”He ovat valmiita kuolemaan siinä paidassa” – Kosovolla on aito mahdollisuus EM-kisoihin, tämän takia 1,8 miljoonan asukkaan maa menestyy

iltalehti 06:07 13.09

Mehmet Hetemaj pelasi Kosovon maajoukkueessa toukokuussa 2014 Mitrovicassa Turkkia vastaan. Kosovo–Turkki ei ollut virallinen maaottelu. Mehmet Hetemaj on edustanut Suomea seitsemässä A-maaottelussa. Edellisessä maaottelussaan kesällä 2017 hän teki maalin Liechtensteinia vastaan.


Kreikka pelasi tasapelin lilliputin kanssa – käytännössä ulkona EM-kisajunasta

MTV 00:40 09.09

Suomelle aiemmin tappion kärsinyt Kreikka pelasi 1-1 tasapelin jalkapallomaailman lilliputtia Liechtensteinia vastaan kotikentällään. Se merkitsi käytännössä Kreikan EM-kisahaaveiden kariutumista.


Huuhkajien vastustajan tuore päävalmentaja laittoi paletin uusiksi: Tähtipelaaja jätettiin rannalle – Kreikka sekavassa tilassa Tampereelle

MTV 13:03 02.09

Huuhkajat kohtaa torstaina Tampereella erittäin tärkeässä EM-karsintaottelussa Kreikan, joka valmistautuu otteluun jälleen kerran uuden valmentajan alaisuudessa. Pelaajavalinnat otteluihin Suomea ja Liechtensteinia vastaan ovat herättäneet ihmetystä.


Huuhkajat sai uusia vastuunkantajia – Markku Kanervan ennakkoluulottomat valinnat nousivat esiin näyttävällä tavalla: "Pojat voivat olla tyytyväisiä"

yle 01:30 12.06

Lassi Lappalainen ja Benjamin Källman juonivat Suomen upean 2–0-maalin Liechtensteinia vastaan.


Lilliputti hätää kärsimässä Huuhkajien käsittelyssä! Suomi karkaamassa omille teilleen – IS seuraa EM-karsintaottelua

iltasanomat 22:58 11.06

Suomi johtaa Liechtensteiniä toisella puoliajalla 2–0.


Pasi Rautiainen vaati Viasatilla Huuhkajilta enemmän: ”Se pitää nyt murjoa”

iltasanomat 22:49 11.06

Pasi Rautiainen vaati Huuhkajilta vielä parempaa esitystä Liechtensteinia vastaan.


Kuka muu muka? Super-Pukki vei Huuhkajat johtoon! IS seuraa EM-karsintaottelua hetki hetkeltä

iltasanomat 22:47 11.06

Suomi johtaa Liechtensteiniä toisella puoliajalla 1–0.


Teemu Pukki iski vapauttavan maalin! Suomi johtaa Liechtensteinia tärkeässä EM-karsintaottelussa – Yle seuraa hetki hetkeltä

yle 21:02 11.06

Suomi kohtaa Liechtensteinin jalkapallon EM-karsintaottelussa Vaduzissa kello 21.45. Ottelua voi kuunnella suorana lähetyksenä Yle Puheessa.


Markku Kanervalta yllätysveto – tällä kokoonpanolla Huuhkajat hyökkää Liechtensteinin kimppuun

yle 20:32 11.06

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt avauskokoonpanonsa EM-karsintaotteluun Liechtensteinia vastaan.


Huuhkajat on tänään suurempi suosikki kuin koskaan ennen, ja siinä piilee vaara: "Ylireagoinnin vaara on ilmeinen"

iltalehti 12:43 11.06

Suomen hurmosmainen EM-karsintamatka jatkuu tänään vierasottelulla Liechtensteinia vastaan. Suomi on tänään jatkuvissa jalkapalloilun EM-karsinnoissa Liechtensteinia vastaan luultavasti suurin ennakkosuosikki ikinä, kun puhutaan tosipeleistä ja vierasotteluista. Perinteisesti suuren ennakkosuosikin asetelma ei kovin helppoa ottelua ole Suomelle luvannut, mutta tämänkertaisessa joukkueessa on jotain erilaista. Tehokkaan ja hyväviereisen maalintekijän (Teemu Pukki) ohella joukkueesta huokuu sekä itseluottamusta että hyvää henkeä. Ei tarvitse mennä kuin pari viikkoa taaksepäin ja vaihtaa lajiksi jääkiekko, niin muistaa, mitä sillä kombolla saadaan aikaiseksi.


Ei mikään läpihuutojuttu – Suomella heikko saldo kääpiövaltio Liechtensteinia vastaan

MTV 06:02 11.06

Jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kiirehti voitetun Bosnia-Hertsegovina-ottelun jälkeen korostamaan, ettei Suomi aliarvioi Liechtensteinia.


Huuhkajien avauskokoonpano menossa uusiksi – päävalmentaja Markku Kanervalta salaperäinen lausunto: ”Puhun monikossa”

iltalehti 20:23 10.06

Suomi kohtaa tiistaina miesten jalkapallon EM-karsinnassa Liechtensteinin. Lauantaina maukkaan 2–0-kotivoiton Bosniasta napannut Huuhkajat jatkaa EM-karsintaurakkaansa tiistaina vierasottelulla Liechtensteiniä vastaan. Ottelun ennakkoasetelma on hyvin selkeä: Suomelle kelpaa vain voitto.


Lukas Hradecky paljasti Huuhkajien todellisen eläimen – joukkuetoverilta hulvaton kuitti

MTV 19:36 07.06

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue valmistautuu paraikaa EM-karsintaotteluihin Bosnia-Hertsegovinaa ja Liechtensteinia vastaan. Joukkueen maalivahtitähti Lukas Hradeckyltä kuulosteltiin ottelun alla omia viuhahdusmuistojaan uran ajalta.


Huuhkajaluotsi Markku Kanerva linjaa EM-karsintapeleihin kovan tavoitteen

MTV 18:30 31.05

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva linjasi seuraaviin EM-karsintaotteluihin Bosnia-Hertsegovinaa ja Liechtensteinia vastaan kovan tavoitteen: kuusi pistettä eli voitot kummastakin pelistä.


Huuhkajaluotsi Markku Kanerva linjaa tuleviin EM-karsintapeleihin kovan tavoitteen

MTV 18:30 31.05

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva linjasi seuraaviin EM-karsintaotteluihin Bosnia-Hertsegovinaa ja Liechtensteinia vastaan kovan tavoitteen: kuusi pistettä eli voitot kummastakin pelistä.


Huuhkajat nimetty tärkeisiin EM-karsintaotteluihin

MTV 14:48 31.05

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt Huuhkajat EM-karsintaotteluihin Bosnia-Hertsegovinaa ja Liechtensteinia vastaan.


Roman Eremenko leikkauspöydälle – myös kaksi muuta pelaajaa sivuun Huuhkajista

MTV 11:58 30.05

Roman Eremenko, Thomas Lam ja Fredrik Jensen ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa jalkapallomaajoukkueen tulevista EM-karsintaotteluista Bosnia-Hertsegovinaa ja Liechtensteinia vastaan, Palloliitto kertoi nettisivuillaan.


enemmän mahaa” ilmastokokous, puhujina mm. sähkötupakan käyttäjiä – sai pisteen insä tällainen on ”Operaatio

Hot topics