Kurkista prinsessa Madeleinen upeaan Floridan-kotiin - sisustuksessa jänniä yksityiskohtia

iltalehti 11:56 12.04

Prinsessa Madeleinen koti vilahti videopuhelussa, jonka Ruotsin kuninkaalliset soittelivat pääsiäisen kunniaksi. Ruotsin hovi julkaisi lankalauantaina otteita videopuhelusta, joka käytiin kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian lasten perheiden kesken. Ruotsin hovi noudattaa myös tarkasti viranomaisohjeistuksia lähikontaktien minimoimiseksi ja koronavirustartuntojen leviämisen estämiseksi. Videolla kruununprinsessa Victoria soitti vanhemmilleen ja yhteiseen videotuokioon liittyvät myös siskonsa Madeleine perheineen Floridasta ja veljensä Carl Philip perheineen Ruotsista. Madeleine julkaisi somekanavissaan kauniin perhekuvan pääsiäisen kunniaksi. Kuva on napattu videopuhelun yhteydessä. Kuvassa koko perhe on pukeutunut sinisävyisiin vaatteisiin. Isä Chrisin vieressä istuu prinssi Nicolas, 4, ja Madeleinen huomassa prinsessat Leonore, 6, ja Adrienne, 2. Tytöt on puettu samanlaisiin kukkamekkoihin ja pojalla on sinisen ja valkoisen sävyinen raitapaita.


Prinsessa Madeleine julkaisi suloisen kuvan 6 vuotta täyttäneestä prinsessa Leonoresta – "Saat meidät hymyilemään joka päivä"

mtv 08:29 21.02

Ruotsin prinsessa Leonore täytti torstaina kuusi vuotta. Prinsessa Madeleine julkaisi suloisen synttärikuvan esikoisestaan.


Ruotsin prinsessa Leonore 6 vuotta! Madeleine onnitteli tytärtään ihastuttavalla kuvalla

iltalehti 18:46 20.02

Prinsessa Madeleine onnitteli esikoistaan Instagramissa. Ruotsin prinsessa Madeleinen ja hänen pulisonsa Chris O’Neilin esikoistytär Leonore täyttää tänään 6 vuotta. Tyttärensä merkkipäivän kunniaksi Madeleine on julkaissut omalla Instagram-tilillään suloisen kuvan. Kuvassa Leonore hymyilee ujosti kameralle kesämekko yllään ja helmipanta päässään. – Hyvää syntymäpäivää päivänpaisteellemme! Saat meidät hymyilemään joka päivä, Madeleine kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Ruotsin prinsessa Leonore täyttää kuusi vuotta! Madeleine onnitteli herttaisella kuvalla

iltasanomat 14:32 20.02

Prinsessa Madeleine onnitteli esikoistaan Instagramissa jakamalla hellyttävän kuvan kuusivuotiaasta tyttärestään.


Päivän ravivihje: Toto75, Kouvola 9.1.

iltalehti 09:17 09.11

Ennätystasainen Kymenlaakso-ajo. Toto75-1: Kouvolan lauantairavien kohokohtana on vuosittainen Kymenlaakso-ajo, jossa voittaja kuittaa 45 000 euroa. Avauskohteen Drillari on ottanut Mika Forssin ohjastuksessa kaksi helppoa voittoa. Vermossa keskiviikon välistartissaan 27-kyytiä kirinyt Milrid on ykköshaastaja. Kahdelta takamatkalta starttaava Elias Juonetar kiri Vermossa päätöspuolikkaan alle 24-lukemiin. Toto75-2: Lähdön selvä suosikki on lähes 60-prosenttisesti pelattu Brazen Leonore. Ori juoksikin viimeksi ennätyksensä, mutta hävisi silti selityksettä Il Funny Lille. Lähes puolentoista kuukauden tauolta palaava Stonecapes Respect on ykköshaastaja.


