Treffiohjelman juontaja Jorma Uotinen, 69, ei etsi rakkautta: ”Olen tehnyt valinnan elää yksin” iltalehti 11:31 20.08

First Date Suomi -ohjelmassa sokkotreffailijoita luotsaava Jorma Uotinen on elänyt pitkään ilman parisuhdetta. Jorma Uotisen oli helppo sanoa kyllä, kun hänelle ehdotettiin hovimestarin roolia First Dates Suomi -ohjelmassa. – Se herätti minussa elävää kiinnostusta. Kaksi ulkomaista jaksoa katsottuani ymmärsin, että tuo rooli sopii minulle. Olen toiminut niin monesti erilaisissa tilanteissa seremoniamestarina, hän kertoo pestistään brittiformaatissa, joka on levinnyt jo 26 maahan. Suomessa se tulee ruutuihin MTV3-kanavalla 19. syyskuuta.


Puheenjohtaja Essayah: ”Leikkaus onnistui eikä syöpä ole levinnyt” – hakee jatkokautta iltasanomat 12:39 19.08

Essayah hakee jatkokautta kristillisdemokraattien puoluejohtajana.


Helsingin edustan öljyvuodon syy epäselvä iltasanomat 08:41 19.08

Öljyä on levinnyt runsaasti Merisatamanrannan ja Liuskaluodon väliseen vesistöön Helsingin edustalle.


Autonrengas osui olutta juoneeseen mieheen – mies lensi metrien päähän stara 07:00 17.08

Joskus vaara saattaa iskeä kuin täysin tyhjästä. Viraalina levinneellä videolla


Viihdelehti Stara.fi stara 07:00 17.08

Joskus vaara saattaa iskeä kuin täysin tyhjästä. Viraalina levinneellä videolla


Postin kuljetuksessa tapahtui kauhea moka: Rullakoittain kirjeitä levisi maastoon – kuski ei huomannut mitään ja kaasutti kohti Jyväskylää iltasanomat 15:15 16.08

Postin kuljetusauton kyydistä on levinnyt kasoittain kirjeitä maastoon. Posti ei pysty mitenkään varmistamaan, että kaikki kirjeet olisivat löytyneet etsimisestä huolimatta.


Murtovaras pyyhki sormenjälkensä huolellisesti – ei tajunnut tuijottavansa suoraan kameraan stara 14:00 15.08

Viraalina levinneellä videolla todistetaan murtovarkautta, jonka tekijä ei ollut niin


Iso navetta palanut maan tasalle Iisalmessa – ensitieto: navetassa satakunta eläintä, osa pelastui yle 06:12 15.08

Palo ei levinnyt muihin rakennuksiin.


Porin opetusverkkoon kohdistetun tietomurron ongelmat selvitetty yle 11:16 12.08

Tietomurto ei levinnyt opetusverkosta muualle kaupungin verkkoon.


Helsingin Naistenklinikalla palohälytys, palokaasuja levinnyt kerroksiin – vastasyntyneitä vauvoja evakuoidaan ulos iltasanomat 19:40 11.08

Rakennuksesta on evakuoitu kymmeniä ihmisiä, joiden joukossa on myös lapsia.


Legendaarinen jalkapallon ”Tarzan” jysäytti plekseistä läpi – julkaisi kuvan hurjista verijäljistään: ”Oppisinkohan joskus himmailemaan?” iltalehti 13:52 07.08

FC Barcelonan entinen kapteeni Carles Puyol kolahti padel-kentällä plekseistä läpi, saaden törmäyksestään useamman verta vuotavan haavan. Mailapeli padel kerää jatkuvasti lisää suosiota Suomessa. Tenniksen ja squashin elementtejä yhdistelevä mailapeli saapui Suomeen vasta 2000-luvun alussa, mutta viime vuosien aikana padel-kenttiä on rakennettu lisää reippaalla tahdilla. Meksikosta maailmalle levinnyttä padelia pidetäänkin yhtenä maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. FC Barcelonan legendaarinen kapteeni Carles Puyol kuuluu myös kotimaassaan erittäin suositun padelin harrastajiin. Huippupuolustajan viimeisin pelikerta päättyi kuitenkin varsin eri tavalla, kuin voitokkaaseen viimeiseen syöttöön.


