Winnipeg Jetsin valmentaja pelasti Patrik Laineen NHL-uran – tuhoaako hän nyt loistavan alun pelanneen suomalaistulokkaan kauden?

MTV 14:48 13.10

Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice nosti Patrik Laineen ykkösketjuun, mutta vastaavasti hän päätti jättää hienosti aloittaneen Ville Heinolan katsomoon NHL-ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. MTV Urheilun Marko Leppänen kertoo oman versionsa siitä, miten Heinolan tilanteeseen kannattaisi suhtautua. 


Donitsiketjusta irtautunut Patrik Laine elämänsä vireessä – parjattu Winnipeg Jetsin valmentaja näyttää nyt nerolta

MTV 10:44 11.10

Winnipeg Jetsin Patrik Laine on käyttänyt loistavasti näyttöpaikkansa NHL-joukkueensa ykkösketjussa. MTV Urheilun Marko Leppänen pohtii, että oliko tämä päävalmentaja Paul Mauricen pitkän tähtäimen "salajuoni". 


Kommentti: Rasmus Ristolainen halunnut pois Buffalosta, ja nyt peli vihdoin kulkee – muuttuuko mieli?

MTV 10:19 10.10

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolaisen toinen jalka on ollut jo pitkään matkalla muille NHL-maille. MTV Urheilun Marko Leppänen pohtii Ristolaisen tilannetta nyt, kun Sabres on vihdoin saanut pelinsä rullaamaan. 


Kommentti: Mikko Rantanen on Suomen paras jääkiekkoilija – yksi lapsuudesta jäänyt piirre merkitsee vielä enemmän

MTV 09:33 08.10

Harjoitusleirin jääminen väliin näytti vaan piristäneen Colorado Avalanchen Mikko Rantasta, joka on aloittanut NHL-kauden räväkästi. MTV Urheilun Marko Leppänen nostaa esille tärkeän asian Rantasen luonteessa. 


Näkökulma: Kaapo Kakon debyytti paljasti – superlupauksella huippupelaajille tyypillinen ominaisuus, joka nostaa hänet NHL:ssäkin huipulle

MTV 11:16 04.10

Kaapo Kakon NHL-debyytti on hoidettu tyylikkästi alta. MTV Urheilun Marko Leppänen arvioi, millaiset eväät Kakon avauspeli antaa tulevaan kauteen.


Näkökulma: Uusi Usain Bolt on syttynyt – USA:n pikajuoksutähti saa hetkeksi unohtamaan MM-Dohan ongelmat

MTV 09:29 02.10

Yhdysvaltojen Noah Lyles jyräsi 200 metrin kilpailun voittoon Dohassa. Väriläiskästä povataan yleisurheilun uutta keulakuvaa, Usain Boltin manttelinperijää. MTV Urheilun Marko Leppänen pohtii Lylesin merkitystä yleisurheilulle ja MM-kisoille. 


Näkökulma: Näkökulma: Uusi Usain Bolt on syttynyt – USA:n pikajuoksutähti saa hetkeksi unohtamaan MM-Dohan ongelmat

MTV 09:29 02.10

Yhdysvaltojen Noah Lyles jyräsi 200 metrin kilpailun voittoon Dohassa. Väriläiskästä povataan yleisurheilun uutta keulakuvaa, Usain Boltin manttelinperijää. MTV Urheilun Marko Leppänen pohtii Lylesin merkitystä yleisurheilulle ja MM-kisoille. 


Näkökulma: Karri Kivi kadotti nykyvalmentajan tärkeän elementin – seurajohdolta potkujen jälkeen löperöä puhetta

MTV 13:44 30.09

Tampereen Ilveksen johto reagoi heikkoon alkukauteen antamalla kenkää vuodesta 2016 päävalmentajan tehtäviä hoidelleelle Karri Kivelle. MTV Urheilun Marko Leppänen käy läpi näiden potkujen anatomiaa.


Tutkija huolestui nopeasti yleistyneiden savupiippujen tulipaloista: "Suomessa ongelma on erityisen suuri"

yle 08:35 30.09

Diplomi-insinööri Perttu Leppänen tutki väitöstutkimuksessaan metallisavupiippujen paloturvallisuuteen vaikuttavia seikkoja. Niiden tutrvallisuus on jo parantunut.


Kommentti: Venäjän yleisurheilun kaaos puhuttaa koko urheilumaailmaa – maan supertähti lähtee MM-Dohaan riipivästä tilanteesta

iltasanomat 10:04 25.09

Venäjän yleisurheilupiirit ovat ajautuneet ilmiriitoihin ennen Dohan MM-kisoja, kirjoittaa Jelena Leppänen.


Näkökulma: Valioliigan suurseurat flirttailevat jo suomalaistähdelle – kannattaako lypsävä Pukki panna lihoiksi?

MTV 13:41 15.09

Teemu Pukin hurja vire Norwichissa on nostattanut antennit pystyyn jo Valioliigan ja muun maailman huippuseuroissa. MTV Urheilun Marko Leppänen spekuloi ajatuksella, että Norwich kuittasi massiiviset siirtosummat myymällä Teemu Pukin. 


