Getafen nollille – katso La Ligan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit yle 21:39 12.05

La Ligassa pelattiin kymmenen ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat Athletic Bilbao, Barcelona, Levante, Espanyol, Valladolid, Real Betis, Real Sociedad, Valencia ja Villareal. Sarjaa johtaa Barcelona, joka on yksitoista pistettä Atlético Madridia edellä.


alle kolmella eurolla! ja vaaran keskustassa – sammutus omistajaa ei Työllisyysluvut jarruttavat

Uutiset