Jyrki Järvilehto tekee paljastuksen 25 vuoden takaa: Kiistellyt F1-pomot osoittivat arvonsa todella vakavassa paikassa – ”Vammat olivat aika pahat” iltalehti 11:41 13.07

Jyrki Järvilehdon F1-uran tuhonneesta ulosajosta on kulunut 25 vuotta. Silverstonen rata on monelle F1-kuskille se kaikkein rakkain GP-näyttämö. Vanhan sotilaslentokentän kolme kiitorataa yhdistettiin alun perin ensimmäiseksi ratapohjaksi, ja sellaisenaan se kelpasi kaikkien aikojen ensimmäisen F1-osakilpailun näyttämöksi 13. toukokuuta 1950. Keskiviikkona Liberty Media tiedotti, että perinnerata pysyy F1-kalenterissa ainakin seuraavien viiden vuoden ajan.


F1-sarja väisti katastrofin, mutta mitä tämä meinaa? Nämä neljä kisaa ovat nyt vaarassa MTV 11:41 11.07

F1-sarjan oikeudet omistava Liberty Media ja Iso-Britannian GP:n järjestävä taho allekirjoittivat tällä viikolla sopimuksen, joka pitää Silverstonen mukana F1-kalenterissa myös jatkossa. Tuoreimman käänteen myötä yhteensä neljä kisaa on nyt vaarassa tippua pois ensi kauden ohjelmasta.


Naisten voitokas maajoukkue karahti Yhdysvaltojen maaperälle aurinkolasit silmillä iltalehti 04:07 09.07

USA:n naisten jalkapallomaajoukkue on palannut takaisin kotimaahan. Sunnuntaina jalkapallon MM-turnauksen voittanut Yhdysvaltain naisten maajoukkue on jälleen kotimaan kamaralla. Joukkue saapui maanantaina Newark Libertyn kansainväliselle lentokentälle. Hyökkääjä Alex Morgan ja koko MM-turnauksen suurin tähti Megan Rapinoe astuivat ulos lentokoneesta ensimmäisten joukossa, kertoo uutistoimisto AFP.


Lewis Hamiltonilta suoraa tekstiä F1-sarjan johdolle – varoittaa tekemästä isoa virhettä: ”En anna sen tapahtua” MTV 15:23 08.07

F1-sirkus asettuu tulevaksi viikonlopuksi Englantiin, Silverstonen radalle. Legendaarisen kisan kohtalo on ollut enemmän kuin iso kysymysmerkki, sillä F1-sarjan oikeudet omistava Liberty Media ei ole vieläkään julkaissut jatkosopimusta kisan järjestäjien kanssa. Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton ei ole tästä kovin ilahtunut.


F1-pomo puolustaa päätöstä lykätä sääntöjulkistusta: "On parempi toimia oikein kuin hosua" MTV 12:13 18.06

F1-sarjan omistavan Liberty Median toimitusjohtaja Chase Carey pitää oikeana päätöstä lykätä kauden 2021 sääntöuudistuksen julkistaminen syksyyn.


F1-kalenteriin isoja muutoksia - Espanjan GP ajetaan nyt todennäköisesti viimeisen kerran iltalehti 14:14 11.05

Tämä viikonloppu on todennäköisesti viimeinen kerta, kun formula ykkösten MM-pisteistä taistellaan Katalonian moottoriradalla. Formula ykkösiä hallinnoiva Liberty Media on vihjannut, että ensi kauden kisakalenteria värittävät ainakin Hanoin F1-debyytti sekä Hollannin GP:n paluu Zandvoortin radalle. – Hanoin lisäksi olemme valmiita lisäämään toisen täysin uuden kisan kauden 2020 kalenteriin. Emme ole vielä päättäneet lopullisesti osakilpailujen lukumäärää, mutta oletamme sen olevan 21 – sama kuin 2019, Liberty-pomo Chase Carey aloitti.


käynnistää virkasyytemenettelyn Trumpia keskiviikkona Lapinlahdella – Kovaa tekstiä Suomen Liverpoolin Mestarien liigassa, yrityksen surkeuden – ilmiötä voi – Riku Riski

Uutiset