Näkökulma: Colorado Avalanchen pomot käsi päässä – Mikko Rantasen sopimusneuvotteluissa kytee iso ongelma

MTV 11:36 15.09

Mikko Rantanen haluaa pelata Colorado Avalanchessa, ja Colorado Avalanche tarvitsee Mikko Rantasta. Miksi sopimusta ei silti synny? MTV Urheilun Marko Leppänen muistuttaa NHL-jääkiekkomaailmaan pinttyneestä lainalaisuudesta, joka jarruttaa neuvotteluita. 


Jämsänkoski muisteli Jukka Virtasta sunnuntaina - Ahti, 86, tutustui Jukkaan ennen sotia: ”Yhdessä oltiin monessa leikissä ja liemessä”

iltalehti 17:33 01.09

Jämsänkoskella muistellaan menehtynyttä Jukka Virtasta. Keskisuomalainen Jämsänkoski heräsi sunnuntaina suru-uutiseen. Jukka Virtanen oli menehtynyt. Jos koko maa tunsi Virtasen, niin Jämsänkoski erityisesti. -Jukka oli kaikkien huudossa. Ei siinä mitään heikkoa ollut, kertoo Virtasen koulukaveri ja ikätoveri Ahti Leppänen, 86.


Marjatta Leppänen ja Jukka Virtanen olivat ystäviä lähes 60 vuotta: ”Jukan kuolema on minulle jonkinlainen päätepiste”

iltasanomat 15:45 01.09

Viihdetaiteilija Marjatta Leppänen ehti tuntea Jukka Virtasen 1960-luvun alusta. –?Saadessaan kuulla sairaudestaan Jukka sanoi, että näillä mennään, fatalistiksi Virtasta kutsuva Leppänen sanoo.


Marjatta Leppänen oli Jukka Virtasen ystävä liki 60 vuotta: ”Se jäi viimeiseksi tapaamiseksi, jotenkin aavistin sen”

iltalehti 11:11 01.09

Taiteilija Marjatta Leppänen tutustui Jukka Virtaseen jo 1960-luvun alussa. Työtoveruus ja ystävyys jatkuivat Virtasen kuolemaan asti. –Reilu kaksi kuukautta sitten tapasin Jukan hänen kotonaan viimeksi. Ei hän nimeäni muistanut, mutta varmasti tutun olemukseni ja hymyni kyllä. Se jäi viimeiseksi tapaamiseksi, jotenkin aavistin sen, Marjatta Leppänen kertoo Iltalehdelle. Muutama vuosi sitten Virtanen oli soittanut tuttuun, ironiseen ja vähän mustalla huumorilla varustettuun tapaansa sekä Leppäselle että toiselle ystävälleen, ohjaaja Arja Rinteelle, että tietää kuolinpäivänsä.


Näkökulma: Jesse Puljujärven NHL-ura vakavasti uhattuna – onko tuttu ja turvallinen Oulu paras paikka juuri tässä vaiheessa uraa?

MTV 12:11 27.08

Jesse Puljujärvi havitteli NHL-sopimusta, mutta koska sitä ei kuulunut, hän halusi palata Oulun Kärppien riveihin SM-liigaan. MTV Urheilun Marko Leppänen käy läpi Puljujärven tarinaa ja heittää arvionsa siitä, onko Kärpät Puljujärvelle nyt oikea paikka ottaa vauhtia uralle. 


Näkökulma: Markku Kanerva toimi oikein, kun hän jätti Roman Eremenkon pois Huuhkajista – kohta voidaan olla uuden kysymyksen äärellä

MTV 12:16 23.08

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva päätti jättää Roman Eremenkon kokonaan pois EM-karsintaryhmästä. MTV Urheilun Marko Leppänen pitää päätöstä ryhdikkäänä. Tarina ei ole silti loppuluvussa. 


Kommentti: Kohtaaminen 13 vuotta sitten käänsi Antti Ruuskasen onnen – yleisölle tuntematon veijari oli urheilijoiden suuri sankari

iltasanomat 16:24 05.08

Yhteistyö Asko Vehviläisen kanssa oli avainasemassa, että Antti Ruuskanen pystyi kasvamaan kaikkien tuntemaksi keihästähdeksi, kirjoittaa Jelena Leppänen.


Maailman kovakuntoisimman miehen ja naisen titteleiden jahti alkaa – mukana myös Suomen kärkikaksikko

iltasanomat 15:40 01.08

CrossFitin Suomen kärkikaksikosta Jonne Koski tekee paluun isoimmille kisakentille, kun taas Emilia Leppänen tekee suomalaishistoriaa.


Kommentti: Nooralotta Nezirillä on kosolti mietittävää

iltasanomat 08:38 01.08

Nooralotta Neziri puolustaa Suomen mestaruuttaan kaikkea muuta kuin ihanteellisissa olosuhteissa, kirjoittaa Jelena Leppänen.


Barcelonassa mellakoidaan yksi outo piirre

Hot topics