Päivän ravivihje: Toto4, Lappeenranta 24.10.

iltalehti 06:39 24.10

Varmat piilossa Lappeessa. Lappeenrannan torstairavien Toto4-kohteet ovat tasaisen oloisia, eikä varmaehdokkaita juurikaan ole. Niinpä vihjesysteemikin rakennetaan varmatta. Kolmanteen kohteeseen tulee vain kaksi merkkiä. Il Funny Li vakuutti viimeksi Joensuussa kirimällä viimeiset 800 metriä 13,5-lukemiin. Ykköshaastaja Brazen Leonore spurttasi viimeksi Lappeenrannassa päätöspuolikkaan samoja kyytejä. Molemmat edellä mainitut palaavat nyt vajaan kuukauden tauolta. Toto4-vihjerivi:


Prinssi Nicolas, 4, otti heti ilon irti kuninkaan päätöksestä - kengät henkivät ammatinvalintaa: tuleeko pojasta poliisi?

iltalehti 14:36 14.10

Prinsessa Madeleinen lapset voivat jatkossa päättää mihin ammattiin suuntaavat. Ruotsin hovi tiedotti viime viikolla, että kuningas Kaarle Kustaa uudisti rajusti kuningasperheeseen liittyviä oikeuksia. Muutosten myötä prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapsilta vietiin pois kuninkaalliset oikeudet. Prinssi Alexander, 3, prinssi Gabriel, 2, prinsessa Leonore, 5, prinssi Nicolas, 4, ja prinsessa Adrienne, 1, ovat yhä kuninkaallisen perheen jäseniä, mutta heillä ole kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia eivätkä he osallistu hovin edustustehtäviin.


Kaarle Kustaa riisti lapsilta kuninkaalliset oikeudet - nyt puhuvat Madeleine ja Carl Philip

iltalehti 16:35 07.10

Ruotsin hovi on historiallisen muutoksen edessä. Ruotsin hovi kertoi tänään uudistavansa rajusti kuningasperheeseen liittyviä oikeuksia. Muutosten myötä Carl Philipin ja Madeleinen lapsilta viedään pois kuninkaalliset oikeudet. Kuningas Kaarle Kustaan historiallisen päätöksen johdosta prinssi Alexander, prinssi Gabriel, prinsessa Leonore, prinssi Nicolas ja prinsessa Adrienne ovat yhä edelleen kuninkaallisen perheen jäseniä, mutta heillä ole kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia eivätkä he osallistu hovin edustustehtäviin.


Näin Kaarle Kustaan päätös vaikuttaa Ruotsin pikkukuninkaallisiin - tuet pois, Leonore saa valita koulunsa, läänivierailut jäihin...

iltalehti 13:21 07.10

Ruotsin prinsessa Madeleinen ja prinssi Carl Philipin lapset elävät jatkossa poissa hovin valokeilasta. Ruotsin hovi tiedotti maanantaina, että se tulee uudistamaan rajusti kuningasperheeseen liittyviä oikeuksia. Päätöksen takana on kuningas Kaarle Kustaa. Tähän menneessä kuninkaallisista oikeuksista ovat nauttineen prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapset.


Prinsessa Madeleine huomasi odottavansa, kun raskaus oli jo kolmannella kuulla: Kaikki kolme lasta olivat yllätysraskauksia

iltalehti 19:41 11.09

Ruotsin prinsessa kertoo perhe-elämästään Mama-lehden haastattelussa. Prinsessa Madeleine kertoo ruotsalaisen Mama-lehden haastattelussa yllättävän avoimesti perhe-elämästään. Madeleinella on aviomiehensä, liikemies Chris O’Neillin kanssa kolme lasta: Leonore, 5, Nicolas, 4, ja Adrienne, 1. Madeleine kertoo Expressenin mukaan, että hän huomasi odottavansa prinssi Nicolasta, kun raskaus oli edennyt jo kolmannelle kuukaudelle. Hän kertoo myös, että yksikään kolmesta raskaudesta ei ollut suunniteltu.


Hot topics