Häähuhut vellovat! Huippumalli Cara Delevingne meni naimisiin Ashley Bensonin kanssa? mtv 21:06 06.08

Huippumalli Cara Delevingnen kerrotaan menneen naimisiin.


Näyttelijä Olivia Newton-Johnin syöpä ei ole parannettavissa - levinnyt liikaa iltalehti 19:52 06.08

Olivia Newton-John lääkitsee itseään kannabiksella. Näyttelijä, laulaja Olivia Newton-John sairastaa rintasyöpää nyt jo kolmatta kertaa. Ensimmäisen kerran hän sairastui syöpään vuonna 1992 ja toistamiseen vuonna 2013. Molemmilla kerroilla syöpä saatiin kuitenkin poistettua. Vuonna 2017 syöpä palasi, ärhäkämpänä kuin koskaan. Tuoreessa haastattelussa Newton-John kertoo syövästään. 60 minuuttia -ohjelmassa Newton John ja hänen tyttärensä Chloe Lattanzi käyvät läpi sairautta. Newton-John on kertonut saavansa oireisiinsa helpotusta kannabiksesta.


Kuorma-auto oli törmäämätä Porscheen – mies pysäytti paljain käsin stara 16:00 06.08

Viraalina levinneellä videolla todistetaan tilannetta, joka olisi saattanut päättyä kalliiksi


Huhu kumottu: Cara Delevingne ja Ashley Benson eivät ole naimisissa – pitivät ystävyysseremonian iltalehti 15:46 06.08

Brittilehti väitti parin avioituneen aiemmin tänä vuonna. Iltalehti uutisoi sunnuntaina The Sun -lehden väitteistä, jonka mukaan huippumalli Cara Delevingne olisi avioitunut näyttelijä Ashley Bensonin kanssa aiemmin tänä vuonna. Nyt uutissivusto E! News on kumonnut väitetyt huhut, sillä pariskunnasta ei löydy tietoja avioliitosta. Väitetty hääjuhla oli E! Newsin mukaan ystävyysseremonia. Juhla pidettiin noin vuosi sitten, mutta vihkivaloja siellä ei lausuttu.


NHL-seura otti osaa uuteen villitykseen – epämiellyttävä vastaus laittoi hommalle nopeasti stopin MTV 21:48 04.08

NHL-seura Columbus Blue Jackets päätti osallistua sosiaalisessa mediassa viime päivinä levinneeseen villitykseen, jossa ideana on lähettää viestiä puhelinnumeroon, joka on yhden numeron pienempi tai isompi kuin käyttäjän oma numero. Kokeilu päättyi varsin koomisesti.


Lehtiväite: näyttelijä Ashley Benson ja huippumalli Cara Delevingne avioituivat Las Vegasissa – hääjärjestelyt maksoivat 260 euroa iltalehti 13:44 04.08

Häät olisivat olleet väitteiden mukaan jo aiemmin tänä vuonna. The Sun -lehti väittää, että huippumalli Cara Delevingne ja näyttelijä Ashley Benson ovat avioituneet Las Vegasissa aiemmin tänä vuonna. Pari on ollut yhdessä noin vuoden. Intiimit Vegas-häät järjestettiin kuuluisassa Little Vegas Chapel -kappelissa. Häiden kustannukset olisivat olleet vain 245 puntaa, eli noin 268 euroa. Vihkimisen suoritti Elvis-imitaattori ja hääseremoniassa paikalla olivat muun muassa näyttelijät Charlize Theron ja Sophie Turner sekä koko Jonas Brothers -yhtye.


Anna Perhon kolumni: Tänään en osta iltasanomat 08:08 04.08

Ne ovat kullanväriset ja niillä on todella huono kävellä. Ne ovat olevinaan terveyssandaalit, vaikka todellisuudessa ne ovat puristettua muovia, joka tulee parhaassa tapauksessa päätymään savuksi ilmaan, huonommassa täytteeksi kaatopaikalle tai meriä täyttävään krääsäpyörteeseen, kirjoittaa Anna Perho.


3D-mallista, millainen CNN Joe Jari Mönkkönen halvaantui, miehille, emme pojille” päätti Espoossa perui tapaamisen Tanskan siirtymäajan vaiheikkaan pelaajauransa NHL-tähtien

Uutiset