Nyt riittää kuplivaa! Halpaketju myy 6 litran proseccopulloa stara 16:00 16.10

Kerroimme viime vuonna Lidlin suurimman kilpailijan, saksalaisen halpahalliketju Aldin tuovan


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 16.10

Kerroimme viime vuonna Lidlin suurimman kilpailijan, saksalaisen halpahalliketju Aldin tuovan


Ylimieliselle laiskurille potkut antanut Lidl voitti riidan – velli­housuksi haukutulle varasto­miehelle kallis lasku iltasanomat 13:33 28.09

Kauppaketju Lidl on voittanut työsuhteen irtisanomista koskeneen riitajutun Keski-Suomen käräjäoikeudessa. Ratkaisun mukaan Lidlillä oli asiallinen ja painava syy antaa potkut varastomiehelle kesäkuussa 2015.


Hiilidioksidivuoto Järvenpään Lidlin rakennuksilla – henkilöstö evakuoitiin välittömästi iltasanomat 11:10 27.09

Vuoto saatiin tukittua ja tuuletus saatiin käyntiin.


Hiilidioksidia vuoti Lidlin jakeluvarastolla Järvenpäässä – 50 työntekijää evakuoitiin MTV 10:21 27.09

Järvenpäässä Lidlin varastolla aamulla sattunut hiilidioksidivuoto on saatu tukittua, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitos.


Vaarallisen aineen onnettomuus Järvenpäässä: Lidlin jakelukeskus evakuoitiin hiilidioksidivuodon vuoksi MTV 09:22 27.09

Järvenpäässä Keski-Uudellamaalla evakuoitiin aamulla työntekijät rakenteilla olevasta Lidl-tavaratalon jakelukeskuksesta.


Hiilidioksidivuoto Järvenpään Lidlissä – henkilöstö evakuoitiin välittömästi iltasanomat 09:04 27.09

Vuoto saatiin tukittua ja tuuletus saatiin käyntiin.


Lidlin perunalastupussissa erikoinen yllätys – kokonainen peruna! stara 21:00 13.09

Perunalastupussin ostanut nainen joutui yllättymään toden teolla tutkiessaan pussin sisältöä.


Sähköautojen ilmainen lataaminen loppumassa K-ryhmän kaupoissa – latauspisteitä tulossa satoja lisää MTV 19:36 07.08

Sähkö- ja hybridiautojen osuus Suomen autokannasta kasvaa, ja kauppaketjut laajentavat latausverkostojaan jatkuvasti. Suurista päivittäistavaraketjuista vain Lidl aikoo pitää lataamisen maksuttomana.


Lidl pysäytti 500 miljoonan euron hankkeen – Tuhlasi SAP-järjestelmään 7 vuotta uusisuomi 12:33 26.07

Päivittäistavarakauppaketju Lidl on jo vuodesta 2011 lähtien valmistellut uuden keskusmuistin varassa toimivaan Hana-tekniikkaan pohjautuvan SAP-toiminnanohjausjärjestelmän kansainvälistä käyttöönottoa. Nyt kallis eLWIS-nimellä kulkenut projekti ollaan kuitenkin pysäyttämässä.


Nyt myös S-ryhmä vetää maissipakasteita myynnistä Lidlin ja K-ryhmän tavoin – Unkarissa tehtaalla havaittu listeriaa MTV 13:16 06.07

Myös S-ryhmä vetää pois myynnistä pakastemaissia. Takaisinvedettävä tuote on 450 gramman Rainbow Makea maissi, jonka kaikki tuote-erät vedetään markkinoilta.


Ostitko Lidlistä maissipakasteita? Älä syö vaan toimi näin stara 11:20 06.07

Kauppaketju Lidl on poistanut myynnistä kaksi kasvispakastetuotetta. Takaisinveto koskee Freshona


Lidl vetää Freshona-pakastevihanneksia takaisin listeriariskin vuoksi MTV 21:37 05.07

Lidl Suomi ilmoittaa poistaneensa myynnistä Freshona Mixed Vegetables herne-maissi-paprikasekoituspakasteen sekä Freshona Sweetcorn Extra Sweet makea maissi -pakasteen.


Kipinä sytytti pahvit – Hyvinkään Lidl täyttyi savusta iltasanomat 13:15 02.07

Kaupan pihalla olevasta pahvipaalaimesta alkanut tulipalo tyhjensi Hyvinkään Lidlin maanantaiaamuna.


Tulipalo sulki Hyvinkään Lidl-myymälän – syynä pahvin sekaan joutunut laite: "Tuskin myyvät tänään enää mitään" MTV 10:59 02.07

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos sammutti tänään keskisuuren rakennuspalon Hyvinkäällä.


Mies yritti ryöstää naisen auton keskellä päivää Lidlin pihalta – poliisi kaipaa havaintoja kartanomallisesta Volvosta iltasanomat 15:23 03.06

Lounais-Suomen poliisi tutkii törkeän ryöstön yritystä, joka tapahtui Turussa Kärsämäentien Lidlin pihalla sunnuntaina kello 12.25.


Lukijan kuva paljasti: Pulu piehtaroi Lidlin pullavitriinissä - IL kysyi asiantuntijalta: Kuinka suuri on terveysriski? iltalehti 18:52 19.05

Malmintorin Lidlin paistopisteeltä löytyi perjantaina lintu. Linnut voivat levittää muun muassa salmonellaa. Iltalehti , jossa pulu herkutteli voisarvilla Malmintorin Lidlin paistotuotevitriinissä. Lidlin viestinnästä kerrottiin, että tuotteet, joiden läheisyydessä lintu on käynyt tai käy, poistetaan hygieniasyistä myynnistä. Elävä siivekäs elintarvikkeiden keskellä ei varsinaisesti ole se ruokahalua nostattavin näky, kuten asiasta kertonut 63-vuotias Mattikin Iltalehdelle totesi.


Pulu pullakaapissa yllätti Lidlissä asioineen Matin - kroisantilla herkutteleva lintu vei ruokahalut: ”Jätin sämpylät kassalle” iltalehti 12:02 19.05

Lidlin viestintä vahvistaa, että Malmin myymälässä havaittiin perjantaina iltapäivällä lintu. Helsinkiläinen Matti, 63, oli Malmintorin Lidlin paistopisteellä kello viiden jälkeen perjantaina iltapäivällä. Ladottuaan neljä sämpylää paperipussiin hän huomasi, että lähietäisyydellä vitriinissä aterioi kesykyyhky eli niin sanottu pulu. Matin mukaan lintu oli voisarvien kimpussa. - Siinä se söi nätisti niitä tuotteita, eikä hievahtanut mihinkään. Se oli metrin päässä vasemmalla siitä, kun otin niitä sämpylöitä. Katsoin, että ei helvetti. Enhän minä voi tuollaista ottaa, Matti kertoo.


Lidlin markkinaosuus lähentelee 10 prosenttia - toimitusjohtaja: ”Pelkästään pääkaupunkiseudulle mahtuu helposti vielä 50 uutta myymälää” iltalehti 12:56 06.05

Lidlin toimitusjohtaja Lauri Sipponen arvioi, että pääkaupunkiseudulle mahtuu helposti vielä 50 uutta myymälää. Saksalainen kauppajätti Lidl avasi ensimmäiset myymälänsä Suomessa 2002. Epäilijöitä riitti, mutta niin vain suomalaisen päivittäistavarakaupan markkinaosuudet alkoivat mennä uuteen asentoon. Tänään Lidlillä on 173 myymälää ja 9,3 prosentin markkinaosuus.


metsään, kertovat – ei hengityssuojaimia,

Uutiset