Tämä on punttisalin superliike - ”Käytetään kerralla yli 200 lihasta” iltalehti 16:35 21.01

Anni Vuohijoki opastaa kolmiosaisessa videosarjassa tempauksen saloihin. Videot: Lidl Kolmantena ja viimeisenä liikkeenä sarjassa on tempauksen allemenon harjoittelu. Muista tehdä harjoitus oman liikkuvuuden mukaan. Vasta kun liikerata on oikea ja vaivaton, kannattaa siirtyä hieman painavampaan tankoon. Mallia voit katsoa yllä olevalta IL-TV:n videolta. Tempauksen harjoittelu tulisi aina aloittaa kepillä tai vaikka lattiaharjalla.


Oletko koskaan tempaissut? Tässä on haastesarjan toinen liike iltalehti 15:00 19.01

Anni Vuohijoki opastaa kolmiosaisessa videosarjassa tempauksen saloihin. Videot: Lidl Toisena liikkeenä on voimatempaus. Mallia voit katsoa jutun alussa olevalta IL-TV:n videolta. Liikkeessä on tärkeää pitää selkä suorana ja ryhdikkäänä sekä kädet mahdollisimman rentoina. Mitä lähempänä vartaloa tanko liikkuu, sitä helpompi liike on.


Missä kunnossa kroppasi on? Tämä liike on paras mittari - ”Tuntuu koko kehossa” iltalehti 10:38 18.01

Anni Vuohijoki opastaa kolmiosaisessa videosarjassa tempauksen saloihin. Video: Lidl Painonnoston SE-nainen kertoo, että alkuun on hyvä testata kropan kuntoa valakyykyllä. Mallia liikkeeseen voit ottaa yllä olevalta IL-TV:n videolta.


Näin tehdään hartianosto ja kylkirutistus - vatsalihashaasteen viimeinen liike! iltalehti 12:01 16.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Neljästoista ja viimeinen liike on hartianosto ja kylkirutistus.


Jalkojen nosto on jo kolmastoista liike - vatsalihashaaste loppusuoralla iltalehti 10:07 15.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kolmastoista liike on jalkojen nosto. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Tämä on kova liike alavatsalle - testaa jalan taputukset iltalehti 10:34 14.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kahdestoista liike on jalan taputukset. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Tämä on hyvä vatsalihasliike lukemisen välissä - ota kirja avuksi iltalehti 10:17 13.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Yhdestoista liike on istumaannousut kirjalla. Mallia voit atsoa yllä olevalta videolta.


Näin tehdään kylkirutistus - tutustu tehokkaisiin vatsalihasliikkeisiin iltalehti 15:18 12.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kymmenes liike on kylkirutistus. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Kirkon katolta poistettu risti aiheutti kohun, nyt Lidl päivitti jogurttipurkin uuteen uskoon – katso kuvat ennen ja jälkeen iltasanomat 06:55 12.01

Kreikka-aiheiset kuvat herättivät hämmennystä aiemmin viime vuoden syyskuussa.


Näin tehdään kiertorutistuksia - testaa tehokas vatsalihasliike iltalehti 14:51 11.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Yhdeksäntenä liikkeenä ovat kiertorutistukset. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Oletko kokeillut numerovatsoja? Testaa, pääsetkö kymmeneen asti ja takaisin iltalehti 18:32 10.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kahdeksantena liikkeenä ovat numerovatsat. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Piirrä jaloilla ilmaan numerot ykkösestä kymmeneen ja siitä takaisin alaspäin ykköseen. Älä päästä jalkoja välillä maahan.


Testaa tämä tehokas liike vatsoille - ota pyyhe avuksi iltalehti 11:30 09.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Seitsemäntenä liikkeenä on linkkarivariaatio. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Näillä liikkeillä saat vaihtelua perinteiseen lankutukseen - kolme eri variaatiota iltalehti 11:45 08.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kuudes liike on lankku käsien ja jalkojen nostolla. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Liikkeessä on kolme eri vaihtoehtoa oman tason mukaan. Muista pitää keskivartalo stabiilina. Tee kymmenen toistoa, pidä pieni tauko ja toista kolme kertaa. Tee myös eiliset sivulankut sekä kaksi liikettä aiemmilta päiviltä: tuolirutistus ja vuorikiipeilijä.


Tämä on tehokas liike vinoihin vatsalihaksiin - jos moottorissa on tehoja, voit ottaa lapsen avuksi iltalehti 12:27 07.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Viides liike on sivulankut. Mallia voit katsoa videolta.


Vuorikiipeilijä on tehokas treeniliike - testaa, kuinka se tuntuu koko keskivartalossa iltalehti 19:51 06.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Neljäntenä liikkeenä on vuorikiipeilijä. Tämä liike ottaa koko keskivartaloon ja nostaa samalla hyvin sykettä. Muista vetää napaa sisään ja pitää peppu alhaalla. Tee 20 kiipeilijää ja toista kolme kertaa. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta


”Kaukana ovat ajat, kun olutsalkkuja myytiin miinuskatteella” – Lidl toivoo nyt viinejä ruokakauppaan uusisuomi 09:08 06.01

Uusien aiempaa vahvempien alkoholijuomien menekki jäi odotuksiin nähden pieneksi Lidlin myymälöissä ensimmäisellä viikolla vuoden vaihteen jälkeen.


Onko tuolirutistus tuttu liike? Testaa nämä kolme tehokasta sarjaa! iltalehti 12:51 05.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kolmantena päivänä on vuorossa tuolirutistus. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Näistä liikkeistä apua erityisesti naisille - heikot vatsalihakset saattavat aiheuttaa selän hermokipuja iltalehti 16:45 04.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kakkospäivän liikkeenä on Russian twist. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Liikkeessä on kaksi eri tehoista vaihtoehtoa, voit tehdä liikkeet joko jalat maassa tai ilmassa. Muista pitää koko ajan hyvä lapatuki. Esineeksi käy esimerkiksi täytetty juomapullo tai puntti. Tee 20 kiertoa ja toista liikesarja kolme kertaa.


Ottaako istumatyö koville? Nämä liikkeet voivat pelastaa - ”Tarvitaan myös voimaa” iltalehti 16:13 03.01

Painonnostaja Anni Vuohijoki kertoo, että hyvät vatsalihakset ovat elintärkeät kropan toimivuudelle. Video: Lidl - Keskivartalon lihaksisto kannattelee meidän rankaa ja pitää selän luonnollisen asennon hyvänä, hän sanoo.


Olutrekoilla jättioperaatio, 5000 kauppaa odottaa nelosoluttaan uudenvuodenpäiväksi – Lidlin Sipponen ei usko ostoryntäykseen MTV 15:33 28.12

Kaupat varautuvat kovalla kiireellä uudenvuodenpäivään ensi maanantaihin, jolloin 5,5-prosenttisten alkoholijuomien myynti sallitaan myös ruokakaupoissa. Lidlin toimitusjohtaja Lauri Sipponen uskoo, että ihmiset ottavat muutoksen maltillisesti ja vaikutukset jäävät odotettua pienemmiksi.


Uutiset